Uitstekende afhandeling!

Na een snelle levering, is het retourneren ( verkeerde schoenmaat) snel en prima verlopen. Een dikke pluim voor jullie bedrijf! Met vriendelijke groeten, Marc.

Altijd snel en goed

Altijd als ik schoenen bestel zijn ze snel geleverd en goed verpakt. Gewoon kwaliteit.

Snelle, correcte levering

Veel keus, dus veel besteld in het verleden. Ik ga zo door.

Vlotte levering, kwaliteit schoenen

Super winkel!

Leuk

mijn ervaring is heel goed, het bestellen ging heel makkelijk. alleen was ik in hoorn bij de lappendag en daar had ik de schoenen gezien. maar ze konden daar de linker van mijn paar niet meer vinden. toen wilde ze het voor me bestellen, maar dat lukte niet omdat het systeem vastliep. ze gaven me een briefje met het artikelnummer om zelf thuis te bestellen. ze garandeerde me dat tot en met zondag 25 augustus ik de extra lappendag korting van 20% ook zou krijgen via de site, maar dat was dus niet zo, scheelt toch 8 euro. dus dat was wel een enorme domper. de schoenen heb ik toch besteld, maar nu jullie mijn mening vragen, dit viel erg tegen. voor mij is 8 euro best veel geld om mis te lopen en het kwam omdat ze daar de linker schoen niet konden vinden, anders had ik ze meteen uit de winkel meegenomen. vriendelijke groet, ellis Nauta, tilburg

super

Zo als het hoort. Bestellen, bevestiging, en de volgende dag afgeleverd. Keurig, kunnen veel bedrijven nog iets van leren.

Een goede service

Ze zeggen war ze doen en doen wat ze zeggen. Geen poespas, een hele goede service. Chapeau.

Gezien in de winkel, gekocht via de site

Mooi paar sneakers gezien in de winkel maar helaas niet in mijn maat. Waren wel leverbaar via de site dus daar besteld. Perfect

goeie service

vriendelijk personeel, die bereid zijn om te helpen

alles is perfect verlopen.

Alles ging goed.

Goede service!

Ik had slippers online besteld maar de slippers waren te smal voor mijn voeten. Ik kon het omruilen voor een ander paar in de winkel. Het was een iets duurdere product maar met de 20% extra winkel korting had ik maar €6 bij moeten betalen. Heel blij met de oplossing!

Zeer klantvriendelijk

In het filiaal in Heerhugowaard werd ik gldeskundiggeholpen.

Niets op aan te merken. Alles keurig volgens afspraak

Verkeerde levering en bleek vervolgens uitverkocht

Ik kreeg de bestelde sandalen in de verkeerde kleur én verkeerde maat. Vervolgens bleek bij telefonisch contact dat wat ik besteld had uitverkocht was. Toen moest ik natuurlijk wel de hele retournering verzorgen en stond met lege handen.

Nice colour

Ermelo: top personeel!

In Ermelo word je top geholpen! Een concept valt of staat door de medewerkers. Managers van achter uw bureau: zo werkt het, Je kunt op papier geweldige dingen bedenken, uitvoerend personeel op de werkvloer maakt uw plannen en strategie tot een succes. Of niet. De huidige medewerkers in Ermelo maken de winkelervaring fijn door hun manier van doen. Ze geven fijne service, altijd vriendelijk en hulpvaardig. Top meiden daar. Ik kom er graag. Waardeer elkaar binnen een organisatie, je maakt samen de onderneming.

Makkelijk te bestellen

Het maken van de bestelling gaat vlot. Het gewenste artikel ontvangen. Bij de bestelling staat 'levering met 1-2 wekdagen'. Dit werden er 4-5, leggen 'de schuld dan bij de vervoerder. Zet het niet bij de bestelling. Verder heel tevreden met bestelling.

Tevreden.

Ik ben deze keer netjes geholpen door de medewerkers van Ziengs in mijn woonplaats. Dit is echter niet altijd het geval.

Zeer vakkundig en vriendelijk geholpen.

Perfect passend paar Skechers gekocht, heel blij mee. Hulp en advies was erg goed !

Slim geholpen

Slim geholpen toen bleek dat mijn maat er niet was. Werd direct meegenomen om e-mailadres en huisadres plus woonplaats door te geven opdat de slippers die wel in voorraad waren op de centrale opslag opgestuurd zouden worden. Sluiten m ingespeeld op behoefte : de slippers waren overigens niet in de winkel waar ik woon ook niet om te passen,

Zeer prettige ervaren verkoopster, al diverse malen goede ervaring

Zeer prettige ervaren verkoopster, al diverse schoenen bij haar gekocht voor mijn moeder en mijzelf.

Industrieweg 34

9403 AB Assen