TOP bedrijf

Door een fout van DHL was mijn bestelling helaas retour afzender. Na telefonisch overleg, kon ik mijn bestelling volgende dag alsnog bij De Bruine Speeltoestellen ophalen. Dat noem ik TOP service.

Goede, snelle service

De bestelling is snel geplaatst, geleverd en keurig verpakt.

Mooie stevige glijbaan

Heel blij met deze glijbaan! Prijs kwaliteit verhouding is goed. Hij gaat alleen erg hard voor ons zoontje van 1,5, maar dat komt vanzelf goed.

Ruim assortiment. Goede prijs/kwaliteit

Ruim assortiment. Goede prijs/kwaliteit. Snelle levering.

Precies wat ik nodig had

Gebruikt op een paal en daarop een minibieb!

Mooi product.

Mooie schommel, veel plezier van!

Nette levering

Nette levering en mooie degelijke producten.

Alles uitstekend gegaan

Van bestelling tot levering: alles makkelijk en prima

Mooie en stevige schommel.

Makkelijk te bevestigen en door de hoge rugleuning, goed en veilig voor jonge kinderen ( onze kleinzoon van 14 mnd. Vind het geweldig Omdat wij geen ruimte hebben voor een heel schommel toestel… hangt hij mooi in een boom. Super blij mee!

Goede spullen en een snelle levering!

Super service!

Groot aanbod, scherpe prijzen en zeer snelle levering

Snel degelijk goede prijs

Prima product en snelle levering.

Klantvriendelijk

Snel en volledig antwoord op mijn vragen. Adequate levering en goede producten voor juiste prijs.

Glijbaan besteld. Snel geleverd en product naar verwachting

Snelle en correcte levering

De bestelling werd correct en supersnel geleverd. Iets nodig voor de kinderen in de tuin ? Bestellen bij De Bruine !

Voldoet helemaal aan wat ik wenste.

De levering voldeed volledig aan wat ik wenste.

Mooie spullen

Mooie en kwalitatief goede spullen

Nog geen mening speeltoestel nog niet in gebruik

Toestel moet nog geplaatst worden speelveld is nog niet klaar!

Zeer degelijke karabijnhaak.

Snelle service,

Snel, volgende dag al het speelgoed thuis, goede kwaliteit

Product prima. Communicatie en bezorging erg slecht.

Geen bericht gekregen dat het product verzonden was. Plots stond hij voor bij de oprijlaan tegen ons hek bij de openbare weg. Iedereen had hem zo mee kunnen nemen. Product is prima.

Goed, snel en duidelijk

Onderdelen besteld om een wipkip te kunnen plaatsen. Alles netjes verpakt en snel geleverd.

uitstekend

Goede producten, vlot geleverd.

Goede snelle levering

Makkelijk en snel kunnen bestellen. Nog sneller geleverd!

Kerklaan 12

4308 AL Sirjansland

+31 111 643 077

Over De Bruine Speeltoestellen

Bij De Bruine Speeltoestellen willen we voor ieder kind een veilige, uitdagende speelomgeving creëren waar ze urenlang speelplezier kunnen beleven. Daarom vinden wij het enorm belangrijk dat jij als klant tevreden bent en blijft over onze service en producten! Laat jij een review achter om onze toekomstige klanten te helpen?

Over De Bruine

Adres: Lage Rampertseweg 15 4307 NN Plaats: Oosterland (Zeeland) Telefoon: 0111 64 30 77