Nette service nette prijs

Nette service snelle levering

Perfect geregeld

Bestelling direct opgepakt en snel uitgevoerd.

Pakket is zoek?!

Mijn pakketje is zoek geraakt bij DHL. Dit heb ik zelf moeten uitzoeken en voor rond vragen. Het antwoord de bruine schommels was: wacht een week, ik het niet in orde bel eens terug.

Levering prima, maar nog niet geïnstalleerd

Perfect materiaal (duikelstangen) en snel geleverd!

Op maandag besteld, woensdag geleverd in België

Topservice

Vlugge levering. Degelijk materiaal.

Makkelijk te bestellen, goed prijs, snel geleverd en kwalitatief uitstekende materialen. Ze zullen lang genieten van de schommel en het klimrek/touw.

Snel verzonden. Alleen dhl was wat traag!

Is goed

Goed product en snelle levering

Prima product, snel bezorgd

Prima product, snel bezorgd

Goede webshops en snelle levering.

Op meerdere webshops van de firma besteld. Duidelijke website en snelle correcte levering.

Prima produkt en zeer snelle levering

Een prima produkt welke ook nog eens snel geleverd werd. Onze kleinkinderen zullen er vaak mee schommelen.

Nestschommel

Prima producten en snelle levering

Ik heb al meerdere bestellingen gedaan en ben zeer tevreden. Producten zijn van goede kwaliteit.

Snelle en complete levering.

Goede en snelle levering. Alleen jammer van de verzendkosten die er standaard bijkomen

Snelle en correcte levering

Het product snel ontvangen en precies zoals het op de foto staat.

uitstekend

correcte en vlotte communicatie, goede prijzen en vlotte levering.

Goede koop

Gekocht via internet, goed product voor goede prijs en het werd netjes geleverd.

Super tevreden

Schommel besteld voor ons zoontje welke snel geleverd werd. Helaas was er een kleine beschadiging maar dit werd meteen dezelfde dag nog opgepakt en netjes opgelost. Heel tevreden over deze webshop.

Snelle levering, goed product

Goede ervaring

Goede ervaring

Niets op aan te merken

Nette website, goede afhandeling, mooie producten.

Topservice

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd

Kerklaan 12

4308 AL Sirjansland

+31 111 643 077

Over De Bruine Speeltoestellen

Bij De Bruine Speeltoestellen willen we voor ieder kind een veilige, uitdagende speelomgeving creëren waar ze urenlang speelplezier kunnen beleven. Daarom vinden wij het enorm belangrijk dat jij als klant tevreden bent en blijft over onze service en producten! Laat jij een review achter om onze toekomstige klanten te helpen?

Over De Bruine

Adres: Lage Rampertseweg 15 4307 NN Plaats: Oosterland (Zeeland) Telefoon: 0111 64 30 77