Alles prima!

Mooie Havaiana slippertjes besteld (2 paar) die heel snel zijn geleverd!

Altijd goed

De schoenen en laarsjes die ik bij Ziengs koop, zitten altijd meteen goed. Even wennen is er niet bij. Ik kan er de hele dag mee rondlopen zonder ergens een pijntje te voelen. Bestellingen in de webshop worden altijd snel en keurig afgeleverd.

Makkelijke website en een snelle levering.

Retour goed gegaan.

Snelle bezorging

Maat was eerst niet goed, heb een maat groter besteld. De schoenen die niet pasten teruggebracht naar de winkel en binnen paar dagen geld retour. Dus tevreden!

Fijne webshop, super geregeld!

Dag na bestelling werden de schoenen al geleverd, helemaal in orde! Prima te volgen, fijn op tijd bezorgd!

Kapotte levering

Schoenen + doos beschadigd geleverd. Wel de retourkosten moeten betalen voor een fout die door de inpakker/bezorger is gemaakt. Doos was al aan elkaar getapet geleverd

Fijne collectie lieven mensen

Meedenken, pro actief, heel vriendelijk

Helaas pasten de sandalen niet. Heb ik ze retour gedaan. In de winkel heel goed verder geholpen. Een heel fijn winkelervaring

Snel en goed

Ziengs zorgt voor snelle levering en prima verpakking.

Nooit ontvangen schoenen wel betaald

Schoenen naar een filiaal laten komen, via vervoerder kunnen volgen. Ineens melding retour afzender en 2 weken na bestelling nog steeds geen schoenen en/of geld terug. Ben dit niet gewend van Ziengs meestal binnen 1 geleverd. Daar ging het dit keer al mis, achteraan gebeld (moesten uit een filiaal komen) en daarna gemaild over retour. Ik wil graag geld terug.

Slechte service, producten van minderwaardige kwaliteit

Ik had slippers besteld en ontving deze in foutieve maar. Kinderslkken - nochthans van merk Puma- van zeer minderwaardige kwaliteit die ik van het merk Puma nog nooit ervaren heb, waardoor ik me de vraag stel of dit wel de ‘echte’ Puma is. Bestelling kan ik online niet meer opvolgen wegens technisch probleem bij deze firma waar ik nadien niets meer van hoor. Terugbetaling na retour van de foutief ontvangen maat ook nog niet ontvangen

Topverkoopsrer in Hengelo

Goed geholpen!

Mooie schoenen en snelle levering

Prima artikelen snelle service en retour beleid.

Mooie schoenen en goede kwaliteit

Goede en snelle communicatie. Mooie en goede schoenen

Mooie schoen

Mooie schoen met vrolijke print!!

op zich goed,

Het cijfer had hoger geweest als jullie advertentie duidelijker was geweest en de mevrouw op de helpdesk wat vriendelijker was geweest, korting op ALLES... en dan een mini sterretje er onder en erg moeten zoeken naar de voorwaarden. Dus volgende keer zalando

Zeer slechte service!

Op 30 mei jl. kocht ik schoenen bij Ziengs. Vorige week (nog geen 4 weken later en slechts een paar keer gedragen) bleek de zool van 1 van de schoenen compleet gescheurd/gespleten. Hierover per mail een klacht ingediend bij Ziengs met foto’s en het aankoopbewijs. De medewerker van de klantenservice gaf aan dat ik met de schoenen naar de dichtstbijzijnde winkel kon gaan en daar overleggen over een ev. oplossing. Helaas had ik de schoenen al weg gegooid en was de container al geleegd. Dit gemeld bij de klantenservice en aangegeven dat de foto’s en de kassabon voor zich spreken. Uiteindelijk kreeg ik een kortingscode van 10 euro voor een volgende aankoop, meer konden ze niet voor mij doen. Echt schandalig hoe men hier met klanten omgaat, voor mij nooit meer schoenen van Ziengs!

Super snel.afgeleverd

Super en snel geleverd

Goed geholpen in de winkel op Cityplaza Nieuwegein

Schoenen gezien in de winkel en ze in de winkel besteld en de volgende dag al geleverd. Top hoor! Ik zou 5 sterren gegeven hebben als de schoenen in de winkel aanwezig waren.

Netjes geholpen! Goed geslaagd!

Keurig gehoplen in de winkel. Mijn maat was niet op voorraad, maar de schoenen zijn netjes thuisbezorgd.

Snelle levering mooie producten

Erg blij met mijn sandalen, mooi en comfortabel..snelle levering

Slechte service

DHL geeft aan 2 x langs te zijn geweest(het is op mijn werk) maar ik of mijn collega's hebben niemand van DHL gezien, deuren waren open ivm warmte. Klantenservice gemaild maar die hebben ook niks gedaan, dus ik bestel niks meer bij jullie! Ik zou als ik jullie was stoppen met DHL. Ik heb nu de schoenen elders gekocht voor zelfde prijs en de volgende dag binnen per PostNl.

Vlotte afhandeling bestelling, keurig verpakt geleverd.

Industrieweg 34

9403 AB Assen