Net zoals mijn cijfer een tien en niets meer aandoen.

Geweldig. Op tijd je schoenen, prima service en zeer betaalbaar.

Goed geholpen

Goed geregeld

Mijn maat was niet op voorraad maar konden nog besteld worden. Ze zijn keurig thuis bezorgd. En dat voor een mooi prijsje.

Vriendelijke hulp!

Er was iets misgegaan met de pakketbezorging (dus niet te wijten aan Ziengs) maar ik werd zeer vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Mét een passende oplossing!

Duidelijk en Betrouwbaar.

Overzichtelijke website en goede en snelle service!

Aardig personeel

Goed geregeld. Gelukkig niet op zondag bezorgd! Hartelijk dank

hulpzaam personeel

Geweldige online shop

Duidelijke site,mooie aanbiedingen,snelle verzending, goed bereikbaar

Vriendelijk en behulpzaam

Had slippers besteld, maar geruild voor een andere maat in de winkel. Deze zijn nog niet binnen

Spam berichten

Jullie berichten waren vervelend steeds waren jullie aan het spammen ik had jullie Op de ongewenste berichten moeten verplaatsen want het irriteert mij dat jullie zoveel berichten sturen

Snelle retour afwikkeling

Helaas moest ik mijn bestelling retourneren. Ik kon het makkelijk online aanmelden, kreeg een QR-code die ik kon laten scannen bij de pakketservice. Binnen enkele dagen had ik mijn geld al terug.

Niet op voorraad in de winkel. Online wel en ze regelen het voor je. En zelfs t pakket thuis

Goed en snel geleverd

Bijzonder snel en netjes geleverd.

Maattabel klopt niet

Ik heb ondanks dat ik nauwkeurig de juiste maattabel heb aangehouden en de instructies van meten opgevolgd. Veel te grote schoenen gekregen.

Gewoon goede service, top winkel en webshop

Mooie schoenen besteld in de sale, ze zijn snel geleverd en naar tevredenheid ontvangen. Top geregeld

Heel fijn geholpen

Heel fin geholpen in de winkel en toen bleek dat de schoen die ik wilde niet in de winkel aanwezig was hebben ze die direct voor mij besteld en thuis laten bezorgen. Daarbij werd ook netjes de beloofde korting doorberekend. Ik ben dus heel blij met de schoenen maar dus ook met de service.

Prima service en vriendelijk personeel.

Snelle bezorging van de in de winkel bestelde schoenen. Vriendelijk personeel. Doodzonde dat deze fijne winkel uit Emmeloord verdwijnt!

Heel goed!!!!

Wat een fijne winkel in Nieuwegein!

Niets mis gegaan

Prima website

Fijne afhandeling

De schoen was beschadigd en ik heb een passende korting gekregen. De medewerkers reageerden erg snel. Super fijn

Vriendelijk en behulpzaam

Een paar schoenen uit uitverkoop was in de winkel niet meer op voorraad. Ik kon een andere kleur proberen. Vervolgens kreeg ik de kleur die ik wilde vanuit de online-voorraad thuisbezorgd dezelfde korting.

Industrieweg 34

9403 AB Assen

Over Ziengs.nl

Ziengs Schoenen is een familiebedrijf met een historie van meer dan 75 jaar, opgericht op 1 oktober 1946 door Berend Ziengs. Met 65 fysieke winkels en een webshop met meer dan 4000 unieke paren heeft Ziengs een ruim assortiment aan merkschoenen voor het hele gezin. De inkopers voor dames-, heren- en kinderschoenen van Ziengs zijn op de hoogte van de nieuwste trends en combineren deze met lekker lopende schoenen van hoogwaardige kwaliteit. Alle winkelmedewerkers geven jou persoonlijk advies doordat zij deskundig zijn op het gebied van schoenen, voeten en onderhoudsproducten. Hierdoor loop jij altijd lekker op modieuze schoenen de winkel uit! Deze kennis is vertaald naar de online winkel. Door het brede assortiment, on- en offline, en de deskundige winkelmedewerkers is het onmogelijk om niet te slagen voor het hele gezin, zoals blijkt uit de beoordelingen op Kiyoh. Maar wat voor merken biedt Ziengs dan aan? Met meer dan 100 verschillende merken is er genoeg keuze. In de damescollectie van Ziengs vind je merken, zoals Ann Rocks, Panama Jack, Birkenstock, Ecco, Gabor, Skechers en Tamaris. Voor heren is er keuze uit onder andere Invinci, Floris van Bommel, Puma, Bugatti, Adidas en Bugatti. De kindercollectie loopt uiteen van babyschoenen tot schoenen voor onze pubers met merken, zoals Muyters, Shoesme, Birkenstock, Red-Rag, Kipling en Timberland. Naast modieuze schoenen biedt Ziengs ook bijpassende riemen van Floris van Bommel, tassen van Burkely en Tamaris, sokken van Happy Socks en Sockwell, inlegzooltjes van Pedag en schoenverzorging van Collonil aan. Benieuwd? Ga dan snel naar www.ziengs.nl en vind jouw perfecte, lekker lopende schoenen!