ruime keuze i schommels en snel in huis

De schommel van onze gastouderopvang moest vervangen worden. Via google bij De Bruine terecht gekomen. Ruim assortiment aan schommels en heel snel verzonden. Zo konden de kinderen na het weekend direct weer schommelen, heel fijn! Ook de prijs kwaliteit is goed.

Prima klantcontact en even prima product!

Hebben ringen en haken gekocht. Advies over haken was dik in orde en uitvoerbaar op te hangen op balk die dikker was dan de m12. Slangenboor en speedboot voor het wijdere gat voor de moer was nette oplossing om neer te zetten.

Gekocht 3 x afdekplaat voor paal van 16 x 16 rvs. De bruine schommels had deze grote maat.Netjes verpakt snelle levering.

Goede kwaliteit schommel, halen en verbindingsstukken. Zeer tevreden en goede communicatie, service gericht. Aanrader!

Vlotte service en zeer degelijk materiaal

Xxx

prima service en levering

prima service en snelle levering

Goede kwaliteit met Snelle levering

Degelijke nestschommel met kussen, al helemaal geïnstalleerd & klaar voor gebruik (allen nog ophangen), geleverd op de 2e dag na bestelling rechtstreeks bij De bruine speelschommels via hun webshop, dit verdient zeker een dikke pluim. Soms moet je als online-koper eens ietsje verder kijken dan enkel bol.com (die het bij hetzelfde bedrijf bestellen), zij hadden een levertijd van 6-13dagen… toch wel een groot verschil (& dit aan dezelfde prijs). Enig minpuntje is het ontbreken van een handige handleiding om de schommel te verkorten (voor de niet zo handige leken & het ik-weet-het-beter-haantjesgedrag in de compagnie) Supertevreden dus

Blij met de bestelde spullen: schommeltouw en schommelhaken

Prima spullen, snel geleverd. Voldoet aan de verwachting!

niet zo best

bestelling liep vlot maar de terug betaling hebben wij moeten voor bellen

Degelijk materiaal

De schommel hebben we vastgemaakt aan een eikenboom. Van daaruit kunnen we heerlijk vanuit de tuin naar een weiland toe schommelen.

Ben erg goed geholpen en voorzien van prima advies de mensen denken mee goeie kwaliteit van spullen toppers

snelle levering van stevig product!

Tot mijn verbazing was de schommel na 1 dag op een zaterdag al geleverd. Prachtig ontwerp, ziet er stevig uit en kindvriendelijke coating van de kettingen. Het enige wat ik even irritant vond was dat de 'tekening' op de schommel anders was dan op het plaatje. Los daarvan ben ik zeer tevreden over het product,hoewel hij nog niet hangt.

Rommelig contact, weinig begrip wanneer je ze iets vraagt, aftersales onvoldoende.

Tijdens mijn bestelling is het al een rommelig contact. Het lijkt wel zo fijn om via WhatsApp te communiceren maar het lijkt erop dat er tegelijkertijd met meerdere mensen wordt geappt. Dit doe je ook niet zomaar met een telefoongesprek. Mijn ervaringen waren niet goed wat contact betreft. En het lijkt erop dat bedrijven steeds vaker alleen maar omzet willen genereren en dat is niet iets goeds. Nu de winkels weer open zijn adviseer ik iedereen heb je advies nodig ga daarheen.

goed overleg gehad

Geweldige snelle levering van mooie producten

'S avonds schommels besteld en de volgende dag al in huis! Dat was al een verrassing, maar het zijn ook nog eens twee hele mooie schommels. Goed afgewerkt, makkelijk op te hangen en te verstellen. Dus we hebben nu voor alle leeftijden van de (klein)kinderen schommels beschikbaar.

betrouwbaar

goed product gekregen zoals beschreven en was er snel op afgesproken tijd.

Snel, goed verpakt en een mooi artikel

Meer aan het bovenstaande heb ik niet toe te voegen. Gewoon goed dus.

Top product

Geleverd wat ik verwacht had.

Goede duidelijke site.

Alles is goed onderverdeeld waardoor alles goed te vinden is. Levering is snel genoeg. Prijs en kwaliteit zijn ook goed!

Levering matig. Product zoals verwacht

Product niet binnen aangegeven levertijd ontvangen. Link naar DHL site deed het niet waardoor ik ook niet wist wanneer het pakket binnen zou komen. Product wel zoals verwacht.

Gewoon goed!

Aflevering was goed. Bestellen gemakkelijk.

Goed en snel

Goed en snel!

Slecht

Verkeerde levering, geen reactie op mailverzoek en daardoor een ontevreden klant!

Prima snelle levering

De schommel die wi besteld hebben is snel geleverd.

Goede service en snelle levering

Kerklaan 12

4308 AL Sirjansland

+31 111 643 077

Over De Bruine Speeltoestellen

Bij De Bruine Speeltoestellen willen we voor ieder kind een veilige, uitdagende speelomgeving creëren waar ze urenlang speelplezier kunnen beleven. Daarom vinden wij het enorm belangrijk dat jij als klant tevreden bent en blijft over onze service en producten! Laat jij een review achter om onze toekomstige klanten te helpen?

Over De Bruine

Adres: Lage Rampertseweg 15 4307 NN Plaats: Oosterland (Zeeland) Telefoon: 0111 64 30 77