Pluspunten
Snelle uitstekende levering
Pluspunten
Super Snelle service, kwalitatief goed materiaal!
Pluspunten
Overzichtelijke site, makkelijk te bestellen, supersnelle levering
VerbeterpuntenIk kreeg een mail dat de bestelling verwerkt was, vanaf 20.00 's avonds kon ik de zending volgen. Op dat moment was de bestelling al thuis bezorgd, dus de mail kwam eigenlijk een dag te laat
problemen met de overschrijving naar ING
Pluspunten
Goede informatie, voorlichting, advies voorafgaand aan aankoop.
De gebruiksaanwijzing bij de trapeze/schommel/ringen-set is onbegrijpelijk. Een piepklein plaatje met een onduidelijke knoop in een touw, dat is alles! Ik begrijp dus niet hoe ik de trapeze/schommel/ringenset moet ophangen.
Pluspunten
Product was goed verpakt. Kreeg al snel een telefoontje om af te spreken wanneer de schommel geleverd zou worden. Medewerker was zeer vriendelijk. Bezorger was ook erg aardig en behulpzaam. Al met al zeer tevreden!
VerbeterpuntenTweede steunbalkje had dezelfde kleur als de rest mogen zijn, deze is als enige afwijkend (donkerder)
Pluspunten
goed spul en goed ingepakt
Pluspunten
Supersnelle en zeer goede service! Bij telefonisch contact zeer goed geholpen!
Verbeterpunten-
Kerklaan 12
4308 AL Sirjansland
Bij De Bruine Speeltoestellen willen we voor ieder kind een veilige, uitdagende speelomgeving creëren waar ze urenlang speelplezier kunnen beleven. Daarom vinden wij het enorm belangrijk dat jij als klant tevreden bent en blijft over onze service en producten! Laat jij een review achter om onze toekomstige klanten te helpen?