Snel zonder problemen

Ga hier vaker bestellen. Makkelijk en super snel in huis

Goede website en winkel

Nette site, duidelijke foto's en gemakkelijk bestelsysteem.

Fijne webshop. Besteld en prima levering.

levering op tijd

positief

Mooie schoenen voor een goede prijs

Ik kreeg een paar lederen Skechers voor een mooie prijs, Goede kwaliteit.

Nooit geen problemen gehad

Ik bestel mijn schoenen al een aantal jaar bij Ziens, en wat er vermeld wordt over de schoenen klopt precies, deze dag besteld en over 2 dagen al in huis, ik hou het bij Ziens

Vlotte levering

Snel geholpen!

Schoenen zeer snel verstuurd!

Prima zoals altijd

Schoen wordt snel geleverd Retour is goed geregeld

Snelle levering en artikel naar wens

Snelle levering en artikel naar wens

Voor herhaling vatbaar

Veel keuze, snelle levering Helaas waren de schoenen mijn dochter niet naar de zin, dus moesten ze retour.. Ook dat verliep soepel en vlot

Leuke sneaker!

Ik vind sketchers een fijne uitvinding.

Slecht

Ik heb per ongeluk het verkeerde aangeklikt online waardoor de schoenen in de winkel werdenbezorgd ipv thuis. Ziengs Gouda gebeld om te vragen of ze deze op mijn kosten naar mijn huisadres wilden sturen maar dit was allemaal maar moeilijk en kon niet.

Prachtige laarsjes ontvangen

Op woensdag besteld en op donderdag in huis.

Bestelling was snel binnen. Site goed overzichtelijk.

Dit is ideaal

Schoenen in de winkel gezien en gepast, maar niet in de gewenste kleur aanwezig in mijn maat. Die werd voor mij besteld en netjes thuisbezorgd.

Artikel besteld en de dag nadien al geleverd

• Zou u ons aanbevelen? Yes

prima service

Mijn maat was in de winkel niet aanwezig. Deze werd gratis naar mijn huisadres gestuurd. Bedankt voor de service. Ook onze complimenten aan het personeel in de winkel in Kampen. TOP.

naar volle tevredenheid

Prima, eenvoudig en snel geleverd.

eenvoudig besteld en snel geleverd

Hele fijne schoen

Schoen ziet er heel leuk uit,en zit perfect

Goede kwaliteit schoen en goede hulp bij passen

Leuke schoenen en goede kwaliteit

Snelle verzorgde levering

De schoenen zijn snel geleverd

Na retourneren en nieuwe bestelling toch welkomstkorting gekregen

Een eerste bestelling geplaatst bij ziengs. 10 euro welkomstkorting ontvangen. Een paar laarsjes van de twee was net te klein en daarom ging deze retour. Een maat groter besteld in een nieuwe bestelling. Bij de terugstorting van het geretourneerde item werd de korting in mindering gebracht (omdat het bestelbedrag van de eerste bestelling nu onder een bepaald bedrag kwam). Hier over gebeld, omdat ik wel een nieuw/groter paar laarsjes had besteld: maar dit moest in een nieuwe bestelling. De korting die in mindering was gebracht op het teruggestorte bedrag heb ik daarna toch terug gestort gekregen. Erg netjes. Hoewel de dame aan de telefoon met haar toon mij het gevoel gaf dat ik een zeur was.

Industrieweg 34

9403 AB Assen