Net wat mooiere schoenen

Snelle en fijne service, blij met m'n nieuwe aankoop

Goed.

Snelle bezorging.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Mooie aanbieding

Prachtige van Bommels voor een zeer interressante prijs (hoge korting)

Perfect geholpen.

Bestelling correct verwerkt.

Zeer klantvriendelijk

Hele leuke klantvriendelijke dames en een mooie collectie schoenen van goede kwaliteit

Zeer goed. Alleen jammer dat DHL er een rommeltje van maakt bij de aflevering. Op hun site staat dat het bij mij thuis is afgeleverd, terwijl het bij het filiaal werd bezorgd, hetgeen overigens wel de afspraak was....De volgende keer weet ik het dus wanneer DHL de vervoerder is.

Prima site

Vaker bij Ziengs online besteld, snelle levering, alleen iets retour doen duurt iets langer.

Jullie konden de bestelling niet leveren terwijl hij wel op de site staat vreemd vind ik dat

Snelle verzending.

Fijne schoenen!

Aandacht voor de klant

Goed geholpen Behulpzaam En nam ondanks volle winkel de tijd om mij te helpen Dit betrof filiaal in zeist Hele aardige mevrouw

Goede schoenen en scherp geprijsd

1e keer besteld bij Ziengs, snel geleverd en de kwaliteit die je verwacht voor een echt scherpe prijs.

Top en uiterst correct

Aardige dame in de winkel in zeist Correct en attent, geïnteresseerd en niet opdringerig Fijn dat dit ‘ook’ nog bestaat

Super !

Snel geleverd, goed en mooi ingepakt. Schoenen passen perfect. Met Ziengs + eigen korting slechts € 45,- Voor één paar Sketchers. Dat is dubbel zo leuk schoenen dragen.

2x verkeerde schoenen in de doos

Helaas dit keer niet zo'n goede ervaring bij Ziengs. Toen mijn bestelling kwam zaten de verkeerde schoenen in de doos terwijl de labels op de doos wel overeen kwamen met het bestelde. Kan gebeuren....en dus teruggestuurd. Wel de bestelling opnieuw gedaan want ik wilde de schoenen wel graag hebben. Toen enkele dagen later de nieuwe bestelling kwam bleek precies hetzelfde aan de hand te zijn, alweer de verkeerde schoenen in de doos! Lichtelijk geërgerd heb ik contact opgenomen met klantenservice en na wat onderzoek bleek dat er van alles mis was in het centraal magazijn. De schoenen die ik wilde heb ik uiteindelijk helaas niet kunnen krijgen.... Geen klachten over de klantenservice overigens, zij hebben hun best gedaan om mij te helpen en hebben nog gezorgd voor een leuke kortingscode.

X

Onvoldoende

En dat heeft alles te maken met een artikel wat ik retour heb gestuurd. Ik krijg geen bevestiging van ontvangst retour en geen termijn waarin de terugbetaling wordt gestort. Ik vind dat slordig, temeer je het vertrouwen geeft vooraf te betalen. Dat doen andere bedrijven toch veel beter. Daarom geen aanbeveling online te bestellen tenzij je heel zeker weet dat iets past

Keurige levering op afgesproken tijd

Top boots

Tamaris boots gekocht in de sale. Ze zijn net zo mooi,zo niet mooier dan op het plaatje. Snelle levering ook.

Snelle bezorging

Nadat ik op zondag mijn schoenen had besteld in de winkel, kwamen ze maandagochtend al aan!

Superservice, leveringen vanuit de webshop met track en tracé werkt niet 100%

Snelle levering, keurig verpakt. Had 2 items besteld die afzonderlijk van elkaar verzonden werden. Dat vond ik jammer. Had best in een verzending gekund. Jammer dat je die keuze niet hebt.

Heel fijn geholpen

In de winkel gepast en thuisbezorgd was voor mij een hele mooie oplossing.

Verkeerde maat in juiste doos

Verkeerde maat schoenen in doos. Door winkel medewerker geretourneerd. Goede info overvretour

Heb leuke schoenen besteld bij Ziengs in het weekend en ze werden al geleverd. Echt top.

Industrieweg 34

9403 AB Assen