Fijne afhandeling

Bestelling laten bezorgen bij Ziengs Veendam! Daar wordt je geholpen als een koningin! Alles in orde? Dan spray ik ze even voor u en pak ze in! Heerlijke winkel!

Alles goed verzorgd

Prima afgehandeld en prachtige schoenen

Prima,vlotte levering

Vlotte levering

Snelle vlotte levering en retouren ging ook top

Laarsjes besteld voor mijn zoon. Snel binnen maar kleur was niet wat hij wilde(wel zoals beschrijving) Gemakkelijk kunnen retourneren en binnen no time de goede kleur in huis.

Helemaal Prima winkel

Goed geholpen

Heerlijke schoenen !

Maar valt goed, combinatie wandelschoenen/sneaker...ook prima om de hele dag mee te werken!

Goed geregeld!

Naar de winkel geweest voor de schoenen maar omdat mijn maat er niet was deze in de winkel besteld en de dag erna ontvangen

Waardeloos

Laarsjes besteld. Mijn maat was de enige nog op voorraad. Order geannuleerd omdat het in voorraad zou zijn. Volgens website zijn ze nog steeds te bestellen. Heel raar!

Super service!!1

Sneakers besteld in filiaal Ermelo. Geholpen door een zeer vriendelijke verkoopster. Gezien ik zelf in Putten werk heeft zij de sneakers in filiaal Putten laten komen, en kon ik ze daar de volgende dag ophalen. Super fijne service!!!

Vrijdagavond besteld zaterdagochtend al in huis. Geen overdreven verpakking too.

Prima geshopt

Bestellen en betalen verliep soepel. Schoenen netjes en op de afgesproken datum bezorgd, super!

Meer schoenen

Top zaak

Mijn maat schoenen was niet op voorraad, dus besteld en de volgende dag kon ik ze al ophalen, zitten heerlijk en ook nog vegan wat wil je nog meer!

Een fijne winkel om te shoppen.

Ziengs is een fijne winkel om te shoppen. Het assortiment is groot en je kunt makkelijk vinden wat je zoekt. Er staan voldoende foto's bij het artikel. Er staat voldoende informatie bij het artikel. De prijzen zijn goed en er zijn vaak kortingsacties.

Goede ervaring.

Duidelijke internetsite, goed omschreven. Goede foto’s.

Supersnel bezorgd

Ik had een paar cowboylaarzen van Cellini besteld. Prima pasvorm, mooi product en supersnel bezorgd. Dus zoals altijd weer erg tevreden met mijn aankoop.

Ik heb al jarenlang ervaring met jullie en het gaat altijd goed

1 schoen in de doos

er zat maar 1 schoen in de doos, kan gebeuren, maar je wordt zo in een lastige positie gebracht als klant.

Super Service

Mijn online shopping were door de medewerker in de winkel gedaan omdat de maat niet op voorraad was

Goede service en snel geleverd

Top snel en correct

Top snel en correct

Gewoon altijd goed

Bestel hier vaker schoenen. Altijd goed en snelle levering!

Over Ziengs.nl

Ziengs Schoenen is een familiebedrijf met een historie van meer dan 75 jaar, opgericht op 1 oktober 1946 door Berend Ziengs. Met 81 fysieke winkels en een webshop met meer dan 6000 unieke paren heeft Ziengs een ruim assortiment aan merkschoenen voor het hele gezin. De inkopers voor dames-, heren- en kinderschoenen van Ziengs zijn op de hoogte van de nieuwste trends en combineren deze met lekker lopende schoenen van hoogwaardige kwaliteit. Alle winkelmedewerkers geven jou persoonlijk advies doordat zij deskundig zijn op het gebied van schoenen, voeten en onderhoudsproducten. Hierdoor loop jij altijd lekker op modieuze schoenen de winkel uit! Deze kennis is vertaald naar de online winkel. Door het brede assortiment, on- en offline, en de deskundige winkelmedewerkers is het onmogelijk om niet te slagen voor het hele gezin, zoals blijkt uit de beoordelingen op Kiyoh. Maar wat voor merken biedt Ziengs dan aan? Met meer dan 100 verschillende merken is er genoeg keuze. In de damescollectie van Ziengs vind je merken, zoals Ann Rocks, Panama Jack, Birkenstock, Ecco, Gabor, Skechers en Tamaris. Voor heren is er keuze uit onder andere Invinci, Floris van Bommel, Bjorn Borg, Bugatti, Pius Gabor en Bugatti. De kindercollectie loopt uiteen van babyschoenen tot schoenen voor onze pubers met merken, zoals Muyters, Shoesme, Geox, Red-Rag, Kipling en Timberland. Naast modieuze schoenen biedt Ziengs ook bijpassende riemen van Floris van Bommel, tassen van Burkely en Tamaris, sokken van Happy Socks en Sockwell, inlegzooltjes van Pedag en schoenverzorging van Collonil aan. Benieuwd? Ga dan snel naar www.ziengs.nl en vind jouw perfecte, lekker lopende schoenen!