Uitstekende kennis van de producten en prima service bij ruiling of alleen retour.

Mijn bestelling was vlot, 1 dag later geleverd.

Slechte terugbetaling

Ik heb twee weken geleden schoenen besteld, ontvangen en retour gestuurd. Nog steeds heb ik mijn betaling (min verzendkosten) niet ontvangen.

Gewoon perfect top eerlijk!

Had reeds schoenen gekocht voor 2ling kleinkindjes na 3maand dragen komt tip volledig los uit schoenen bij allebei. Terug na winkel gegaan. Verkoopster zocht kassa etiketten in de computer op en werden onmiddelijk zonder distcussie omgeruild ter plaatste. Ik mocht toen andere schoenen kiezen 2 paar. Waar vind je deze service??? Nerges want hier of daar zeggen ze je krijgt een waardebon van 10% ofzo. Niemand gaat 2 paar schoenen geven zonder optesturen na leverancier. En dan maar afwachten hè.... ZIENGS gewoon topwinkel!!! De mensen van de schoenwinkel zitten ook niet in de schoenen hè. Ma leveren wel de perfecte service!!! In belgie ver moeten zoeken voor zo een service hoor. Gelukkig woon ik vlakbij over de grens voor de winkel.

Super service

Heel goed geholpen, denken echt mee en echte service

Prima levering met juiste maat en snel in huis.

Goed geholpen in de winkel

Goed service en aandacht voor de kinderen.

Makkelijk retour sturen

De schoenen zaten niet lekker en konden direct retour dmv een scan qr code.

goede service

Perfecte service

Snelle en zeer nette levering.

ben al jaren klant bij Ziengs

mijn slippers die ik nu heb zijn beter dan die andere die ik eerst had

Vlotte levering goede service

Snel geleverd. Ook retourmateriaal eenvoudig terug te sturen. Gewoon prima!

Bestelling wordt snel en op tijd geleverd, helaas wel in meerdere delen wat ik meer zonde vind voor het transport. Producten zijn van goede kwaliteit, goede communicatie hierover.

een aanrader

Mijn eerste ervaring valt heel goed mee. Zeker een aanrader

Perfect!

Tevreden klant.

Correcte levering. Scherpe prijs voor een prima product.

Bestellen is eenvoudig, retourneren niet

Heb 3 paar schoenen besteld, dat gaat makkelijk, klik, klik, klaar. Bevestigingsmail is er per omgaande. Retourneren is lastig, aangemeld, geen mail. Chatten met medewerker, volgende dag is er een code. Pakje retour, bevestiging komt per mail. Geen mail. Geen communicatie over ontvangst , geen communicatie over geld retour. Ben echt niet tevreden. Ik kan in de DHL app zien dat het pakket is afgelverd bij Ziengs en daar houdt het op

Slecht

Heb mijn bestelling na 3 weken nog steeds niet ontvangen.

Altijd goed

Ik bestel vaker schoenen als in de winkel mijn maat niet meer aanwezig is. Nog nooit problemen gehad.

Twee paar schoenen besteld. Vlotte levering, het andere paar wilde ik retourneren. Dit ging gemakkelijk en ik had snel mijn geld terug.

Misleidend

Misleidend

Zeer prettig geholpen in Leiden, schoenen per post ontvangen in goede staat.

Beste prijs en correcte levering

Perfecte afhandeling

Duidelijke website