Pluspunten
Snel en duidelijk bestelproces, snelle bezorging.
Pluspunten
Snelle afhandeling
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Communicatie is duidelijk en snel, komen afspraken na en de kwaliteit van de twee producten zijn goed.
Pluspunten
Bereikbaar per telefoon voor overleg. Prima kwaliteit.
VerbeterpuntenAls er op de website staat dat een schommelketting eenvoudig in te korten is en ze beamen dat via de telefoon, voelt het toch raar als je vervolgens met een ijzerzaag de ketting moet doorzagen. Ook stond er in de gebruiksaanwijzing van de schommel dat er andere haken werden geadviseerd dan dat er telefonisch werd verteld.
Pluspunten
Snelle levering en ook telefonisch god bereikbaar voor vragen en advies! Erg fijn!
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
reactie via mail, en snel geleverd
Verbeterpuntener zat geen gebruiksaanwijzing bij de schommel, nu weet ik niet precies hoe ik de moeren moet vastmaken en ik weet helemaal niet hoe ik het touw moet inkorten, dat vind ik toch wel een minpuntje.... nu moet ik er zelf weer achteraan.....
Pluspunten
goeie spullen, snelle levertijd niet heel goedkoop
Pluspunten
Als eerste keer een beetje lastig om om te noemen. Maar kwaliteit is prima en het product is snel geleverd.
Pluspunten
Prima levering. Mooi op tijd!
Pluspunten
Nadat ik telefonisch hulp heb gekregen. Hebben ze alles op alles gezet om de producten heel snel op te sturen
Pluspunten
Keurige administratieve afhandeling, snelle levering, goed product
Pluspunten
betrouwbaar
Verbeterpuntenvia mail eerder de leverdatum en eventueel order volgen. Zodat je kan opzoeken hoe de order er voor staat.
Kerklaan 12
4308 AL Sirjansland
Bij De Bruine Speeltoestellen willen we voor ieder kind een veilige, uitdagende speelomgeving creëren waar ze urenlang speelplezier kunnen beleven. Daarom vinden wij het enorm belangrijk dat jij als klant tevreden bent en blijft over onze service en producten! Laat jij een review achter om onze toekomstige klanten te helpen?