Pluspunten

Alles snel en prima geregeld en bezorgd

Pluspunten

Vlak voor sluitingstijd toch maximaal service verlenen. De volgende dag in huis!

Pluspunten

Snelle reactie, klantvriendelijk, snelle bezorging en goed verpakt.

Er zat geen instructie bij. Dat was handig geweest. Nu zaten de ringen los van de touwen. En konden we niet een, twee, drie bedenken hoe het in elkaar moest.

Pluspunten

Een 10. Ook professioneel, een flyer bij de pakbrief.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering goede kwaliteit

jammer dat je de schommel in mekaar moet zetten, is behoorlijk veel werk, en staat niet bij de product omschrijving.

Pluspunten

Super snelle levering. En vragen via mail werden onmiddellijk beantwoord.

Doe zo verder

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed bereikbaar per mail, snelle levering, goede prijs

Verkoop ook enkele schommeltouwen van natuurlijk materiaal. Dat is er alleen per twee touwen voor standaard schommels. De Monkey swing wordt geleverd met nylon touw. Ik had er graag een zachter en natuurlijker touw bij gekocht. nu maar een hoes om het touw maken...

Pluspunten

rap geleverd en gemakkelijke website

geen

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk, klantenservice snel en naar tevredenheid.

Controle v. kwaliteit van sommige producten. Ik ben tevreden over de meeste spullen die ik binnen heb gekregen, schrok een beetje van het afbreken van een stukje van het T stuk van het schommelzitje, maar hier is gelukkig goed naar gekeken en naar tevredenheid en snel een oplossing voor gekomen. Mijn tip, deze schommelzitjes niet meer te verkopen, maar ik neem aan dat de bruine schommels dit uit zichzelf al bedacht heeft ;)

Pluspunten

vlotte verzending goede service

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Pluspunten

correcte en snelle levering

Pluspunten

Vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon! Vlotte bezorging Goede kwaliteit en niet duur!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Films van de producten online, zodat duidelijk wordt wat er precies te verwachten valt van het product (zie mijn beschrijvng afgenomen product)

Pluspunten

Snelle en nette levering! Ook werden we goed op de hoogte gehouden m.b.t. de verzending...

Pluspunten

Prima service...!!!

Pluspunten

Het product was snel geleverd. De volgende dag had ik het reeds in huis. Het materiaal is stevig en goed. Mijn dochtertje kan niet genoeg krijgen van het schommelen.

We hadden het zelf nu niet meteen nodig, omdat we zelf in de tuin nog schommelhaken hadden hangen, echter wel fijn indien er bij aanbevolen producten mogelijke haakbevestigingen of onderdelen zodat je binnenshuis ook een schommel kunt ophangen er ook bij zouden staan. Het was voor ons misschien wel fijn geweest als we het erbij hadden.

Pluspunten

Snelle levering. Retour zenden uitstekend geregeld

Pluspunten

Prima prijs/ kwaliteitverhouding en snelle levering! Klantvriendelijk bij het telefonisch vragen van advies

Pluspunten

Het wordt snel geleverd

Pluspunten

Duidelijke informatie op website. Ruime keuze. Levering op tijd. Artieklen van goede kwaliteit.

Pluspunten

Hangstoel zit heerlijk, makkelijk te bevestigen.

De haken die toegepast kunnen worden zijn niet duidelijk omschreven. Een duurdere 'big' haak werd aanbevolen. Terwijl en goedkopere met dikkere afmetingen naar mijn idee ook zou voldoen. Zeker nu mijn hangstoel binnen hangt. Bevestigingsplaatjes kunnen duidelijker.

Pluspunten

Snel, goede terugkoppeling status verzending/verwerking!

Pluspunten

Duidelijke site, goede prijzen, snelle levering met duidelijke communicatie hierover

Kerklaan 12

4308 AL Sirjansland

Over De Bruine Speeltoestellen

Bij De Bruine Speeltoestellen willen we voor ieder kind een veilige, uitdagende speelomgeving creëren waar ze urenlang speelplezier kunnen beleven. Daarom vinden wij het enorm belangrijk dat jij als klant tevreden bent en blijft over onze service en producten! Laat jij een review achter om onze toekomstige klanten te helpen?