Bestelling was meteen volgende dag in huis. Echt super snel en perfect ingepakt. Ik ben zeer tevreden

Goede ervaring!

Alles verliep goed en kon mijn bestelling zoals ik wilde in de pakketlader ophalen.

Teleurgesteld

Ik heb maat 42 besteld. En 42 s gekomen. Ik heb zelf ook in een winkel 42 gekocht dus maat was goed. En de 2 schoenen heb ik besteld. Maat 42 waren te groot. Ik heb dozen weg gegooied. Helaas kan ik ook niet terug sturen Jammer.

Een mooie slipper in de aanbieding

Het is een mooie slipper met een goede pasvorm.

Prima schoenen.

Schoenen passen prima en zijn mooi.

Super persoonlijke service, maar geen schoenen

Ben naar de winkel gegaan in Purmerend om nieuwe schoenen aan te aanschaffen, in de winkel was de schoen niet meer op voorraad ook kon deze niet meer besteld geworden. Daarna een andere schoen uitgekozen, dubbel gecheckt deze kon wel besteld worden. Een dag later kreeg in alsnog een mailtje dat ook deze schoen niet geleverd kon worden. Te bizar! 5 minuten later heb ik via bol.com alsnog mijn gewenste schoen kunnen bestellen. Dit is natuurlijk absoluut geen reclame voor de retailers, op deze manier spelen jullie de online concurrent nog meer in de kaart en is het wachten tot er nog meer fysieke winkels moeten sluiten omdat men kiest voor het online gemak.

Snel, betrouwbaar, top

Een paar Ecco sneakers via Ziengs.nl gekocht. Het Bestel en verzendprocs verliepen correct en voorspoedig. De Ecco's passen perfect. Al met al top.

Zeer tevreden.

Gemakkelijk te bestellen, zeer snelle levering en gemakkelijk te betalen.

Foute maat geleverd

Schoenen zijn snel geleverd maar niet de juiste maat.

Omruilen niet mogelijk, zeer omslachtig

kunt omruilen maar eerst geld terug daarna opnieuw bestellen. Een heel gedoe om een product om te ruilen. Eerst retour zenden wat al dagen duurt voor ze de retourzending verwerkt hebben, dan nog minimaal een week op je geld wachten en daarna opnieuw de bestelling plaatsen. Wat gebeurt er met de korting die je had? Kun je daar weer gebruik van maken? Al met al ben je ondertussen een paar weken verder. Kortom zeer tijdrovend en onnodig.

Maar heel jammer dan er geen retourbon in zit. Ze zijn mij toch te klein. Dacht moet ze maar houden omdat er geen retourbon on zit. Maar nu toch spijt van

Mijn bestelde schoenen opgehaald in de winkel. Daar werd ik vriendelijk en met goed advies geholpen.

Slecht

Bestelling geplaatst. Alles doorlopen en betaald. Mail ontvangen met bestelnummer. Echter na een uurtje krijg ik een mail dat de bestelling geannuleerd is. Het artikel is niet op voorraad. Mag je maar weer afwachten wanneer je betaling teruggestort wordt. Zeer slechte service online

Zeer snelle levering, maar jammer dat bij retourneren korting vervalt

Maandagavond besteld en dinsdag al in huis. Wel jammer dat ik de schoenen moest retourneren omdat ze veel te klein vielen en ik daarmee ook mijn korting kwijt ben.

Goede schoenen, snelle levering!

Fijne hulp in de winkel

Zocht speakers en juiste gevonden. Verkoper zag bij afrekenen zelf dat er kleurverschil in de schoenen zat en bood zelf aan nieuwe te bestellen en thuis te laten bezorgen. Top!

Gewoon top

Alles prima

Veel keuze, goede prijs

Veel keuze, snelle levering

Deskundig, vriendelijk ervaren personeel.

Er is personeel wat nog met je mee denkt en mee zoekt. Niet opdringerig, maar als je erom vraagt.

Schoenen waren te klein heb ze retour gezonden

Online een telefoontasje besteld. De site is heel duidelijk en gebruiksvriendelijk. Tas werd binnen 3 dagen bezorgd.

Slecht

Totaal geen communicatie

Fijn en goede ervaring

Duidelijke uitleg van telefoniste , voor retourzending . Snelle bezorging van de artikelen.

Goed geregeld

Ben fijn geholpen ze hebben schoenen voor mij besteld via de site.

Super snelle levering

Bestelling op maandag gedaan en dinsdag bezorgd, mooie schoenen, zeer tevreden

Industrieweg 34

9403 AB Assen