Goed geholpen!

Wij zijn ontzettend goed geholpen tijdens het uitzoeken van de eerste paar schoenen voor mijn dochter van 1,5 jaar.

Fijne winkel goede website

Nu is de ziengs al een hele fijne winkel, maar de website daar daarvoor niet onder. Brede beschikbaarheid, snel Verzonden. Gewoon top

Goed meegedacht.

Omdat mijn maat niet voorradig was, werd aangeboden deze na te sturen. Goede service van vriendelijke medewerkster.

sneaker gekocht kwaliteit en goede prijs

mijn ervaring met Ziens is een prettige waarbij ik zeer tevreden ben over de snelle levering en het product. Ik ben blij met mijn Skechers Bobs Sport Squad Sneakers zwart Textiel.

Fijn en mooi assortiment

Goed winkelen daar

Kreeg snel vervsngende schoenen maar moest niet te vaak voorkomen.

De sketchers die ik kocht waren binnen een paar dagen dragen kapot. I.p.v. gaatjes voor veters zitten er deels lusjes aan wasr de veter doof gaat. Bij aantrekken veter om hem te strikken, brak zo'n lusje al los van de schoen en moest ik terug naar de winkel. Kreeg een nieuw paar , maar durf dr veters nu nauwelijks meer wat aan te trekken bij het dtrikken.

Mijn bestelling in de winkel gedaan. Precies zoals de medewerkerster aan had gegeven ongeveer 2 dagen dan heb je ze binnen. Helemaal top!

Snel en kundig geholpen

Makkelijk bestelproces, snelle levering

Schoenen voor mijn dochter besteld. Site wees zich vanzelf. Schoenen snel geleverd. Top!

Op zaterdag besteld en op maandag geleverd,dat noem ik topservice

Nog niets ontvangen

Wacht nog steeds op mijn schoenen. Het excuus is dat PostNL het heel druk heeft. Maar ja alle andere pakketten via PostNL zijn er wel binnen 2 dagen. Beetje makkelijk excuus. Pakketje waarschijnlijk aangemeld en daar heeft ziengs het bij gelaten.

Van winkel t/m afleveren top

loopt comfortabel

goede pasvorm

Ging goed

Produkt niet passend, in winkel teruggebracht

fantastisch

Goede service, mooie collectie

• Zou u ons aanbevelen? Yes

heel positief

vriendelijke medewerkster, goed advies en goed geholpen

Weet ik niet

Ja , de aankoop is nog niet binnen

Ik ben goed geholpen

Vriendelijke bejegening

Fijne site snelle levering en goede service

Prima advies

Prima advies

prima.

Vriendelijk geholpen.

Snelle gratis verzenden als retour

prima service

genoeg keuze en snelle levering

Over Ziengs.nl

Ziengs Schoenen is een familiebedrijf met een historie van meer dan 75 jaar, opgericht op 1 oktober 1946 door Berend Ziengs. Met 81 fysieke winkels en een webshop met meer dan 6000 unieke paren heeft Ziengs een ruim assortiment aan merkschoenen voor het hele gezin. De inkopers voor dames-, heren- en kinderschoenen van Ziengs zijn op de hoogte van de nieuwste trends en combineren deze met lekker lopende schoenen van hoogwaardige kwaliteit. Alle winkelmedewerkers geven jou persoonlijk advies doordat zij deskundig zijn op het gebied van schoenen, voeten en onderhoudsproducten. Hierdoor loop jij altijd lekker op modieuze schoenen de winkel uit! Deze kennis is vertaald naar de online winkel. Door het brede assortiment, on- en offline, en de deskundige winkelmedewerkers is het onmogelijk om niet te slagen voor het hele gezin, zoals blijkt uit de beoordelingen op Kiyoh. Maar wat voor merken biedt Ziengs dan aan? Met meer dan 100 verschillende merken is er genoeg keuze. In de damescollectie van Ziengs vind je merken, zoals Ann Rocks, Panama Jack, Birkenstock, Ecco, Gabor, Skechers en Tamaris. Voor heren is er keuze uit onder andere Invinci, Floris van Bommel, Bjorn Borg, Bugatti, Pius Gabor en Bugatti. De kindercollectie loopt uiteen van babyschoenen tot schoenen voor onze pubers met merken, zoals Muyters, Shoesme, Geox, Red-Rag, Kipling en Timberland. Naast modieuze schoenen biedt Ziengs ook bijpassende riemen van Floris van Bommel, tassen van Burkely en Tamaris, sokken van Happy Socks en Sockwell, inlegzooltjes van Pedag en schoenverzorging van Collonil aan. Benieuwd? Ga dan snel naar www.ziengs.nl en vind jouw perfecte, lekker lopende schoenen!