1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Niet handig: versturen van een herinnering voor beoordeling terwijl ik nog geen reactie heb ontvangen op mijn vraag waarom bestelling nog niet geleverd is. Tot nu toe zowel bestelling als reactie nog niet ontvangen.

Pluspunten

Levering zoals beloofd

Pluspunten

Goede prijs en snel geleverd. fijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed materiaal en overzichtelijke site!

Helaas werd leverdatum verkeerd gemeld Ben er voor thuis gebleven maar kwam helaas volgende werkdag pas.

Pluspunten

Mooi degelijk product, snelle levering

Pluspunten

snelle communictie

Geen idee

Pluspunten

Prima ervaring. Leverde sneller dan de levertijd zoals deze op de website stond aangegeven.

Pluspunten

Ik had per ongeluk mijn adres maar half ingevuld bij het bestellen. Ik werd hierover meteen opgebeld en had de volgende dag mijn bestelling al in huis. Dat noem ik service!

Pluspunten

Super kwaliteit

Pluspunten

super geholpen aan de telefoon, heel goed advies. Zeer goede kwaliteit nestschommel, goed advies over schommelhaken e.d.

Pluspunten

Snelle levering en je wordt op de hoogte gehouden over je bestelling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

ontbrak 1 metalen ring in het doek, de gelaste bouten op het frame knapte snel af

Pluspunten

eindelijk de handvaten die ik voor mijn zoontjes hoogslaper zocht. En supersnel geleverd. Echt top!!!!

Pluspunten

Zeer ruim aanbod. Ik heb schommelhaken gekocht, en deze zijn zeer degelijk!

Pluspunten

Buiten verwachting een zéér goede afhandeling van de bestelling die bij DHL stond als afgeleverd maar niet in het bezit van mij was. Bij navraag DHL vertelde deze dat het nog wel een week kon duren voordat het uitgeleverd werd. Contact met De Bruine en daar werd direct een nieuwe verstuurd en of ik het 1e pakket wat dan opnieuw bezorgd werd wilde weigeren. Volgende dag werd het 2e pakket geleverd en een paar dagen later het 1e die ik natuurlijk zoals afgesproken geweigerd heb.. CHAPPEAU De Bruine... dit maak je als klant niet veel meer mee.... DIKKE VETTE PLUIM !!!!

Pluspunten

Bestelling prima snel geleverd

Neem de zoekfunctie op de website nog eens door.

Pluspunten

Heel meedenkend en bereid te kijken naar hoe zaken afgestemd kunnen worden. Persoonlijk contact.

Leverancier waar ze mee werken. DHL. Erg onbeschoft.

Pluspunten

Besteld onderdelen voor onze speeltoestellen. Snel geleverd, goede informatie via de mail en in goede orde ontvangen.

Kerklaan 12

4308 AL Sirjansland

+31 111 643 077

Over De Bruine Speeltoestellen

Bij De Bruine Speeltoestellen willen we voor ieder kind een veilige, uitdagende speelomgeving creëren waar ze urenlang speelplezier kunnen beleven. Daarom vinden wij het enorm belangrijk dat jij als klant tevreden bent en blijft over onze service en producten! Laat jij een review achter om onze toekomstige klanten te helpen?

Over De Bruine

Adres: Lage Rampertseweg 15 4307 NN Plaats: Oosterland (Zeeland) Telefoon: 0111 64 30 77