top

mooie sandalen, goede prijs, snelle verzending, top!

Prima bestelproces

In de winkel was het model niet verkrijgbaar maar wel op de website werd ons door een zeer klantvriendelijke medewerkster verteld. Wij hebben dezelfde dag nog de schoenen besteld en een paar dagen later ontvangen.

—-

Fijne website met een snelle levering

Super tevreden

Helaas ging een laarsje na 1 dag al stuk, maar dit werd direct opgelost en nieuwe opgestuurd

Goede bezorging

Na in de winkel hebben gepast de schoenen in de goede kleur thuis bezorgd gekregen.

Bestelling was snel geleverd, retouren ging wat stroever maar is prima opgelost.

Snelle levering van Schoenen. Maat viel klein. Retour sturen ging niet soepel maar klantenservice reageerde heel snel en hebben het geregeld. Zeer klantvriendelijk

prima website, vlotte levering

prima website, vlotte levering

Vlotte levering en mooie schoenen

Zeer vriendelijk personeel.

Ik werd zeer vriendelijk bediend en geen moeite was te veel.

Goede hulp tijdens zoeken

De schoen die ik zocht was niet meer te verkrijgen in mijn maat maar dankzij de fijne en goed geholpen verkoopster alsnog online hebben verkregen.

Geweldig geholpen door de verkoper hier in Roermond

Mooie schoen

Mooie schoen die erg lekker zit…

Snelle verzending

Super snelle verzending en de goede maat en kleur. Schoenen voldoen precies aan wat ik zocht.

Vlotte levering van mijn bestelling.

Goede ervaring met Ziengs.

Geweldige webshop.

Eerste keer , maar zeker niet de laatste keer.

snelle service

prima schoenen en fijn in mijn maat , net iets breder dan normaal.

Goede service, aardige medewerkers

De medewerkers waren aardig en gaven goed advies.

Snelle zorgvuldige levering en mooie slippers en sandalen!

Top geregeld zo en niet zo duur.

Fantatisch

Artikel besteld en in de winkel kunnen ruilen. Flexibel.

Snelle verzending. Je wordt prima op de hoogte gehouden in de mail . Product voldoet aan beschrijving Blij mee

Prachtige collectie en snelle service

Een paar prachtige sneakers voor mijn dochter besteld. Aangezien ze een grote maat heet voor haar leeftijd is het altijd moeilijk om nog leuke schoenen te vinden voor haar. Binnen 5 min geslaagd bij ziengs en binnen 2 dagen al in huis.

Leuke Laarzen die goed zitten

De laarzen waren sterk afgeprijsd, mooie Laarzen die goed zitten. Ik heb lastige voeten en pas heel weinig maar de Laarzen van Ziengs zitten goed.

Tevreden

Tevreden

Klantenservice had computerproblemen

De aankoop in de winkel in Kronenburg Arnhem door Patricia verdiend een dikke 10. Heel goed , professioneel en heel vriendelijk geholpen. Mijn maat was niet aanwezig in de winkel dus Patricia heeft ze voor mij online besteld. Vreemd genoeg kreeg ik geen mail van de bestelling. Na tel.contact met de winkel heeft de medewerker contact gezocht met de klantenservice. Bestelling was onderweg. De schoenen paste niet en ik bracht ze terug naar Ziengs in Nijmegen. Daar bleek het systeem het niet te doen, moest ik ze alsnog via de post retourneren.

Industrieweg 34

9403 AB Assen