Super goede materialen en service

De materialen zien er allemaal heel goed uit en het werd snel geleverd.

Zee mooie degelijke artikelen.

Snel geleverd en wij zijn heel blij met de degelijke schommels met toebehoren zodat onze kleinkinderen veilig kunnen spelen.

Prima schommel en snelle levering!

Zoals verwacht.

Snelle levering en goed materiaal

Goede en snelle levering.

Duidelijke website

Prima tevreden.

Snelle en correcte bezorging

Prima bedrijf

Snel en goed geleverd

Ligschommel en klimtouw besteld. Zonder probleem geleverd, ziet er degelijk uit.

Een snelle en goede levering!

De schommel artikelen die wij hadden besteld werden heel snel geleverd. Het instructie filmpje op de site, over hoe de marathon schommelhaken bevestigd moesten worden, was heel duidelijk. Zoals aangegeven op de site vallen de haken wel in een wat hogere prijsklasse, maar dat was het geld meer dan waard. De kinderen zijn erg blij met hun schommel en wij met de zeer stevige en degelijke bevestigingshaken.

Goede duidelijke overzichtelijke site. Goeie prijs

Als ik weer wat nodig ben bestel ik hier weer

Levering zoals beloofd

De juiste artikelen op het afgesproken moment in huis.

Priema

Top, vlot geleverd wat het moest zijn, had niet anders verwacht.

Prima webshop! Snelle levering

Idem als boven weergegeven

Alles wat ik nodig had was er

Alle schommelatributen ( houten schommel, trapezestok en houten ringen ) inclusief ophangsysteem voor om de tak van de boom kon ik hier kopen.

Uitstekende service

2 schommelhaken besteld die exact op het vooraf aangekondigde moment zijn geleverd. Over de prijs kan ik niet heel goed oordelen aangezien ik niet echt mijn best heb gedaan om prijzen te vergelijken.

Schommel is vervangen

Wij hebben anderhalf geleden een nestschommel gekocht die de winter in onze schuur heeft gelegen. Bij het in gebruik nemen dit voorjaar scheurde de schommel. Volgens medewerker van de Bruine kwam dit door weersomstandigheden en had ik dit kunnen weten. Volgens ons koop je een schommel en moet dit product tegen alle weersomstandigheden kunnen. Eerst gooide de Bruine het op 6 maanden garantie en wilde niks doen qua coulantie richting ons. Uiteindelijk hebben wij jij bestelling nieuwe schommel geen verzendkosten hoeven te betalen. Een kleine oplossing die veel energie heeft gekost!

Super kwaliteit, snelle levering!

Topproduct

Correcte levering, top product, wel goed de handleiding lezen om te monteren. Heb ik gedaan en dan is het simpel.

Gewoon super mooie professionele schommel

Het is me erg goed bevallen en de schommel is geweldig

Top.

Overzichtelijke site. Prijs kwaliteit in orde, bestelling wordt netjes en op tijd bezorgd.

vlotte en correcte levering

voor het spelen van mijn kleinkinderen bestelde ik een duikelstang en een klimrek. Alles werd vlot en correct afgeleverd.

Bestelling snel geleverd en helemaal in orde!

Fijne netschommel voor kleindochter besteld.

De bestelling was snel en goed geleverd

Alles was in orde, geen enkel opmerking

Prima geholpen, snel geleverd

We hadden een vraag over de voorraad, daar werd snel en netjes op gereageerd. Nadat we hebben besteld werden de producten snel geleverd.

Niet gekregen wat ik verwachtte maar toch snel opgelost na één telefoontje

Kerklaan 12

4308 AL Sirjansland

+31 111 643 077

Over De Bruine Speeltoestellen

Bij De Bruine Speeltoestellen willen we voor ieder kind een veilige, uitdagende speelomgeving creëren waar ze urenlang speelplezier kunnen beleven. Daarom vinden wij het enorm belangrijk dat jij als klant tevreden bent en blijft over onze service en producten! Laat jij een review achter om onze toekomstige klanten te helpen?

Over De Bruine

Adres: Lage Rampertseweg 15 4307 NN Plaats: Oosterland (Zeeland) Telefoon: 0111 64 30 77