Aardig personeel op winkel Kronenburg.

Cordiaal, hulpzaam, vriendelijke, nuttig.

Vriendelijke medewerkster en mooie aanbieding

Vriendelijke medewerkster die voor mij de juiste maat heeft besteld.

Prima winkel, goed assortiment

Goede acties, ruime keuze, vriendelijk personeel

altijd goede service.

zoals in de winkel nu ook online alles perfect geregeld. schoenen erg mooi en passen direct goed. Dank u wel

Goed geholpen na leveringsproblemen

Online bestelde schoenen zouden geleverd worden door DHL in pakketautomaat. Ik ontving echter geen afhaalcode waardoor de bestelling werd teruggestuurd. Ziengs stuurde ze kosteloos nog een keer, en opnieuw geen afhaalcode. Nu direct contact gezocht en de dame aan de telefoon gaf goede informatie over het feit dat je daarvoor de postcode van de pakketautomaat moet ingeven. Wie komt daar nou op?? Heel fijn dat ik zo geholpen ben en intussen heb ik de schoenen in huis!

Alles goed geregeld

Mooie schoenen, snel geleverd.

geen pakket ontvangen

ik heb mijn bestelling niet ontvangen. er zou een onderzoek zijn en met 5 werkdagen zou ik antwoord krijgen...11 augustus ingediend maar ik hoor niks...ook geen antwoord op de mail waarom ik niks hoor

Zeer vriendelijk, fijne service

Zeer vriendelijk personeel in winkel zoetermeer! Fijne service bij telefonisch contact

Prima personeel

Prima service en goede garantie

Schoenen in maart gekocht. Zool liet aan de zijkant iets los. Zonder probleem een nieuw paar gekregen met weer een jaar garantie. En met een klantvriendelijke glimlach. Zo een goede service kom je niet meer vaak tegen.

fijne koopervaring, website leuk om te navigeren,

fijne koopervaring, website leuk om op te navigeren, snelle levering & mooie aanbiedingen.

Klantgerichte benadering

Mijn maat was er niet meer in de uitverkoop, er werd bij een ander filiaal gezocht en besteld. Top.

Snelle correcte levering

Vanwege de goede actieprijs besteld.

Zou niet snel meer iets bestellen

Als je schoenen bestelt moet je het alvast betalen. Is de maat niet goed en wil je een andere maat dan moet je weer betalen en krijg je het eerste bedrag na een paar dagen weer teruggestort Bij andere winkels betaal je nooit vooraf Doe het nooit meer!

Fijne service

Leuke schoenen en goede verzending

Top service en goede collectie

Top service en goede collectie

Goede prijs kwaliteit en vlotte leveringz

Toen mijn nieuwe sandalen al vrijwel gelijk kapot gingen en na reparatie opnieuw direct kapot gingen, kreeg ik een nieuw paar

Goede kwaliteit schoenen en snelle verzending

Vriendelijk personeel!

Vandaag besteld, de dag erna in huis.

Uitstekende service

Top service in de winkel in Nijmegen! Altijd Ziengs!!

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Zie hierboven

Goede ervaring

Ben te vreden met de snelle bezorging en met het product die ik heb ontvangen

Industrieweg 34

9403 AB Assen