Pluspunten

Snelle en nette levering!

Pluspunten

Waren erg te vreden over de bestelde onderdelen. En prijs en levertijd kregen een mail met een Link waar je de delen kon volgen erg handig.

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt.

Pluspunten

goede en snelle levering. nog wat nabesteld en dit kon nog mee met de andere bestelling. service is erg goed. waren ontevreden over een product dit kon direct vervangen worden of we konden een duurder product uitzoeken voor een zacht prijsje. zeer tevreden hierover.

Pluspunten

Platte organisatie met vriendelijk personeel. Flexibel ingesteld.

geen

Pluspunten

Ok

Pluspunten

Wat een service, onze bestelde schommel is nooit geleverd door TNT Post, TNT Post verteld ons dat ze hadden geleverd, maar bij ons is het pakje niet aangekomen. Maar de Bruine schommels hebben direct een nieuwe toegestuurd, kosteloos en zonder enige vraag. Heel attent en gelukkig nog op tijd voor mijn zoontje zijn verjaardag.

Misschien toch aangetekend versturen....

Pluspunten

Heel snel geleverd!

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levering prima verzorgd. materialen zagen er prima uit, volgens verwachting

Voor hoge schommels (+ 4mtr) geen touwen verkrijgbaar. Schommelhaken kunnen nbiet geleverd worden voor dikker dan 160 dat is een beetje aan de krappe kant. Met lengte 180 denk ik dat je de komplete range afdekt. Geen touw verkrijgbaar om netjes een geknopt oog van touw af te werken

Pluspunten

Prettige website, veel keus, snelle levering.

Pluspunten

Pluspunten

Zeer snelle levering, duidelijke website. Goed verzorgde service.

De naam is hartstikke herkenbaar, maar moest ook wel een beetje lachen om "De Bruine schommel"...

Pluspunten

Snelle, correcte levering!

Geen.

Pluspunten

Goede aflevering. leuke schommel voor mijn kleinzoon

Pluspunten

Goed advies en goede service!

Pluspunten

Aan de verwachting voldaan.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle service goed produkt

Had 2 schommels besteld en bij levering bleek dat 1 daarvan niet de schommel was, die ik besteld had. Verbeterpunt: nauwkeuriger werken. Verder geen informatie gekregen over hoe deze verkeerde schommel te retourneren (hoewel dit wel was beloofd). Verzendkosten etc. waren best hoog, dus wil niet voor de retourzending betalen.

Pluspunten

Goede site, stevige producten, goede voorlichting

Bij de schommelhaken had ik ook graag als bijpassend product de houtvretten gezien. Er kunnen M12 houtvretten in, maar die zijn lang niet overal te krijgen!!

Kerklaan 12

4308 AL Sirjansland

Over De Bruine Speeltoestellen

Bij De Bruine Speeltoestellen willen we voor ieder kind een veilige, uitdagende speelomgeving creëren waar ze urenlang speelplezier kunnen beleven. Daarom vinden wij het enorm belangrijk dat jij als klant tevreden bent en blijft over onze service en producten! Laat jij een review achter om onze toekomstige klanten te helpen?