Veel keuze

Tevreden over aardig en behulpzaam Personeel

Super blij met.mijn schoenen!!!!

Prettig , vriendelijk personeel

Schoenen besteld en volgens afspraak snel geleverd!

Uitstekende snelle bezorging

Zeer tevreden, altijd snelle bezorging !

Snel. Goede kwaliteit. Goede service.

Snel. Goede kwaliteit. Goede service.

Goed persoonlijk advies.

Men denkt met je mee welk type schoen het beste bij je past, dit i.v.m. moeilijke voeten. Men neemt ook de tijd voor je.

Juiste en snellere levering.

In de winkel goed geholpen door fijne medewerkers die de moeite nemen daarna meerdere bestellingen geplaatst in de winkel. Deze werden netjes geleverd. Toen 1 te klein bleek te zijn deze gewoon om kunnen ruilen in de winkel Hele fijne ervaring

Mooie winkel vriendelijk personeel

Kwaliteit en top service.

Geweldig personeel en eerlijke producten.

Kom er gewoon graag

Personeel is niet opdringerig en laat je gewoon kijken

Mooie Skeches schoenen

veel keuze online , in de winkels iets minder

Top winkel en service

Goede schoenen en service

Top familiebedrijf!

Snel levering

Voldoende 7-

Jammer dat hij uit mijn woonplaats weg is. Bestel nu soms online een bepaald merk waarvan ik zeker weet dat deze goed zitten. Online makkelijk, meestal snelle verzending. Alleen kroontjes in te leveren op de normale prijs. Dit vind ik jammer!

super

de super vriendelijke verkoopster in de winkel van Hulst klopte mijn bestelling in en enkele dagen later werd mijn bestelling geleverd in België. Wel eigenaardig op mijn koopjes die ik in de winkel kocht kreeg ik op donderdag 15/08 20% extra korting maar op mijn extra online bestelling was dat niet van toepassing alhoewel ze toch van uit de winkel gedaan werd.

Everything ok

ok

Great customer service

The lady who helped us really took care of us and ordered the size we needed. We received the sandals within 3 days. Shoes are great quality too.

Snelle levering voor online en veel keus

Hele fijne snelle levering en heerlijke slippers

Een niet normaal fantastische klantenservice èn snelle verzending en levering van mijn bestelling.

Ik had een bestelling gedaan voor sandalen die nodig waren voor vakantie, die al over enige dagen zou beginnen. Ik bedacht me dat het handig zou zijn ook nog een andere maat erbij te doen. Om geen tijd te verliezen heb ik contact gezocht met de klantenservice. De medewerkster heeft er meteen voor gezorgd (zeer vriendelijk) dat het tweede paar in dezelfde bestelling zou worden verwerkt. Klasse. De volgende dag werd het eerste paar al geleverd en het 2e paar de volgende dag (in de email werd je daarover geïnformeerd bij meerdere pakketjes in 1 bestelling). Nu bleken beide maten toch te klein en heb ‘s avonds weer met klantenservice van Ziengs gebeld. Zij deed alle moeite en weer zeer vriendelijk om te kijken welk filiaal en met beschikbaar dhl service op het late tijdstip, om slagen zo groot mogelijk te maken. De andere dag al!! had ik de sandalen!! Nog nooit meegemaakt. Ook de retouren allemaal heel netjes afgehandeld. Dikke komplimenten voor de klantenservice en .. ook dhl natuurlijk. Top samenwerking!

Ok..niet de volgende dag zoals omschreven in uw website maar goed vlot ontvangen..keurige checklist....en bovenal primaschoenen!! 't Zit goed bij Ziengs!

Hulp vaardige dames

Prettige winkel,wordt fijn geholpen