Pluspunten
Overzichtelijke site, goed in te vullen.
VerbeterpuntenJa. Trampolinerand en duikelstang konden niet gelijktijdig worden besteld en betaald. Ook zou voor beide artikelen verzendkosten worden berekend, terwijl het in een pakket kon. We hebben het opgehaald. Duikelstang moest ook vooraf worden betaald. Ws
Pluspunten
snelle reactie op mail snel geleverd
Verbeterpunten.
Pluspunten
Snelle levering en goede informatie over de status en levering van de zending! Zeer tevreden dus
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Heldere website met goede prijzen en snelle levering. Technische ondersteuning beshikbaar
VerbeterpuntenHelaas zijn de pakketten niet goed gecontroleerd. Onderdelen ontbraken die nog zijn nagestuurd. Helaas kwamen we er later nog achter dat de touwen van de schommelzitjes niet goed gelast zijn en op sommige plaasten de plastic zeer dun is of zelfs gaten hebben. De kwaliteitscontrole kan veel beter.
Pluspunten
Internet duidelijkheid. Bereikbaarheid. Kwaliteit uiteindelijk product.
VerbeterpuntenPakket in zijn geheel afleveren. Daarna herstel ook weer niet goed beleverd. Aantal materialen , sommige te veel, andere te weinig, klopten ook niet. Bouwtekening aan de gebrekkige kant. Gebruik meegeleverde materialen had schade opgeleverd (te veel te lange schroeven, te weinig korte). Dus weer naar de bouwmarkt ( en dat bij een pakket van 500 eur
controleer de boutjes die bij de schommel zitten, een van de boutjes was verroest van binnen en de schroefdraad was kapot.
Pluspunten
Klantvriendelijkheid.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
erg snel
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Snelle verwerking en levering.
VerbeterpuntenNee hoor.
instrukties om de mega xl schommel zit, in elkaar te zetten, is mischien wel zo handig om in het nederlands mee te stuuren ,in plaats van alleen duits en frans. !
Pluspunten
Vriendelijk, snel
Pluspunten
Snelle levering, goede website
VerbeterpuntenAlternatieven voor schommelhaken bieden
Pluspunten
goed advies
Verbeterpuntengeen
Kerklaan 12
4308 AL Sirjansland
Bij De Bruine Speeltoestellen willen we voor ieder kind een veilige, uitdagende speelomgeving creëren waar ze urenlang speelplezier kunnen beleven. Daarom vinden wij het enorm belangrijk dat jij als klant tevreden bent en blijft over onze service en producten! Laat jij een review achter om onze toekomstige klanten te helpen?