Pluspunten
Prima snelle levering, goede kwaliteit van het geleverde (ringen en trapeze)
Pluspunten
Snelle afhandeling en duidelijk
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snel geleverd, goede kwaliteit spullen
VerbeterpuntenEen betere toelichting hoe de schommel in elkaar moet worden gezet. Is ook de reden voor de lage score op kenis / vakmanschap en betrouwbaarheid!!
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede prijzen en snelle levering, ook voor kleine bestellingen.
Pluspunten
Snelle levering. Duidelijke website
VerbeterpuntenVerzendkosten hoog. Deze enquete is te opdringerig in je mailbox
Pluspunten
Professioneel bedrijf! Weet wat ze leveren, met duidelijke handleiding.
Pluspunten
vooral de afspraken en de berichtgeving omtrent de bestelling en de bezorging als ook de levertijd en tracking en tracing vond ik geweldig
Pluspunten
Overzichtelijk en snelle levering
Pluspunten
Snel, goed en niet duur.
Pluspunten
goed geregeld
Verbeterpuntenmomenteel geen
Pluspunten
Snel en goed materiaal.
Kerklaan 12
4308 AL Sirjansland
Bij De Bruine Speeltoestellen willen we voor ieder kind een veilige, uitdagende speelomgeving creëren waar ze urenlang speelplezier kunnen beleven. Daarom vinden wij het enorm belangrijk dat jij als klant tevreden bent en blijft over onze service en producten! Laat jij een review achter om onze toekomstige klanten te helpen?