top toestellen goede prijs

goede prijs voor de toegestuurde toestellen en snelle verzorgde levering

Betrouwbare leverancier

Levering volgens afspraak tegen een correcte prijs.

Snel

Vlotte afhandeling.

Makkelijk besteld en snel geleverd

Ik heb hier 12cm paalkappen besteld, helaas te klein maar dat was mijn eigen schuld. Ik had 14 cm moeten hebben, maar die zijn er kennelijk niet.

Snel geleverd, uitstekende kwaliteit

Mooi product, echt stevig en een volwassene kan er prima op zitten. Twee kinderen kunnen hier samen prima op spelen. Het kussen is extra prettig volgens dochter om de schommel ook te gebruiken om te chillen.. Wij hebben de schommel aan de overkapping gemaakt en zelf elders bevestigingsschroefhaken gekocht.

Goede en snelle service

Duidelijke product omschrijving Snelle service Goed verpakt Gewoon een goede webshop!!

Snelle en duidelijke reactie/service

Duidelijke web-site en snelle actie/reacties op vraag en/of bestellingen

De bezorging was snel en correct.

De schommel is een cadeau voor onze kleindochter die 2 jaar geworden is. Hoe hij gaat bevallen weten we nog niet want hij wordt in hun nieuwe huis opgehangen aan het eind van de maand.....

Mooie schommel aangeschaft, bij bestelling vermeld waar het afleveradres was, inclusief 06 nr, helaas door de bezorgdienst op het verkeerde adres, zonder tel. cont. En handtekening v ontvangst neergezet. Betreft geen blaam van Fa de Bruine!

Duidelijke site Positief

product in orde; verzending minder

Product is zoals aangeboden. Verzending naar België via DHL (altijd een stroom aan problemen), wat hun 4 pogingen hebben gekost. De verpakking was beschadigd en de inhoud stak er deels uit (en is dus ook wat beschadigd). Product is makkelijk te monteren!

Leuke klimstenen

Met deze stenen heb ik een gave klim wand gemaakt. Wel belangrijk om duidelijk op de site te vermelden dat het enkel geschikt is voor hout. Nu wilde ik het in mijn betonnen muren doen dus moest ik aanpassingen doen.

Correct afhandeling.

Correct afhandeling.

Top product en snelle levering

Extra handvaten nodig voor het speeltoestel van mijn dochter. Verre weg de goedkoopste aanbieder en topkwaliteit!

Goede kwaliteit en snelle levering!

Snel geleverd en de kwaliteit was erg goed!

Super bedrijf!!

Bereikbaar voor advies, vriendelijk, professioneel, snelle levering. Aanrader!

Prima product. Snel geleverd.

Juiste maat paalhouder. Goede kwaliteit en snel geleverd.

Ze hebben top producten voor een scherpe prijs, en een zeer snelle levering. Is echt een aanrader

Goede service.

Bestellen is eenvoudig. Klantvriendelijk. Medewerker heeft goed geholpen toen ik een deel van de bestelling retour wilde sturen.

Klimstenen besteld via deze website. Snelle verzending. De stenen waren precies wat ik ervan verwacht had.

Goede service, prijs, kwaliteit

Goed!!!

Lijkt sterk

Jullie vragen om review terwijl de schommel nog niet hangt. Vraag straks in de zomer nog maar is hoe die bevalt. We zochten rubberen schommel met ketting voor buiten. Voor verjaardag dochter. Ze is nu eenmaal in januari jarig. De levering, bestelling enz is allemaal prima verlopen.

Super service!

Erg goede ervaring, ik heb ze gevraagt om advies om zelf een schommelsysteen te bouwen en ze vertelde duidelijk de afmetingen en hoe te bouwen. Had voor hetzelfde geld fe dpullen elders kunnen kopen maar ze hebben de beste spullen voor de laagste prijs. Je hoeft niet verder kijken want dat heb ik al gedaan, ze zijn echt de goedkoopste met de beste kwaliteit. Volgende project wordt een huisje met glijbaan uiteraard bij De Bruine speeltoestellen!

Super goed

Super te vreden. Snel levering

Alles in orde

Product in orde ontvangen. Komt overeen met omschrijving en afbeeldingen. Snelle levering.

Kerklaan 12

4308 AL Sirjansland

+31 111 643 077

Over De Bruine Speeltoestellen

Bij De Bruine Speeltoestellen willen we voor ieder kind een veilige, uitdagende speelomgeving creëren waar ze urenlang speelplezier kunnen beleven. Daarom vinden wij het enorm belangrijk dat jij als klant tevreden bent en blijft over onze service en producten! Laat jij een review achter om onze toekomstige klanten te helpen?

Over De Bruine

Adres: Lage Rampertseweg 15 4307 NN Plaats: Oosterland (Zeeland) Telefoon: 0111 64 30 77