Niet tevreden maar ook niet ontevreden

Het personeel mag iets meer klantvriendelijker zijn mijn ervaring is dat je als klant niet klantvriendelijk wordt geholpen en de afhandeling met de klant niet correct afgehandeld en je niet met een goed gevoel de winkel verlaat met je aankoop

Goede service maar te klein

Jammer dat de schoenen te klein bleken te zijn.de afhandeling van het terugbrengen in de winkel was prima

Goed kwaliteit

Fantastische klantenservice!

Ik had laarzen besteld via website heb vraag gesteld aan klantenservice, meteen een goed advies en zeer vriendelijk. Laarzen zaten toch te ruim, heb ze kunnen terugbrengen naar de winkel. Na enkele dagen was het aankoopbedrag alweer teruggestort. Hele goede ervaring.

Snel en goed

Schoenen besteld via duidelijke bestelprocedure. Na de bestelling duidelijke communicatie over de levering die snel plaatsvond. Mooie schoenen voor een mooie prijs.

Alles is goed gegaan

Snel geleverd en mijn output boots zitten prima blij mee

Prima boots lopen en zitten lekker

Snel en duidelijk

De bestelling werd snel geleverd, de website was makkelijk, ik heb alleen de ontvangstbevestiging van de order gemist. Hierdoor twijfelde ik of alles weg goed is gegaan. Vooral omdat ik wel betaald had.

Zeer klant vriendelijk

Online bestelt, in de winkel nog extra korting gekregen.

Fijn om verschillende maten en modellen te kunnen passen thuis

Meerdere maten en modellen Kipling sandalen besteld voor mijn dochtertje. Fijn om zo thuis even rustig te kunnen passen en bekijken. De levering kwam in etappes binnen en er was wat onduidelijkheid over de verzending van het 2e deel met DHL. Maar na contact met de klantenservice was dit opgehelderd. En kwam het restant van de bestelling 2 dagen later :).

Uitstekende service bij Ziengs Bussum

Het personeel is klantvriendelijk. De afhandeling wordt secuur gedaan. Helaas pasten de schoenen niet. Ze waren te breed. Mijn geld had ik binnen een paar dagen terug.

Goede schoenen!

Nog nooit iets eerder zelf via website gekocht. Goede service

Prima schoenenzaak.

webshop communicatie en levering zijn zoals men als klant graag wenst.

Conform verwachting

Ik heb geen bijzonderheden, dus dan is het goed. Voor kinderschoenen leuke merken en schoentjes.

Snel geholpen in de winkel

Snel geholpen door een heel aardig man die in de winkel werkt

Goede service en snelle levering

Op zaterdag in de winkel mijn schoenen besteld en maandag werden ze al netjes thuis geleverd. Goede service en snelle levering. Helemaal top!

duidelijke afspraken die ze zijn na gekomen. prettig personeel in de winkel waar ik mijn bestelde sneakers heb laten afleveren.

Goede service, vriendelijk!

Zeer prettig

Een paar paar pantoffels, waar het stiksel van losliet, werden heel snel omgewisseld, waarvoor hartelijk dank.

Goede en vriendelijke service

Ik ben goed geholpen door de medewerkers van Ziengs

Goede service en snelle levering

Ik heb in de winkel in Gouda mijn schoenen gekozen. Deze waren helaas niet in mijn maat in deze winkel maar het kon thuis gestuurd worden. Hier heb ik voor gekozen. Zaterdag was ik in de winkel en maandag had ik de schoenen in huis. Personeel hielp mij goed en op een zeer vriendelijke manier wat erg prettig was. Wat ik ook fijn vond was dat ik eerst even kon kijken voordat mijn werd aangeboden om te helpen.

Top geholpen in de winkel, zij bestelde de schoenen, achteraf was de maat te groot. Terug gebracht naar de winkel, en volgend paar zit prima.

Droevig, voornamelijk door bezorging.

Ziengs heeft mij keurig behandeld maar DHL heeft mij uitermate slecht behandeld dus ik zal niet snel weer iets bij u bestellen zolang u deze pakketservice gebruikt. Na het bericht dat ik mijn pakket had ontvangen, hetgeen een leugen was, heb ik moeten mailen en lang wachten en uiteindelijk werd het pakket in de portiek van mijn buurman gezet, ze wisten kennelijk dat ik inmiddels een videodeurbel had geïnstalleerd en zo bleef de bezorger buiten beeld. Heb alleen maar slechte ervaringen met DHL.

Snel geleverd.

Snel en probleemloos geleverd. Ga hier zeker weer bestellen.

schoenen zijn top.

schoenen zijn top. Alleen de afhandeling met DHL minder. kan ze beter volgende keer gewoon in de winkel ophalen.

Industrieweg 34

9403 AB Assen