snel en goed!

een goede prijs voor een goed product!

zoals omschreven, snelle levering

Ik kocht tuimelstangen voor openbaar gebruik bij 'De Bruine Schommels' . Het product voldoet aan alle verwachtingen en was zoals omschreven. Kwalitatief voelt het product goed aan. Leveringstermijn was zeer goed.

Vlot en netjes geleverd, prima product

Prima en netjes geleverd

Tevreden over bestelde product en snel geleverd!

Super snel geregeld en netjes op de hoogte gehouden

bij dit bedrijf online en schommelzitje besteld, beste prijs en breedste zitting. Na 1 dag al een mail dat deze onderaf was een de 2e dag was deze bezorgd. Wij hadden pas 's avonds besteld dus is de 1e dag daarna verwerkt.

Levering gebeurde zoals afgesproken en conform de tijd zoals aangegeven.

Bestelling en levering zoals het hoort

Bestelling op de website verliep vlot. Levering binnen de aangekondigde tijdspanne.

Goede spullen, fatsoenlijke prijs, snel geleverd

Ik heb bij De Bruine Schommels een stuur, verrekijker en telefoon gekocht voor het speelhuis. Alle 3 de producten zijn van stevige kwaliteit. Zijn netjes en snel geleverd. 1 min puntje. De schroef die bij het stuur hoort is eigenlijk een beetje te kort om het stuur goed te kunnen bevestigen.

Fijn en kwalitatief goed produkt

Kwaliteit van de schommel is prima. Juiste prijs / kwaliteit verhouding. Snelle en correcte levering.

goed persoonlijk advies

Heel prettig om de bedoeling te kunnen uitleggen, zelf was ik niet op het idee gekomen om de touwladder van een verlengstuk te voorzien. Verder alles prima geregeld en fijn dat ik niet naar Zeeland hoef af te reizen. Oh ja, ook niet duurder dan nodig.

Snel en netjes geleverd en goede kwaliteit product

Goede kwaliteit, snelle en nette levering

Prima service en advies

Gewoon goed geholpen

Snel geleverd / goede prijs kwaliteit

Leuke webwinkel om je eigen speeltoren /schommel professioneel af te werken. De kinderen vinden de hangmat mega cool.

Snelle verzending, product zoals verwacht

Mooi product gevonden op deze pagina. Alles was netjes verpakt de volgende werkdag in huis

Prima levering!

Competitieve prijzen, snelle leveringen en prima kwaliteit.

Zeer degelijk materiaal, snel geleverd aan goede prijzen.

Voor het speelhuisje en schommel die ik voor mijn dochtertje heb gemaakt was ik nog op zoek naar enkele onderdelen. Deze bij De Bruine gevonden tegen een goede prijs en met een snelle levering hebben we door kunnen werken waardoor mijn dochtertje snel met haar nieuwe schommel kon spelen. Zeker een aanrader!

Mooie schommels, geweldige service

Helaas was 1 schommel kapot. Waarschijnlijk is dit tijdens het vervoer gebeurd. Contact opgenomen met de klantenservice en ik kreeg meteen eenzelfde schommel toegestuurd. De oude mocht ik weggooien. De volgende dag al werd de schommel geleverd. Mijn jongens hebben er veel plezier van!

Leuke producten

Super leuke accessoires voor ons speeltoestel. De kinderen zijn blij met hun piratenstuur en verrekijker!

Snelle levering.

Snelle levering en kleinkinderen zijn er heel erg blij mee, hij voldoet prima.

Schommel was snel en correct geleverd. Kwaliteit van de schommel was goed.

Alles was prima

Makkelijk uitzoeken op de site, bestellen ging makkelijk, de levering was snel. Producten waren goede kwaliteit. Niets op aan te merken dus.

Goede service, zelfs wanneer de transporteurs het laten afweten

Bij het niet bezorgen door de transporteur heeft De Bruine Schommels direct uitgezocht wat er aan de hand was en tegelijkertijd een het pakket een tweede maal verstuurd. Bij aflevering kreeg ik het pakketje 2x. Heb deze gratis terug gestuurd. Top service.

Mijn ervaring is goed bevallen over de Bruine

Er was wat verkeerd gegaan met de betaling maar het is allemaal goed gekomen. Het is nog niet geplaatst maar ziet er goed uit, had alleen verwacht dat er ook bevestig zou zijn bij geleverd, maar dat lossen we wel op.

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede en snelle levering, kwalitatief hoogwaardige producten!

Vandaag besteld, morgen in huis en goede kwaliteit/robuust!

Kerklaan 12

4308 AL Sirjansland

+31 111 643 077

Over De Bruine Speeltoestellen

Bij De Bruine Speeltoestellen willen we voor ieder kind een veilige, uitdagende speelomgeving creëren waar ze urenlang speelplezier kunnen beleven. Daarom vinden wij het enorm belangrijk dat jij als klant tevreden bent en blijft over onze service en producten! Laat jij een review achter om onze toekomstige klanten te helpen?

Over De Bruine

Adres: Lage Rampertseweg 15 4307 NN Plaats: Oosterland (Zeeland) Telefoon: 0111 64 30 77