Na melden probleem geen enkele reactie ontvangen, wel keurig netjes een nieuw onderdeel binnen 2 dagen binnen
Pluspunten
Snelle levering, bandenschommel lijkt van goede kwaliteit, beetje kort dag om echt een oordeel over te geven.
VerbeterpuntenBandenschommel geeft af. Zwarte strepen/vlekken op kleding. Misschien even naar kijken. T gaat er wel uit maar is niet echt fijn.
Pluspunten
Door de (voor ons) wat onduidelijke tekening hadden wij wat moeite om de schommel geplaatst te krijgen. Maar na hulp van de mensen bij De Bruine, is het gelukt en wordt er hier elke dag gebruik gemaakt van de schommel. Alle lof voor de manier waarop zij ons hebben geholpen!
VerbeterpuntenDe tekening die erbij zat is niet heel duidelijk. Je moet dus zelf een beetje passen en meten, maar als hij eenmaal staat, is het een hele stabiele en mooie schommel. Verwacht geen 'Ikea'- tekeningen, je moet dus wel zelf echt aan het werk. Tip voor De Bruine: biedt, tegen een vergoeding, aan de schommel te plaatsen. Wij hadden daar zeker voor betaald!
Pluspunten
snelle en correcte levering; goede verhouding prijs/kwaliteit; duidelijke site en informatie over het produkt
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Bij de bestelling zat er in een van de producten een scheurt in het hout, daar heb ik over gebeld. Ze vroegen mij een mailtje te sturen met een foto zodat ze konden oordelen. De volgende dag was er al een nieuwe in huis. Super geregeld, bedankt!
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan! Miste alleen tot welk gewicht de producten gebruikt kondenworden
Pluspunten
Het werd erg vlot bezorgd en ziet er goed uit!
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Nette service en goede communicatie over de levering.
Pluspunten
je krijgt wat je verwacht en ook binnen de afgesproken tijd. In verhouding met andere winkels een prima prijs/kwaliteit verhouding.
VerbeterpuntenBij "opvouwbaar" had ik me eerst iets voorgesteld wat tussendoor even handig en snel op te vouwen is. Toen we hem geleverd kregen, begreep ik dat het vooral praktisch is voor het verzenden dat hij kleiner ingepakt kan worden en voor de winteropslag kun je hem ook weer uit elkaar schroeven. Om hem elke dag "even" op te vouwen, is geen doen. Uiteraard moet het qua veiligheid ook goed gemonteerd zitten, dus ik snap nu ook dat dit niet de insteek is.
Pluspunten
snelle levertijd en na levertijd.
Verbeterpuntennakijken van aantallen in het pakket.
Kerklaan 12
4308 AL Sirjansland
Bij De Bruine Speeltoestellen willen we voor ieder kind een veilige, uitdagende speelomgeving creëren waar ze urenlang speelplezier kunnen beleven. Daarom vinden wij het enorm belangrijk dat jij als klant tevreden bent en blijft over onze service en producten! Laat jij een review achter om onze toekomstige klanten te helpen?