Jammer weer

Op zaterdag een bestelling geplaatst, op maandag een bericht dat deze was aangemeld bij de transporteur, en toen bleef het stil. Op donderdag er zelf eens achteraan gebeld en toen bleek de bestelling niet eens afgegeven te zijn aan de transporteur. Uiteindelijk ze toch gekregen, maar als er niet achteraan gebeld had, zat ik nu misschien nog steeds te wachten.

Top snelle levering !

Altijd volop keuze, snelle levering

geweldig!

Mijn 55e mooie Gabor sandaal dankuwel Ziengs betrouwbaar en vlug bezorgd

Goed geregeld, prima prijs.

Top zoals verwacht

Snel geleverd, zoals verwacht top

Uitstekende service

Goed gedaan

Goed geregeld

Leuke winkel in Veendam en goed geholpen

Tevreden

Gekregen wat ik had besteld!

Leuke collectie

Bij Ziengs zijn altijd wel leuke schoenen te vinden en vaak is er ook een leuke aanbieding.

Het personeel in Veendam is fantastisch, goede informatie en behulpzaam geholpen

Snel geholpen in de winkel en de bestelling was snel geregeld. Heel fijn.

top!

Super top dat mijn schoenen zijn doorgestuurd vanuit een andere locatie naar Beverwijk. Dank!

Teleurgesteld

Deze schoenen online besteld omdat in de winkel mijn maat niet meer op voorraad was. 5 dagen later het pakketje mogen ontvangen en na een uur dragen knapte een plastic stuk van de gesp. Ik ben met de sandalen terug gegaan naar de winkel en daar hebben ze het goed opgelost door wederom een paar voor mij te bestellen. Weer een paar dagen later kwam er een pakketje binnen. Deze keer met suède laarsjes. Dus weer met het pakket naar de winkel en toen maar geld terug gevraagd. De winkel heeft het keurig opgelost maar ik heb weinig vertrouwen in Ziengs. En met het heen en weer rijden en parkeerkosten ben ik alleen al €20,- armer en nog steeds geen sandalen.

Blij met mijn nieuwe schoenen en super service!

Snel geleverd, makkelijk te bestellen en. Blij met mijn nieuwe pumps!

Vriendelijke en goede service!

Had online besteld, schoenen te groot. Geruild half maatje kleiner, helaas te klein. In winkel nog een keer geruid voor een derde paar dat wel goed zat! Goede service!

Snel en vriendelijk

Goed, vriendelijk en snel

Goed, vriendelijk en snel

Aanrader

Ik had het dag van te voren besteld en ik het de volgende dag al in huis voordelig koop zonder verzendkosten die andere wel hadden

Gewoon goed

Snelle en goede levering

Fijne web shop

Goede en leuke collectie en fijne aanbiedingen. Snel geleverd maar ook retour snel afgehandeld. Heel fijn!

Ik had de schoenen de volgende dag al in huis. Helaas zaten ze niet lekker. Ik heb ze retour gestuurd en andere gekocht. Die werden ook snel bezorgd en een paar dagen later stond het bedrag van de retour al op mijn rekening

Prettige winkel

Leuke sortering, goede merken en wanneer de maat er niet is, wordt er toch voor gezorgd dat het besteld en bezorgd of afgehaald kan worden.

Altijd goede service

De Skechers die ik had besteld voor mijn moeder waren (zoals ik gewend ben van Ziengs) snel geleverd. Ze moesten helaas retour. De retourprocedure is iets aangepast maar de instructies op de site zijn duidelijk. Verdere procedure is ook vlot verlopen. Een top webshop!

Industrieweg 34

9403 AB Assen