Goede verkoopster

Slecht

2 keer schoenen besteld 2 keer was er wat aan.

Vlotte verzending

Vlotte verzending en grote keus

Mooie schoenen

Vriendelijk personeel. Jammer dat Oss dicht is

TOP!

Altijd superfijn geholpen! Professionele medewerkers! Altijd iets mooist meegenomen naar huis! Mijn favoriete schoenen winkel!

Zeer goed geholpen

Zie boven

Geweldige service in Beverwijk

Goed advies

Goede en snelle service!

Laarzen besteld, kwamen snel binnen. Erg mooie laarzen alleen was de schacht te wijd. Heb het teruggestuurd wat makkelijk ging en de retour werd vlot afgehandeld. Super goed geregeld allemaal.

Goede schoenen snel geleverd

Schoenen passen niet, en worden niet terug geaccepteerd

Schoenen passen niet, en worden niet terug geaccepteerd

Heel tevreden.

Gemakkelijk bestellen en snelle levering

Voorraad klopt totaal niet

Er zou nog 1 paar beschikbaar zijn. Die had ik besteld en na enkele uren kreeg ik het bericht dat dit toch niet het geval was en dat ik na een paar werkdagen mijn geld terug zou krijgen. Afijn, ik had de melding aangezet voor als de laarzen weer op voorraad zouden zijn. Na het ontvangen van de melding gelijk besteld. En wederom na een paar uur dezelfde mail. Geld binnen 48 uur wel terug gestort gekregen. Bivenstaande gemaild naar de klantenservice en ze zouden ernaar kijken. De volgende dag was het product weer met 1 op voorraad volgens de site. Geloofde er niks meer van. Jammer maar ik waag mij er niet meer aan. Gaat iets goed mis daar met het magazijn volgens mij.

Top winkel

Had Panema Jack besteld paar dagen later bleek dat ze met korting besteld konden worden, helaas net achter het net gevist. Gemaild en heb alsnog de korting ontvangen dus een super service

Vlotte levering

Vlotte levering, maar ook het product voldoet aan mijn verwachting

Klantvriendelijk

Goede hulp en afhandeling bestelling

Kwaliteit schoenen in een prachtige winkel

Zoals hier boven al staat; een prachtige winkel. Maar ook online in orde.. de bestelling kreeg ik goed ingepakt thuis in een mooie schoenendoos ( heb ik bewaard ). Snelle levering ook.... Ik ben tevreden !

Goede service,bestellen en snel binnen.Top hoor

Groot assortiment, fijne schoenenzaak

Groot assortiment met gangbare schoenen en goede merken voor iedere leeftijd

Heel blij met mijn aankopen

Fijne communicatie, schoenen bezorgd zoals op de foto’s en snel bezorgd. Top!

Snelle levering.

Zeer klantvriendelijk

Bij de aanschaf van mijn schoenen ben ik deskundig en geduldig geholpen. De door mij gekochte schoenen kwamen een paar dagen na aankoop in de aanbieding met 20% korting. Het was geen enkel probleem om deze korting alsnog te verrekenen.

Helaas waren de bestelde laarzen niet naar mijn zin en naar mijn maat. Maar na retourneren werd mijn aankoopbedrag snel teruggestort. Verder ben ik goed op de hoogte gehouden van de levering en de retournering. Helaas geen aankoop, maar tevreden over het totale proces.

Betaalbare kwaliteit

Mooie merken, goeie service zowel in de winkel als online

Goed maar meer op de hoogte houden is fijn

Het is een fijne betrouwbare site alleen ik had mijn pakketje retour gestuurd maar werd niet echt op de hoogte gehouden maar het is dus wel gewoon prima

Industrieweg 34

9403 AB Assen

Over Ziengs.nl

Ziengs Schoenen is een familiebedrijf met een historie van meer dan 75 jaar, opgericht op 1 oktober 1946 door Berend Ziengs. Met 65 fysieke winkels en een webshop met meer dan 4000 unieke paren heeft Ziengs een ruim assortiment aan merkschoenen voor het hele gezin. De inkopers voor dames-, heren- en kinderschoenen van Ziengs zijn op de hoogte van de nieuwste trends en combineren deze met lekker lopende schoenen van hoogwaardige kwaliteit. Alle winkelmedewerkers geven jou persoonlijk advies doordat zij deskundig zijn op het gebied van schoenen, voeten en onderhoudsproducten. Hierdoor loop jij altijd lekker op modieuze schoenen de winkel uit! Deze kennis is vertaald naar de online winkel. Door het brede assortiment, on- en offline, en de deskundige winkelmedewerkers is het onmogelijk om niet te slagen voor het hele gezin, zoals blijkt uit de beoordelingen op Kiyoh. Maar wat voor merken biedt Ziengs dan aan? Met meer dan 100 verschillende merken is er genoeg keuze. In de damescollectie van Ziengs vind je merken, zoals Ann Rocks, Panama Jack, Birkenstock, Ecco, Gabor, Skechers en Tamaris. Voor heren is er keuze uit onder andere Invinci, Floris van Bommel, Puma, Bugatti, Adidas en Bugatti. De kindercollectie loopt uiteen van babyschoenen tot schoenen voor onze pubers met merken, zoals Muyters, Shoesme, Birkenstock, Red-Rag, Kipling en Timberland. Naast modieuze schoenen biedt Ziengs ook bijpassende riemen van Floris van Bommel, tassen van Burkely en Tamaris, sokken van Happy Socks en Sockwell, inlegzooltjes van Pedag en schoenverzorging van Collonil aan. Benieuwd? Ga dan snel naar www.ziengs.nl en vind jouw perfecte, lekker lopende schoenen!