Perfecte schoen, perfecte afhandeling.

Aardig, deskundig personeel

waarom niet thuisbezorgen?

De zeer lage waardering wordt veroorzaakt door het feit dat de schoenen niet thuis maar in de winkel worden bezorgd. Maar ik bestel juist online om deze thuis te laten bezorgen.

Slecht

Schoenen die men moet bestellen wel al betalen, is een slechte zaak.

Heel service gericht, snelle bestelling

Heel service gericht Snelle bestelling

Snelle levering en bij deelretour snel geld terug.

Zekerheidshalve 2 paar laarsjes gekocht omdat ik twijfelde over de maat. Helaas had de winkel geen voorraad, dat vond ik wel erg jammer. Een van de twee paren paste prima en heb ik gehouden. Het andere paar netjes retour. Heel erg fijn dat zowel levering als retourzending geen extra kosten met zich mee bracht. Geld stond ook heel snel weer op de rekening. Top dus.

Prima schoenen voor goede prijs en snelle bezorging

Prima schoenen voor goede prijs en snelle bezorging

Fijn geholpen, kom zeker terug!

Online gekocht en laten bezorgen in de winkel in Delft. Na het passen heb ik besloten om andere laarsjes te nemen. Werd niet moeilijk over gedaan, en met bijbetaling andere gekocht.

Vooral jonge onervaren medewerkers in de winkel.

Weinig ervaring wat vooral voor kinderschoenen wel vereist is. We hebben dus geen goed advies gekregen. Toen ik de schoenen wilde terugbrengen moest er met een manager van een ander filiaal 40km verderop gebeld worden omdat ze niet beslissingsbevoegd zijn. Zal allemaal met personeelskosten te maken hebben maar het straalt weinig professionaliteit uit als er 2 eind tieners in zo’n winkel staan.

Veel keus in alle merken en goede prijs.

Goed personeel

Altijd behulpzaam

Ik had verkeerde schoenen besteld. Retourneren was eenvoudig en na ontvangst was geld snel terug gestort

Snelle levering ..fijne schoenen

De schoenen zijn precies zoals afgebeeld en zitten goed..normale maat.

Snelle bezorging en netjes ingepakt. Dank je wel daarvoor.

GOED GEREGELD

SCHOENEN NETJES IN DE WINKEL AFGELEVERD, FIJN GEHOLPEN IN DE WINKEL

Alles prima, snel bezorgd

Website prima, gemakkelijk en snel bezorgd. Maat was niet in de winkel dus online. Zo verdwijnen wel de winkels...

Ze doen wat ze zeggen.

Ik heb 1 keer schoenen bij Ziengs besteld omdat ze de laagste prijs hadden. Eerste zending was wat klein en heb ik teruggestuurd en weer een maatje groter besteld. Deze kwam weer volgens afspraak en was dus prima geregeld.

Geen klantenservice online

Gemaild dat sketchers model ten onrechte archfit aanduiding heeft. Geen reactie en geen correctie in de omschrijving van dit artikel

Makkelijk besteld en snel geleverd

Prima geholpen

Leuke mensen wilden alle schoenen wel voor je regelen

goede service

maat was niet op voorraad. had mij aangemeld voor als het artikel weer op voorraad zou komen, en kreeg vrij snel een mailtje dat het artikel weer op voorraad was.

Probleem zeer god opgelost

Snel, eenvoudig, netjes

Niks meer aan toe te voegen.

Snel en prima!

Zeer snelle en goed verpakte levering. Goede aanbiedingen.

Industrieweg 34

9403 AB Assen

Over Ziengs.nl

Ziengs Schoenen is een familiebedrijf met een historie van meer dan 75 jaar, opgericht op 1 oktober 1946 door Berend Ziengs. Met 65 fysieke winkels en een webshop met meer dan 4000 unieke paren heeft Ziengs een ruim assortiment aan merkschoenen voor het hele gezin. De inkopers voor dames-, heren- en kinderschoenen van Ziengs zijn op de hoogte van de nieuwste trends en combineren deze met lekker lopende schoenen van hoogwaardige kwaliteit. Alle winkelmedewerkers geven jou persoonlijk advies doordat zij deskundig zijn op het gebied van schoenen, voeten en onderhoudsproducten. Hierdoor loop jij altijd lekker op modieuze schoenen de winkel uit! Deze kennis is vertaald naar de online winkel. Door het brede assortiment, on- en offline, en de deskundige winkelmedewerkers is het onmogelijk om niet te slagen voor het hele gezin, zoals blijkt uit de beoordelingen op Kiyoh. Maar wat voor merken biedt Ziengs dan aan? Met meer dan 100 verschillende merken is er genoeg keuze. In de damescollectie van Ziengs vind je merken, zoals Ann Rocks, Panama Jack, Birkenstock, Ecco, Gabor, Skechers en Tamaris. Voor heren is er keuze uit onder andere Invinci, Floris van Bommel, Puma, Bugatti, Adidas en Bugatti. De kindercollectie loopt uiteen van babyschoenen tot schoenen voor onze pubers met merken, zoals Muyters, Shoesme, Birkenstock, Red-Rag, Kipling en Timberland. Naast modieuze schoenen biedt Ziengs ook bijpassende riemen van Floris van Bommel, tassen van Burkely en Tamaris, sokken van Happy Socks en Sockwell, inlegzooltjes van Pedag en schoenverzorging van Collonil aan. Benieuwd? Ga dan snel naar www.ziengs.nl en vind jouw perfecte, lekker lopende schoenen!