Prima kwaliteit

Makkelijk en snel bestellen en geleverd . Goede kwaliteit

Snel geleverd, en de schommelhaken zijn van ontzettend goed matriaal!

Snelle levering en de nestschommel is naar verwachting.

Fijne service

Snelle levering, produkt goed verpakt. Tijdens informatieverstrekking vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan.

op tijd en goede kwaliteit

zie bovenstaande

Een mooie stevige schommel. Erg tevreden!

Onze dochter vindt het heerlijk om lekker te schommelen in de tuin. De schommel is degelijk en doet precies wat hij moet doen!

Prima service.

Prima service Nadat mijn bestelling was bezorgd bleek er iets kapot te zijn gegaan met transport, na melding hiervan werdt het product binnen enkele dagen zonder probleem opnieuw aangeleverd. Super service.

Prima kwaliteit aan een betaalbare prijs!

Ruime keuze, prima kwaliteit, betaalbaar, correcte levering!

Een vraag gesteld maar na 3 weken nog steeds geen reactie

Geen reactie

Eerste goeie kennismaking

Goede uitleg, mooi materiaal é. Correcte levering !

Correcte levering

KETTING DAT ER BIJ ZIT IS AAN DE KORTE KANT !

heel leuk speelgoed alleen de ketting is een beetje te kort

Goed product en snelle levering.

Vlotte service

Fijn om met dit bedrijf zaken te doen.

Mooie glijbaan, snel geleverd.

Supersnelle levering van zeer goede kwaliteit!

Na bestelling van onze schommel, zeer snel geleverd ! Er mooie kwaliteit

Goede producten, top dienstverlening.

Al een paar maal iets besteld, steeds tevreden. Ook dienst na verkoop perfect geregeld, zeer correct, aanrader!

Snel en vriendelijk

Na bestelling was de levering binnen 3 dagen binnen. Helaas was er nog iets vergeten bij de levering, maar na een telefoontje was dit ook snel geregeld en ook die was binnen 2 dagen binnen!

Zeer goede service

Snelle en nette afhandeling,goede kwaliteit van de bestelde producten. Kan ik iedereen ten zeerste aanraden,TOP!

snelle levering, prima kwaliteit

Snel geleverd en goed verpakt. Spullen zien er goed uit.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit materiaal en super snel geleverd.

Tevreden klant

Ik heb een klimnet besteld. Het was sneller geleverd dan aangegeven en het is exact hoe ik het me voorstelde.

Goed van advies voorzien en snelle levering

Goed van advies voorzien en snelle levering

Super tevreden!

Je wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelling en het wordt super snel geleverd in één woord TOP!

Supergoede en vriendelijke bediening. Kwaliteitsvol product.

Hele vriendelijke en degelijke uitleg gekregen. Prima product prijs/kwaliteit. Levering ook heel correct.

Kerklaan 12

4308 AL Sirjansland

+31 111 643 077

Over De Bruine Speeltoestellen

Bij De Bruine Speeltoestellen willen we voor ieder kind een veilige, uitdagende speelomgeving creëren waar ze urenlang speelplezier kunnen beleven. Daarom vinden wij het enorm belangrijk dat jij als klant tevreden bent en blijft over onze service en producten! Laat jij een review achter om onze toekomstige klanten te helpen?

Over De Bruine

Adres: Lage Rampertseweg 15 4307 NN Plaats: Oosterland (Zeeland) Telefoon: 0111 64 30 77