Slecht

Mijn aankoop is nog nooit geleverd. Dus ben niet tevreden. Doe nooit meer een aankoop ook eerst te betalen voor dat ik schoenen ga bestellen. Eerst schoenen dan pas betalen. Ben nu heel erg boos omdat ik ze nog niet heb.

goede ervaring met Ziengs maar het artikel voldoet niet aan verwachting

Cellini laarsjes draag ik al jaren, dit keer is de pasvorm erg smal bij de neus waardoor ze niet comfortabel zitten. Ik heb ze nagemeten met mijn oude die nog een mooie ronde neus hebben het scheelt enkele millimeters met de nieuwe. Ronduit teleurstellend. Ziengs kan hier niets aan doen, maar misschien wel bij de leverancier vragen of de laarsjes ergens anders vandaan komen. Ben dit niet gewend

Snelle levering en fijne duidelijke website. Prima, bestel wel vaker hier schoenen.

Snelle levering dag er na had ik Me schoenen al binnen

Meer dan prima

Besteld online en laten afleveren bij de winkel. Makkelijk bestelproces en ophalen bij de winkel was erg prettig. Door de vriendelijke dames werd gelijk aangeboden om ter plaatse te passen. Prima in orde de web en gewone winkels van Ziengs.

Mooi en goede schoenen en snel geleverd

Mooi en goede schoenen en snel geleverd

Heb sneakers besteld en binnen een week binnen gekregen

Vriendelijke klantenservice

Prima webshop, vriendelijke klantenservice wel jammer dat ze een geplaatste order niet kunnen wijzigen in maatvoering.

Super service

Snel geleverd. Helaas was er bij de schoenen een kleine kleur verschil maar werd direct opgelost. Ik raad iedereen aan om hier schoenen te kopen omdat de service zo goed is.

Prima produkten. Helaas waren de slippers te smal.

Makkelijk en waren goed schoon .

Alleen begreep ik niet over de punten Ik kocht in de winkel om lokale winkel testeunen . En hadden maat niet meer op voorraad en vanuit andere winkel konden ze toesturen. . Maar mn punten kon ik nu niet gebruiken .omdat online was..

Makkelijke site , snelle levering

Snelle levering,mooie schoenen

Geweldig goede service

Ik heb met sketches veel loop plezier.

Goede service, lekker zittende schoenen

Heel tevreden

Tevreden

niet leverbaar

Ik heb geprobeerd skechers te kopen in de winkel. Daar waren ze niet op voorraad, maar de verkoopster zag dat ze online nog wel te verkrijgen waren. De skechers besteld en in de winkel betaald. Later op de dag kreeg ik bericht dat mijn aankoop is geannuleerd omdat ze niet meer voorradig zouden zijn. Hoe kan de verkoopster ze nog bestellen, terwijl ze dus niet meer op voorraad zijn?

Duidelijke website, goed product, snelle levering

Om 22 u besteld, de volgende dag al aan mijn voeten. Alhoewel levering de volgende dag niet mijn topprioriteit heeft. Ik draag al jaren Rieper schoenen maar dit model met bredere voetbed was niet meer te vinden. Op de website van Ziengs vond ik nog 1 paar en het was ook nog mijn maat dus blij!

Snelle levering, mooie laarzen

Snelle levering, mooie laarzen en leuke korting.

Ziengs is mijn favoriete schoenenwinkel.

Groot assortiment en goede service.

Favoriete schoenwinkel

Gewoonweg een fijne winkel en prima online webshop!

Licht beschadigd- goed afgehandeld

De online bestelde schoenen waren helaas licht beschadigd, bleek na het uitpakken. Ik heb contact opgenomen met klantenservice via chat. Ik kon kiezen: retour of een extra korting. Heb ze retour gestuurd maar prima afgehandeld wat mij betreft. Wel jammer om nu weer extra dagen te moeten wachten.

prima geslaagd

weer nieuwe schoenen eerst naar Ziengs

Industrieweg 34

9403 AB Assen

Over Ziengs.nl

Ziengs Schoenen is een familiebedrijf met een historie van meer dan 75 jaar, opgericht op 1 oktober 1946 door Berend Ziengs. Met 65 fysieke winkels en een webshop met meer dan 4000 unieke paren heeft Ziengs een ruim assortiment aan merkschoenen voor het hele gezin. De inkopers voor dames-, heren- en kinderschoenen van Ziengs zijn op de hoogte van de nieuwste trends en combineren deze met lekker lopende schoenen van hoogwaardige kwaliteit. Alle winkelmedewerkers geven jou persoonlijk advies doordat zij deskundig zijn op het gebied van schoenen, voeten en onderhoudsproducten. Hierdoor loop jij altijd lekker op modieuze schoenen de winkel uit! Deze kennis is vertaald naar de online winkel. Door het brede assortiment, on- en offline, en de deskundige winkelmedewerkers is het onmogelijk om niet te slagen voor het hele gezin, zoals blijkt uit de beoordelingen op Kiyoh. Maar wat voor merken biedt Ziengs dan aan? Met meer dan 100 verschillende merken is er genoeg keuze. In de damescollectie van Ziengs vind je merken, zoals Ann Rocks, Panama Jack, Birkenstock, Ecco, Gabor, Skechers en Tamaris. Voor heren is er keuze uit onder andere Invinci, Floris van Bommel, Puma, Bugatti, Adidas en Bugatti. De kindercollectie loopt uiteen van babyschoenen tot schoenen voor onze pubers met merken, zoals Muyters, Shoesme, Birkenstock, Red-Rag, Kipling en Timberland. Naast modieuze schoenen biedt Ziengs ook bijpassende riemen van Floris van Bommel, tassen van Burkely en Tamaris, sokken van Happy Socks en Sockwell, inlegzooltjes van Pedag en schoenverzorging van Collonil aan. Benieuwd? Ga dan snel naar www.ziengs.nl en vind jouw perfecte, lekker lopende schoenen!