Zeer prettig

Dame die mij hielp was uiterst behulpzaam, vriendelijk en zeer prettig in de omgang

Snelle bezorging van mijn Birkenstocks!

Mijn bestelling werd snel en netjes bezorgd!

Waardeloos

Ik kreeg de schoenen in de verkeerder maat. Klantenservice stond op het standpunt dat ik zelf de verkeerde maat had besteld. Pas na het bekijken van de order bond hij in. Ik kon de boel terugsturen en had zelf kunnen zien hoe dat moest was de behulpzame suggestie.

Bestelling snel ontvangen, mooie schoenen

Bestelling snel ontvangen, mooie schoenen

Snelle levering en geen rare dingen achteraf !

Hele vlotte levering.

Prima.

Prima goede service

Prima goede en snelle service

Aanbeveling

Leuke schoenen voor een goede prijs en snel geleerd. Zo hoort shopping te gaan

Snelle verzending

Schoenen waren snel geleverd in fijne verpakking

Birkenstock

Tja er was maar 1 smalle maat.en 1 brede. Laten we die.maar opsturen Belachelijk.

goede kwaliteit,snelle levering

zie boven

Bestelling vlot ontvangen

Duidelijke site, goede verzending, retour goed en vlot afgehandeld

Vandaag besteld en morgen in huis!

super snel geleverd, netjes verpakt

Snelle en correcte levering

Goede prijs, snel geleverd, een aanrader

Mooie schoenen

Via internet besteld in de winkel opgehaald.

Heel goed….

Ten eerst wordt je altijd heel leuk geholpen en de schoenen zijn heel goed… fijn adres..

goede service

nette en vlotte afhandeling na een retour zending

Goede prijs en service

Alles zoals beloofd: snel opgeleverd, retour (i.v.m. de maat van het product) geaccepteerd en op tijd terug betaald.

Geen geweldige schoenen

Het comfort en voetbed vallen me behoorlijk tegen.

Veel keuze

Tevreden over aardig en behulpzaam Personeel

Super blij met.mijn schoenen!!!!

Prettig , vriendelijk personeel

Schoenen besteld en volgens afspraak snel geleverd!

Industrieweg 34

9403 AB Assen

Over Ziengs.nl

Ziengs Schoenen is een familiebedrijf met een historie van meer dan 75 jaar, opgericht op 1 oktober 1946 door Berend Ziengs. Met 65 fysieke winkels en een webshop met meer dan 4000 unieke paren heeft Ziengs een ruim assortiment aan merkschoenen voor het hele gezin. De inkopers voor dames-, heren- en kinderschoenen van Ziengs zijn op de hoogte van de nieuwste trends en combineren deze met lekker lopende schoenen van hoogwaardige kwaliteit. Alle winkelmedewerkers geven jou persoonlijk advies doordat zij deskundig zijn op het gebied van schoenen, voeten en onderhoudsproducten. Hierdoor loop jij altijd lekker op modieuze schoenen de winkel uit! Deze kennis is vertaald naar de online winkel. Door het brede assortiment, on- en offline, en de deskundige winkelmedewerkers is het onmogelijk om niet te slagen voor het hele gezin, zoals blijkt uit de beoordelingen op Kiyoh. Maar wat voor merken biedt Ziengs dan aan? Met meer dan 100 verschillende merken is er genoeg keuze. In de damescollectie van Ziengs vind je merken, zoals Ann Rocks, Panama Jack, Birkenstock, Ecco, Gabor, Skechers en Tamaris. Voor heren is er keuze uit onder andere Invinci, Floris van Bommel, Puma, Bugatti, Adidas en Bugatti. De kindercollectie loopt uiteen van babyschoenen tot schoenen voor onze pubers met merken, zoals Muyters, Shoesme, Birkenstock, Red-Rag, Kipling en Timberland. Naast modieuze schoenen biedt Ziengs ook bijpassende riemen van Floris van Bommel, tassen van Burkely en Tamaris, sokken van Happy Socks en Sockwell, inlegzooltjes van Pedag en schoenverzorging van Collonil aan. Benieuwd? Ga dan snel naar www.ziengs.nl en vind jouw perfecte, lekker lopende schoenen!