Had per ongeluk de verkeerde maat doorgegeven. Volgende ochtend meteen gebeld met de klantenservice of dit nog kon veranderen. Kreeg een ontzettend vriendelijke dame aan de telefoon die alle moeite heeft gedaan om dit te regelen. En het is gelukt. Zo aardig.

Zeer klantvriendelijk

Geen klachten, goede service, snel levering, schoenen zijn heel mooi en comfortabel, dankjewel

Karige schoenendozen

Doc Martens besteld voor mijn kleindochter, werden geleverd in een afgescheurde doos. Klantenservice gemaild, antwoord was dat ze dat altijd afscheuren, omdat het anders niet in het rek past . Ik kon ze wel terugsturen, maar er kon niet beloofd worden dat ik een nette doos kon krijgen als ik een nieuwe bestelling zou plaatsen. Ik ben zeer netjes met mijn schoenen. Ik stop ze altijd terug in de doos wanneer ik ze niet draag. Dus vond ik het zeer jammer dat ik niet goed geholpen kon worden

Prachtige winke met heel veel keus!

Ik heb Gabor laarsjes gekocht, kreeg goed advies door de verkoopster. Ik had eerst een ander merk uitgezocht maar liep niet lekker. Met de Gaborlaarsjws de deur uit gegaan! Top Winkel...!

Zeer deskundige hulp door verkoopster

Mijn vrouw en ik zijn op zeer deskundige en fijne wijze geholpen door de verkoopster, waardoor we beide schoenen hebben aangeschaft. In mijn ogen waren de twee schoenen niet dezelfde kleur, waarop de verkoopster gelijk aangaf een ander paar te bestellen en naar ons huisadres zou laten opsturen. Dit is dus ook gebeurt.

Goede service geld ook op tijd terug gestort groetjes rietje

Perfect!

Goede service, mooi product zitten heerlijk en zien er leuk uit. Een echte aanrader.

Groot en grof qua maat

Helaas klopte deze keer de maat niet naar mijn gevoel, maar ik begreep dat Skechers altijd ruimer zijn. Waren ook erg grof. Op de foto zie je dat niet. Dat komt omdat je de schoen niet bij een persoon aan de voet ziet. Retour sturen gaat makkelijk. Volgende keer beter!

Zeer goed bevallen

Snelle verzending en goede producten

Tevreden. Maat en pasvorm komren overeen met tekst

Veel keus in breedte maten schoenen

Eindelijk weer eens schoenen kunnen kopen die prettig zitten.

Netjes en snel geleverd

Schoenen waren de volgende dag keurig geleverd, goed verpakt en netjes

Redelijk

Redelijk tevreden

laarzen gekocht maar waren te klein, naar filiaal in de buurt gebracht. Geen probleem .Geld hebben ze ook snel terug geboekt.Super!

Was wel goed, alleen de doos en zak kwam helemaal stuk aan

Snelle terugbetaling

Super service

Fantastisch geholpen, medewerkers lieten me met rust zo lang ik even rondkeek, maar stonden direct met kundig advies klaar toen ik daarom vroeg. Het ruilen van een paar schoenen ging vlekkeloos, en de medewerker stuurde me niet direct naar het duurste paar schoenen. Goede uitleg over de verzorging van het leer zonder het me door de strot te drukken. Zo hoort het!!!

Eenvoudig te bestellen

Eenvoudig en klant en gebruiks vriendelijk systeem!

Goede service mooi op tijd

Snel bezorgd, prima info over de voortgang

De bestelling was de volgende dag in huis. Goede info gehad over de bezorging En een prima prijs ook.

Uitstekende service!

Hulp bij online zoeken van schoenen, makkelijk besteld, meteen betaald en de andere dag thuisbezorgd.

Alles prima

Alles ging perfect, bedankt