Makkelijk besteld

Duidelijke website, makkelijk te bestellen, snel geleverd, tevreden van de klimgrepen

Snelle levering, prima materiaal

Leuke schommel aangekocht, zeer snelle levering. Goede instructies. Zeer tevreden!

vandaag besteld morgen in huis, deze slogan is passend bij de bruine.

Product voldeed naar verwachting

Goede service snelle levering

Goede service snelle levering

een betrouwbare levering

Middels een goede website heb ik een ophanging voor met touwen geconstrueerde hangstoel besteld. De levering bleek zoals beloofd goed afgegeven. Inmiddels heb ik de bestelde ophangbeugel bevestigd aan eenbalk op de zolder van min kleindochter. Ik beveel iedereen aan met deze website een bestelling te doen.

Juiste artikel snel geleverd.

Het was netjes verpakt.

Snelle en correcte levering

Snelle en goede service

De bestelling was erg snel binnen. De klantenservice is vriendelijk en behulpzaam, ook het retourneren ging goed en zonder problemen

Conform afspraak en goede service.

Fijn bedrijf. Correcte en pragmatische werkwijze.

Zeer goede service en uitstekend materiaal

Zeer goede service en uitstekend materiaal

goede kwaliteit

Top ervaring gehad 1 handgreep besteld en snel geleverd !!

Snelle levering met goede kwaliteit materiaal

Vlotte en correcte levering van de bestelde materialen

De bestelling werd keurig op tijd geleverd en klopt helemaal met hetgeen ik had besteld.

Zeer snel geleverd en mooi stevig, betrouwbare schommel

Helemaal top

Prima service en snel geleverd

Super. Perfect.

Snelle levering. Een artikel verkeerd verzonden en de dag erna lag het juiste artikel alsnog in de brievenbus. Super! Ik weet zeker dat de kinderen op mijn werk veel plezier gaan beleven aan de producten.

Snel en goed

De levering was snel en het product voldoet volledig aan de verwachtingen. Top

2 schommelhaken besteld, goede info op de site en bestellen ging ook eenvoudig. produkt 1 a 2 dagen later al goed verpakt in huis

Alles prima in orde

Alles goed en vlot verlopen, vanaf het begin.

Goed en correct

Goede en snelle service

Snelle levering en een goed prijs. De stille schommelhaken zijn een goed product.

Bijzonder goed!!!

Ik kreeg deze site via m'n schoondochter, en heb een ronde schommel besteld, achteraf moest het een iets andere zijn en dat hebben jullie direct aangepast, en binnen twee dagen al binnen. Een echte aanrader om bij jullie te bestellen!!

Snelle levering, je wordt aardig op de hoogte gehouden. Kwaliteit van onze producten zijn uitstekend.

Kerklaan 12

4308 AL Sirjansland

+31 111 643 077

Over De Bruine Speeltoestellen

Bij De Bruine Speeltoestellen willen we voor ieder kind een veilige, uitdagende speelomgeving creëren waar ze urenlang speelplezier kunnen beleven. Daarom vinden wij het enorm belangrijk dat jij als klant tevreden bent en blijft over onze service en producten! Laat jij een review achter om onze toekomstige klanten te helpen?

Over De Bruine

Adres: Lage Rampertseweg 15 4307 NN Plaats: Oosterland (Zeeland) Telefoon: 0111 64 30 77