Top bedrijf

Door problemen met het bezorgbedrijf, moest ik langer op de schoenen wachten dan te doen gebruikelijk. In de tussentijd heb ik per telefoon en ook nog per mail contact gehad met Ziengs en de medewerkers van klantenservice hebben mij fanastisch te woord gestaan.

Snel bezorgd!

Snel bezorgd en netjes verpakt. Fijne schoenen!

Snelle levering en goede service!

Goede service, snelle levering!

Alles top

Snelle levering, goed verpakt en betaling achteraf voor 2.95 euro.

zeer goed, tevreden

Medewerker Patricia heeft ons heel goed geholpen ze heeft uiterst best gedaan om juiste schoen te vinden voor me vrouw (mij heeft hielspoor) echt complement. ik zal zeker aanraden mijn omgeving.

Duurde wel lang.

Duurde wel lang oordat mijn sneakers er waren. Lag niet aan jullie, maar aan bezorgdienst. Ook die kunnen daar niets aan doen.

Makkelijk en prima te bestellen

Overzichtelijke website

Alles prima verlopen en op tijd geleverd

Makkelijk te bestellen.

snel geleverd, schoenen volgens verwachting

na winkelbezoek online bestelling geplaatst, snel geleverd. Tip: zorg dat je in de winkel schoenen op maat presenteert - nu is het lastig om steeds te moeten vragen of een schoen er in een bepaalde maat is. En vervolgens heel weinig aanbod in damesmaat 43, dus alsnog online moeten bestellen.

Snelle levering. Retour in winkel gong ook goed.

had schoenen ontvangen maar zat wat kleurverschil in. konden retour zonder gedoe, en direct nieuwe ontvangen.

Goede site mooie aanbieding dus snel besteld

Zoals hierboven beschreven staat en daarbij snel in huis

Ondanks drukte door kortingen toch snel en netjes geleverd

bestelling laat geleverd

Ik heb pantoffels besteld vorige week er stond bij voor 22.00 uur besteld de volgende dag in huis. Intussen zijn we 1 week verder en heb ik ze nog niet binnen. Dus ja de prijs en het product zal prima zijn, maar de levering laat wel wat te wensen over. Verder ben ik daar ook verder niet over ingelicht....

Schoenen vertice hudson

De schoenen zijn bij een winkel uit de etalage gekomen en hebben kleurverschil daar ben ik niet blij mee Mvg John

Niet best

Heb me schoenen niet gekregen dit kwam Door de post. Nu heb ik geld terug gevraagd omdat het een kado was voor een verjaardag, maar tot heden geen reactie meer gekregen en ook nog geen geld retour.

Een hele goeie ervaring!!!

Uitzoeken, vinden, winkelwagentje, betalen en hoppa de volgende dag in huis. Als dat niet supergoed en supersnel is...... EEN ECHTE AANRADER

Snelle levering, trage terugbetaling

Snelle levering. Vorige week retourzending gedaan, nog niets terugontvangen op rekening

Slecht

Had vorige week dinsdag mijn schoenen besteld, kreeg een bericht dat het was aangemeld.. vrijdag nog steeds aangemeld. Ik bel jullie, kreeg als antwoord ,dhl heeft scan problemen, heb dhl gebeld en die vertelde ziens heeft het alleen aangeboden. Dus we wachten erop. Ben zeer ontstemd dat ik van het kastje naar de muur ben gestuurd.! Daar hou ik niet van, er kan gewoon gezegd worden , bv hebben levering problemen of wat dat ook, kan ik begrip voor tonen . En gisteren hé presto hij wordt vandaag geleverd. Vreemd.

Makkelijk te bestellen Snelle afhandeling en goede communicatie

Schoenen waren snel geleverd. En sevice was erg goed.

Geweldig!

Geweldige Site! Eerste paar = 10€ korting! Af en toe nog acties met korting! Eenvoudig te bestellen en zéér vlugge levering!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Beschadigd paar

Beschadigd paar sneakers

Goede kwaliteit en snel bezorgd

Goede kwaliteit en snelle levering

Industrieweg 34

9403 AB Assen