Duikelrek top! Klimtouw slecht!

Het 120cm duikelrek voldoet prima! Het klimtouw niet. Het ziet eruit als een goed product maar het is verschrikkelijk glad materiaal waar je echt niet in kan klimmen. Ook het opruwen met grof schuurpapier hielp niet. Met een knoop onderaan kunnen de kinderen ermee slingeren maar klimmen dus niet. Daarom uiteindelijk niet gebruikt. Ik zou dit product niet nog een keer kopen.

Snelle levering, prima kwaliteit

Goede kwaliteit, snelle levering

Snelle levering, netjes verpakt en goed aangekomen

Ruime keus, snelle levering. Erg blij mee.

Geweldig klimtoestel!

Zeer stevig klimtoestel met veel mogelijkheden, makkelijk te monteren. Enkel spijtig dat er geen grondankers mee geleverd werden.

Goede schommel

Deze is een goede schommel. De kinderen hebben er veel lol als ze erop schommelen. Hij is stevig en goed gemaakt.

Een prachtige boogschommel

In ruim een uur hebben de medewerkers van de Bruine een gat gegraven en de schommel met 400 kilo beton vereeuwigd in onze tuin. Super!

Degelijk materiaal zeer tevreden

Supervriendelijke mensen ! Perfecte afhandeling !

Er waren problemen bij de levering door mijn fout...had een onvolledig adres opgegeven. De dame aan de telefoon was bijzonder vriendelijk en hulpvaardig...heeft alles rechtgezet om de levering alsnog correct te laten verlopen. Het aangeschafte artikel was volledig wat ik wou ! Deze firma is een aanrader !!

Goede duidelijke website

Ik heb laatst een frame voor een schommelstoel (hangstoel) besteld en deze zou binnen 5 tot 10 dagen worden bezorgd. Maar binnen 2 dagen had ik mijn bestelling al binnen. De vragen die ik via Whatsapp heb besteld werden ook goed afgehandeld.

S”middags besteld de andere dag s’morgens in huis

Degelijke speel en zeer snel geleverd

Zeer degelijke kwaliteit, ter bevestiging en tevens snel in huis!

Duidelijk en snelle levering

Besteld product kwam overeen met de omschrijving goede en degelijke kwaliteit voor de juiste prijs!

Vlotte levering en precies wat vermeld werd op de site

Snelle service Goede kwaliteit

Snel verstuurd, mooi product, scherpe prijs.

Gezocht naar een hoogwaardige schommel voor mini me. Uitgekomen bij De Bruine Schommels. Prima (online) winkel met een uitgebreid assortment!

Top geregeld

Via google bij de site van de bruine schommel gekomen toen wij op zoek waren naar een bevestiging voor onze schommel. De schommel zit tussen twee muren in. Product werd goed verpakt afgeleverd. Zag er netjes en degelijk uit en was makkelijk te monteren.

prima , lekker snel

Goede service en snelle levering

Perfecte service vooraf. Via whatsapp kreeg ik snel en kundig advies over welk product voor ons het meest geschikt is. Er werd snel gereageerd. Daarna werd er nog telefonisch contact met ons gezocht. Zeer prettig in de communicatie, ze willen je echt helpen. Snelle levering en het product voldoet aan onze verwachtingen.

De bestelde schommel werd snel geleverd. De zwarte schommel is mooi en prima kwaliteit. enige nadeel is dat het zitje je heel glad is en je er bij het schommelen snel afglijdt..

Vlot en top prijs/kwaliteit verhouding

F

Sne,l goed, vriendelijk

Goede ervaring

Zeer tevreden.

Goede en stevige kwaliteit! Boven verwachting.

Mooie schommel.

De levering was snel en super tevreden!

Gewoon korrekt tot nog toe.

Moet mijn spullen en het geld nog ontvangen maar ik neem aan dat dat goed komt

Snel en correct

Website is helder, makkelijk en snel besteld. Hier vond ik wat ik zocht. Producten waren de volgende dag al bezorgd. Top!

Professionele schommel, geen troep en snel geleverd!

Professionele schommel, geen troep en snel geleverd!

Kerklaan 12

4308 AL Sirjansland

+31 111 643 077

Over De Bruine Speeltoestellen

Bij De Bruine Speeltoestellen willen we voor ieder kind een veilige, uitdagende speelomgeving creëren waar ze urenlang speelplezier kunnen beleven. Daarom vinden wij het enorm belangrijk dat jij als klant tevreden bent en blijft over onze service en producten! Laat jij een review achter om onze toekomstige klanten te helpen?

Over De Bruine

Adres: Lage Rampertseweg 15 4307 NN Plaats: Oosterland (Zeeland) Telefoon: 0111 64 30 77