Snelle levering, de kleinkinderen zijn er heel blij mee

Mooie stevige schommel, snel geleverd. Hoop dat deze niet gaat verkleuren door de zon

Prijs kwaliteit is top

Snelle en correcte levering

Glijbaan is na betaling snel bezorgd!

Aanrader

Een mooi product voor een mooie prijs. Snel besteld & thuis bezorgd.

Goed geregeld

Goede prijzen, veel onderdelen en denken mee

Snelle levering en top adviezen

Na een prettig gesprek met goede hulp het juiste artikel kunnen bestellen. Aansluitend snelle levering waarmee de kinderen weer lekker kunnen spelen.

Zeer stevig materiaal

Ziet er uit als een sterke schommel, in de beschrijving stond al zelf nog monteren, dit had echter wel iets uitgebreider er in mogen staan dat je de gehele mat zelf in elkaar moet vlechten! Veel werk.

Snelle en correcte service

Goede kwaliteit

Prima materiaal, vlot geleverd.

Snelle levering en direct communicatie nadat ik per ongeluk er meer had besteld

Fijn proces en snelle levering

Duidelijke site, veel info, en goede levering!

Prima en vlotte levering. Tevens gebruik gemaakt van aanbieding gratis afdekzeil trampoline. Duidelijke website

Snelle levering De artikelen zien er zo uit als op de foto

soepel

Contact goed, alles soepel en foutloos geregeld en geleverd

Alles zoals belooft!

super

Mooie producten, snel geleverd. Wij zijn er erg blij mee.

Onderdelen snel geleverd, en goed advies gekregen over onderdelen die niet in de webshop stonden.

Top service en klantbediening

Wij hebben bij De Bruine een kuipschommel besteld. Deze hebben wij keurig geleverd gekregen. Echter waren achteraf de technische specificaties niet conform wat bij het gezinsvervangend tehuis de norm is. Deze niet conformheid is naar onze mening volkomen ridicuul maar dit staat los van de transactie. Van De Bruine hebben wij na retournering het volledige aankoopbedrag retour ontvangen.

Prima schommelstoelen. Alleen de ring is onhandig met hoger en lager zetten

Prijs scheelde honderden euro's

Snelle levering ook en compleet . Bij andere instanties was de schommelbank een paar honderd euro duurder. Vond het op een of andere manier wel een gok om het hier te bestellen . Maar ben zeer tevreden en staat prachtig !!!!

Contact leggen ging moeilijk

Ik was niet zeker van het product dat ik wou kopen en had een vraag. Ik heb dit meermaals via What'sApp geprobeerd maar geen duidend antwoord gekregen. Gelieve dit soort communicatie niet aan te bieden, indien dit toch niet werkt. Voor de rest was het product dik in orde!

goede ervaring

vriendelijke bediening en steeds klaar voor te helpen

Kerklaan 12

4308 AL Sirjansland

+31 111 643 077

Over De Bruine Speeltoestellen

Bij De Bruine Speeltoestellen willen we voor ieder kind een veilige, uitdagende speelomgeving creëren waar ze urenlang speelplezier kunnen beleven. Daarom vinden wij het enorm belangrijk dat jij als klant tevreden bent en blijft over onze service en producten! Laat jij een review achter om onze toekomstige klanten te helpen?

Over De Bruine

Adres: Lage Rampertseweg 15 4307 NN Plaats: Oosterland (Zeeland) Telefoon: 0111 64 30 77