Tevreden, verzending kan sneller

Mijn ervaring was slecht

Ik bestel een paar schoenen via de site. Betaal. En krijg sonder enig bericht een dag later mn geld terug gestort. Heel raar!

Prima geregeld en snel bezorgd

Zeer snelle, goede service

Gelijk werd er actie ondernomen. Snel de schoenen binnen !!

Altijd prima

Altijd conform de verwachtingen. Nieuw, netjes in doos en goed verpakt. Reken wel twee werkdagen qua levering ipv de volgende dag wat andere shops wel vaak bieden.

Ik had de schoenen te groot gekocht, echter had ik de doos niet meer maar was geen enkel probleem om ze om te ruilen en kreeg de nieuwe schoen ook met korting.

Mooi vlot binnen!

Goede kwaliteit en supersnel heb je het in huis!

Birkenstocks besteld tegen scherpe prijs. Snel en goed geleverd. Blij mee!

teleurstellend

Had Ann Rocks Sandalen beige suede besteld maar kreeg deze binnen uit Emmeloord in verschillende uitvoering (heb foto's ervan), na telefoontje met Ziengs zijn de sandalen teruggestuurd en heb een nieuw paar besteld (uit Kampen) en deze waren prima. Of ik nog een keer bestel bij Ziengs? Ik weet het niet, misschien ooit in de toekomst...

heel vriendelijk en behulpzaam personeel

Ik werd bediend door een heel aardige mevrouw, omdat ik op mijn leeftijd (80) niet meer zo mobiel en beweeglijk ben, heeft ze me ondersteund met het aan aan- en uitdoen van de schoenen en het verwisselen van de steunzolen. Ook gaf ze duidelijk haar advies over de keuze die ik maakte, dus: ik ben goed geslaagd!

Grote veelzijdige collectie en goede service

Meestal koop ik in de winkel…aangezien ik nu een ander mooi model van deze leest/fabrikant op de website zag heb ik in,Ine gekocht. Goede en overzichtelijke site en goede verzending afwikkeling.

Grandioos!

Rode schoenen besteld,kreeg roze! In de winkel in Haren omgeruild voor zwarte. Heel vriendelijk geholpen! Ga ik zeker weer terug komen! Complimenten!

Prima schoenen

Heel vriendelijke geholpen en goed geadviseerd. Schoenen lopen heerlijk. Mis alleen het advies voor het onderhoud van de schoenen.

Mooie slippers gekocht wat heel fijn zit. Waar ik veel plezier mee heb.

Snelle keurige levering!

Al twee maal ontving ik mijn bestelling in goede orde !

Niet op voorraad in de winkel in Arnhem, dankzij medewerker kon ik hem afhalen in vestiging tiel paar dagen later. Zeer goede service van ziengs

Ruime keus en snelle levering

Vlotte bezorging

Bestelling plaatsen gaat erg gemakkelijk en levering volgde al snel. Prima dus.

Correcte afhandeling van de bestelling

Alles prima geregeld, op tijd, top

Fijn op tijd en bestelling klopt wel

Geannuleerd zonder bericht

Sneakers besteld en zonder bericht is de bestelling geannuleerd. Hier kwam ik achter doordat held teruggestort was op mijn rekening

Goed geregeld

Mooie site, goede omschrijving, makkelijk te bestellen, vlotte levering en het product bevalt prima.

Vlotte levering van een goed product.

Ik was in een Ziengs winkel geweest en had de sneakers gepast. Mijn maat was er echter niet meer. Thuis kon ik deze online bestellen. Een leuke bijkomstigheid was dat ik 20% korting kreeg. Dat was in de winkel niet zo. Als je wilt dat mensen in een gewone winkel schoenen kopen, dan moet je wel zorgen dat de prijzen (en kortingen) hetzelfde zijn. Ik kwam er nu bij toeval achter, maar dat is niet klantvriendelijk natuurlijk. De schoenen bevallen verder prima.

Prima afhandeling

Verkeerde maat besteld, ruilen gaat niet. schoenen ( gratis ) terug gestuurd en andere maat besteld. Welkom korting werkte niet meer bij tweede bestelling. Na een mail is deze meteen naar me over gemaakt. Fijne service!!

Industrieweg 34

9403 AB Assen