Goede service en snelle levering

Ik heb alleen maar lof over hoe de bestelling is afgehandeld

Goede klantenservice

Ik had helaas een te grote maat schoenen besteld en het was erg fijn hoe snel de retour werd afgehandeld en het geld werd teruggestort.

Zeer tevreden.past mooi

Heb al vaak iets besteld, altijd goed.

Heel tevreden wordt gauw verstuurd en retours worden ook gauw verwerkt goede producten

de bestelling is perfect geleverd binnen een hele korte tijd en het product is zoals verwacht

Helemaal goed

Goed en betrouwbaar.

Koop al jaren bij jullie en ben zeer tevreden over de levering en service als er iets onverwachts niet goed is. Complimenten dus

Ik had een klacht wat gelijk erg goed werd opgelost

Ik heb online schoenen van roemers besteld. Deze schoenen zaten wel oké alleen 1 schoen bleef maar vreemd zitten. Diezelfde dag keek ik eens na de maten. 1 schoen had de correcte maat en de ander was een maat te groot. Ik heb klantenservice gebeld en dit werd meteen opgelost. Helaas was deze schoen niet meer voorradig maar ik kon naar de winkel om ze om te ruilen voor een ander paar (meerprijs wel bijbetaald).

Geweldige schoenen, vriendelijke verkopers

Fijn kopen.

Prima en duidelijke site om keuzes te kunnen maken, goed verpakt bij ontvangen van bestelling. Snel geleverd.

Fijne winkel

Fijne winkel, nette en snelle verzending en levering. Goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle service, vriendelijk geholpen en goed meegedacht

Vriendelijke en snelle service in Emmen. Verkoper dacht goed mee en zorgde ervoor dat de juiste maat schoenen uit een ander filiaal werd opgestuurd. Volgende dag kon ik ze ophalen – top geregeld!

Bestelling goed verlopen , snel geleverd En betaalbare sandalen

Onlinebestelling kon ik gewoon in de winkel in mijn stad gratis retour brengen, over de post zijn de retourkosten voor eigen rekening. En snel geholpen , aankoopbedrag binnen 5 dagen op mijn bankrekening. Helemaal top.

Je kan heel makkelijk omruilen in de winkel van Woerden. Fijn hoor En heel klantvriendelijk personee

Fijne schoenen

Alles naar wens verlopen uiteraard dank je wel

Goede en snelle levering

Jammer

Heel jammer dat ik sandalen kreeg waarbij één binnenzool niet goed aansloot op de buitenzool. Ze zaten verder prima en ik had ze graag gehouden, maar om deze reden heb ik ze toch teruggestuurd. Helaas kan ik dan niet meteen een goed nieuw paar ontvangen én mag ik ook de verzendkosten voor de retournering betalen. Dit vind ik echt geen service en klantvriendelijkheid.

Ging allemaal heel gemakkelijk!

Goede schoenen, levering iets laat

Ben heel tevreden met mijn schoenen, alleen de levering duurde bijna een week in plaats van de beloofde 1-2 werkdagen

Besteld en heb de bestelling gauw gekregen. Goede service.

Snelle reactie van klantenservice

Prettig opgestelde mail met duidelijke uitleg

Prettig personeel, fijne winkel

Het is een fijne winkel en krijg altijd goed advies.

In de winkel bestelt en volgende dag al in huis

In de winkel bestelt en volgende dag al in huis

Industrieweg 34

9403 AB Assen

Over Ziengs.nl

Ziengs Schoenen is een familiebedrijf met een historie van meer dan 75 jaar, opgericht op 1 oktober 1946 door Berend Ziengs. Met 65 fysieke winkels en een webshop met meer dan 4000 unieke paren heeft Ziengs een ruim assortiment aan merkschoenen voor het hele gezin. De inkopers voor dames-, heren- en kinderschoenen van Ziengs zijn op de hoogte van de nieuwste trends en combineren deze met lekker lopende schoenen van hoogwaardige kwaliteit. Alle winkelmedewerkers geven jou persoonlijk advies doordat zij deskundig zijn op het gebied van schoenen, voeten en onderhoudsproducten. Hierdoor loop jij altijd lekker op modieuze schoenen de winkel uit! Deze kennis is vertaald naar de online winkel. Door het brede assortiment, on- en offline, en de deskundige winkelmedewerkers is het onmogelijk om niet te slagen voor het hele gezin, zoals blijkt uit de beoordelingen op Kiyoh. Maar wat voor merken biedt Ziengs dan aan? Met meer dan 100 verschillende merken is er genoeg keuze. In de damescollectie van Ziengs vind je merken, zoals Ann Rocks, Panama Jack, Birkenstock, Ecco, Gabor, Skechers en Tamaris. Voor heren is er keuze uit onder andere Invinci, Floris van Bommel, Puma, Bugatti, Adidas en Bugatti. De kindercollectie loopt uiteen van babyschoenen tot schoenen voor onze pubers met merken, zoals Muyters, Shoesme, Birkenstock, Red-Rag, Kipling en Timberland. Naast modieuze schoenen biedt Ziengs ook bijpassende riemen van Floris van Bommel, tassen van Burkely en Tamaris, sokken van Happy Socks en Sockwell, inlegzooltjes van Pedag en schoenverzorging van Collonil aan. Benieuwd? Ga dan snel naar www.ziengs.nl en vind jouw perfecte, lekker lopende schoenen!