Pluspunten

Snelle en accurate service.

Bruikbare gebruikersinstructie bij de schommelhaken en kloppende tekeningetjes zouden handiger zijn. Nu is het hogere wiskunde. :-)

Pluspunten

Snelle levering en perfect product.

Pluspunten

groot assortiment, duidelijke website, snelle levering

kwaliteit bevestigingsmateriaal. Bij het monteren van de rekstok brak de eerste schroef al bij het aandraaien. Daarmee daalt het vertrouwen nogal dat het veilig en stevig is.

Pluspunten

Ik werd telefonisch goed te woord gestaan bij een aantal vragen en er werd gelijk gehandeld om alles zorgvuldig in orde te maken. Goede communicatie en snelle levering. Zorgvuldig en behulpzaam. Vandaag is de schommel geleverd. Bij de schommel zit een goede, duidelijke handleiding en alles is zorgvuldig ingepakt. Benieuwd hoe hij straks in de tuin zal staan!

Pluspunten

Nette en correcte afhandeling van zaken.

Pluspunten

Pluspunten

Goede service voor en na verkoop. Snel antwoord op mijn vooraf per mail gestelde "technische" vraagjes, vervolgens opvolging en levering perfect.

Pluspunten

Snelle goede levering en kwaliteit

Pluspunten

Heel goed service en website (duidelijk)

Pluspunten

Goede telefonische informatie over de producten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

We waren niet thuis op dag van levering. Chauffeur was niet al te vriendelijk aan de telefoon, maar toch mijn complimenten over zijn handelen en hoe hij de schommel achter gesloten hek op en goede plek in de tuin heeft neergelegd. Mooi uit zicht. Bedankt.

Er wordt een mail gestuurd wanneer er wordt geleverd, maar het lijkt mij verstandig dit persoonlijk te doen. Want de mail wordt gezien als afspraak van levering, ik had deze mail gemist en chauffeur werd boos dat we een afspraak hadden, waar ik niks van af wist. Chauffeur was niet van plan nogmaals te komen. Dit voorkom je om bevestiging van afspraak van ontvanger te vragen.

Pluspunten

prijs kwaliteitsverhouding is goed. levering op tijd

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke site met goede omschrijving van het produkt. Snelle levering en goed verpakt.

Pluspunten

Prima levering en service.

Pluspunten

Zeer goed verpakt. En snel verzonden. Bedrijf straalt echt perfectie uit!

Pluspunten

Goed en deskundig advies. Snelle en goede. Levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle service. klantvriendelijk

misschien de losse onderdelen natellen. er ontbraken 5 bouten m8x100.

Kerklaan 12

4308 AL Sirjansland

+31 111 643 077

Over De Bruine Speeltoestellen

Bij De Bruine Speeltoestellen willen we voor ieder kind een veilige, uitdagende speelomgeving creëren waar ze urenlang speelplezier kunnen beleven. Daarom vinden wij het enorm belangrijk dat jij als klant tevreden bent en blijft over onze service en producten! Laat jij een review achter om onze toekomstige klanten te helpen?

Over De Bruine

Adres: Lage Rampertseweg 15 4307 NN Plaats: Oosterland (Zeeland) Telefoon: 0111 64 30 77