Perfecte levering heel correct

Correcte levering , heel snel

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Gewoon top

Goede ervaring

Snelle levering. Goede service. Er was een beschadiging aan 1 van de schoenen. Ik heb contact op genomen met de klantenservice, hier werd meteen op gereageerd en er werden meerdere fijne oplossingen geboden. Heel tevreden!

Snelle levering. Mooie schoenen.

Eerst slecht maar goed opgelost

Mijn maat was niet voorradig. Vlot besteld . Bij ontvangst vlekken en een gat in de schoen. Snel afgehandeld in de winkel en weer nieuwe besteld. Deze keer alles goed. Prima behandeling in de winkel

Mooi product snel geleverd

Ik vindt het een geslaagde aankoop

De bestelde schoenen waren niet voorradig en toen plotseling wel.

Ik bestelde de schoenen op woensdag en kreeg donderdag een mail dat de schoenen niet meer voorradig waren. Ik bestelde ze gelijk opnieuw: zelfde kleur, zelfde maat, en geen probleem. Schoenen zijn inmiddels geleverd. Raar verhaal.

Snel en goed

De laarsjes waren precies zoals beschreven en verwacht. Mooie kwaliteit en goede pasvorm! Erg blij mee!

Zeer klantvriendelijk

Goed geholpen! En maat 43 beschikbaar om te passen, heel fijn!

Ik heb een grotere schoenmaat, en bij Ziengs is daar gelukkig keuze in.

Leuke en comfortabele selectie.

Behulpzaam en vriendelijk personeel

Vlug en goed .Fijne schoenen.

Snelle levering,prima product.

Mooie laarzen gekocht voor een goede prijs. Helemaal tevreden.

Altijd top

Heb eigenlijk mijn sneakers nog niet toegekregen wat ik vrij laat vind als gewoonte

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle verzending

Het product werd snel geleverd

Snelle levering maar niet volledig

Levering was snel maar niet volledig. 1 paar was bij verzending al geannuleerd en andere 2 paren moest ik over meerdere malen bellen omdat er geen nieuws over kwam. Niet fijn als je dit keer na keer moet doen. Dit is nog steeds niet opgelost nu ik dit schrijf (2wk na levering). Service medewerker was wel heel behulpzaam maar veranderd het feit niet dat wast je besteld en betaald hebt zoek is.

De schoenen werden de volgende dag al bezorgd en na retour zending kreeg ik ook al snel het bericht dat deze weer waren ontvangen. Ik moet nog wel het bedrag terugkrijgen, maar ga ervan uit dat dat goedkomt (binnen 7 dagen staat in de mail),

duurde lang voordat de schoenen binnen waren en toen waren ze ook nog beschadigd en lelijk afgewerkt

de schoenen die geleverd werden waren beschadigd. slijtplekken en niet recht aan elkaar gestikt. verder duurde het heel erg lang voordat ze geleverd werden. beter gewoon in de winkel kopen of n andere winkel in de buurt zoeken die ze wel op voorraad hebben, dan zie je hoe ze eruit zien en heb je ze meteen.

Leuke hulp

De ritsen van de laarsjes die mijn aandacht hadden getrokken waren niet omhoog te krijgen in mijn maat. Hierop heeft de verkoopster deze een halve maat groter besteld voor mij. Deze kon ik in de winkel na een paar dagen ophalen. Achteraf gezien had ik in de winkel die van een hele maat groter ook even kunnen passen voordat we de tussen maat hadden besteld. Fijne winkel en vriendelijke verkoopsters. Ik kom er graag.

Leuke schoenen winkel

Ik ben groot Skecher fan, ik heb het liefst ook de bijzondere uitvoeringen. Ik zag een paar bijzondere bij Ziengs en ik heb ze direct besteld. Bestellen ging heel makkelijk, ook het betalen verliep soepel. Zeer snel geleverd, de volgende dag al in huis. Ik zeg, deze winkel is een aanrader!

Snel en netjes!

Snelle levering, schoenen waren netjes verpakt en retour sturen ging ook goed.

Mooie kwalitatieve schoenen snel geleverd

Mooie kwalitatieve schoenen snel geleverd

blij dat ze gemeldt hebben dat de schoenen er weer zijn

Aanvankelijk ben ik blij, maar omdat ziengs verstuurd via DHL sloeg mijn blijheid om in bezorgdheid. Ik heb zo'n slechte ervaringen met dit vervoersbedrijf dat ik niet meer zake doe met jullie of het moet mogelijk zijn om achteraf te betalen of de keus via post. nl te verzenden. Ik ben bereid om meerkosten zelf te betalen. Helaas dat dit zo loopt daar ik tevredeen ben over Ziengs. Helaas heeft de fysieke winkel minder keus dan online. Dus de fysieke winkel is geen alternatief voor mij. Bedsankt voor de goede ervaring, mochten er andere mogelijkheden komen qua betalen of verzenden, dan hoor ik het graag. Groet Nelly Wouters

Slippers snel geleverd

Snelle levering zoals beloofd.

Goede kwaliteit en past perfect.

Industrieweg 34

9403 AB Assen