Pluspunten
Leuk om ergens eens een boomschommel te kunnen kopen! Ook alle hulpmiddelen staan opgesomd alleen is het moeilijk om als leek de juiste stukken met elkaar te combineren!
VerbeterpuntenMijn laatste mail werd niet beantwoord maar na telefonisch contact was alles duidelijk!
Pluspunten
zie beoordelingen
Verbeterpuntende 10 robberdopjes , die ontbraken, zijn nog steeds niet aangekomen.
Pluspunten
- heldere site - makkelijk bestellen
Verbeterpunten- geen
Pluspunten
keurige sevices na kwijtraken bij de post,gelijk nieuw opgestuurd
Pluspunten
Pluspunten
snel en correct
Pluspunten
Zeer goede communicatia we hadden een probleem met de schommel dit is zeer snel en kostenloos opgelost! prima service!
Pluspunten
Ik had twee schommels besteld. Ze werden de volgende dag al geleverd. Er bleek van één schommel een ring te ontbreken. Direct werd een extra schommel geleverd Kortom: zeer snelle levering, prima nazorg. Volgende keer zeker weer naar dit bedrijf, en ik raad ze bij iedereen aan.
Pluspunten
Zat een onderdeel niet bij bestelling heb gebeld en werd meteen teruggebeld door de Bruine Probleem meteen opgelost 2dagen later onderdeel in huis Prima
Er zat een grotendeels GETEKENDE gebruiksaanwijzing bij, waarop ook nog eens diverse maten ontbraken. De bijgeleverde schroeven etc waren gewoon maar in een doos gestort. Je moet een halve geschoolde timmerman zijn om dit in elkaar te zetten. Echt heel slecht en doet geen recht aan wat je voor deze speeltoren moet betalen
Pluspunten
snelle levering, goede kwaliteit
Verbeterpuntenleverdatum + tijd doorgeven zodat we thuis kunnen zijn, nu ook goed opgelost hoor na 3 dagen geleverd en in de tuin gelegd.
Pluspunten
telefonisch bereikbaar is erg prettig mogelijkheid (flexibel) tot telefonisch nabestellen van items op een reeds geplaatste order was ook mogelijk. prijs kwaliteit en levertijden zijn uitstekend
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Pluspunten
artikelen direct te leveren
Verbeterpuntenals bestelling via ideal betaald is kun je kiezen om de producten af te halen. Hier moet wel naar gekeken worden, onze bestelling ging bijna met de post mee
Pluspunten
Goede schommelconstructie.
VerbeterpuntenBouwtekening is een slechte kopie van een handgemaakte schets. Deze is niet duidelijk en niet volledig.
Pluspunten
zeer snelle en complete levering. Goede kwaliteit.
Pluspunten
Zeer correcte levering en communicatie.
Kerklaan 12
4308 AL Sirjansland
Bij De Bruine Speeltoestellen willen we voor ieder kind een veilige, uitdagende speelomgeving creëren waar ze urenlang speelplezier kunnen beleven. Daarom vinden wij het enorm belangrijk dat jij als klant tevreden bent en blijft over onze service en producten! Laat jij een review achter om onze toekomstige klanten te helpen?