Heel,positief

Van eccolaarzen brokkelde mijn zool.Ik kreeg 60euro korting op,een nieuw paar echo's.

adequaat en snel verwerkt

De schoenen die ik besteld had en betaald bleken al snel niet leverbaar. Daarvan kreeg ik spoedig bericht en het bedrag was binnen een paar dagen teruggestort. Vanwege het ongemak kreeg ik een 5 euro tegoed. Netjes. Vraagje: Nu heb ik zelf de schoenen via een ander filiaal naar Ziengs in mijn woonplaats laten leveren. Die moeten nog komen. Hoe kan ik die 5 euro hierbij inzetten? Heb nog niet betaald.. Vr.groet, A. Brandsma

Kwaliteit duidelijk en goed

slecht

Ik kreeg een bevestiging van verzending en uren later krijg ik de melding dat mijn bestelling is geannuleerd. (24 u. na bestelling) Enkel een zakelijk bericht en geen enkele compensatie terwijl het bedrijf zich niet aan de wettelijke voorwaarden houdt. Zeg je hier iets van dan krijg je de standaard mail met 5 euro korting op de volgende bestelling. We wachten al 14 dagen op ons geld...... Wij zullen dan ook juridische stappen ondernemen.

Dhl is een slechte koerier

Op de dag dat DHL het zou brengen was ik gewoon thuis maar krijg bericht dat ze mij gemist hebben ????? Op dinsdag en donderdag kon ik geen vrij krijgen dus ik heb mijn schoenen gemist.

Mooie schoenen en heb er niet lag op moeten wachten

Perfect!

Ziengs heeft een goede connector, prima prijzen, snelle service. En leuke aanbiedingen. Toch een webwinkel waar ik terug blijf komen.

Duidelijk en betrouwbaar

Prima verzorgd, snelle levering

In de winkel laten afleveren waar ik ze gelijk kon passen en evt weer kon retourneren wat gelukkig niet nodig was.

Super leuke laarsjes!

Twee maten besteld om de keuze te kunnen maken. Snel geleverd en ook gemakkelijk zonder kosten 1 paar terug kunnen sturen.

Levering verliep prima, snel in huis en netjes verpakt

Snelle en goede levering

Zoals gewoonlijk super

Netjes en snel verzonden, top

Fijne winkel zowel online als in de winkelstraat.

Ik was goed in de winkel geholpen. Nu de schoenen van mijn dochter iets te klein werden, durfden we de gok wel te nemen dezelfde schoenen een maatje groter te bestellen. Voor mezelf bestel ik vaker online. Ik weet welke merken mij goed passen en mijn maat.

Prima service en snelle levering

Had de bestelling de volgende dag al in huis.

Fijne jongens schoen

Goede jongens schoen. Stevig en loopt erg fijn door de extra air.

Rommelig proces

Het online bestellen verliep niet echt makkelijk. Inloggen in m’n account lukte niet. Vervolgens maar zonder account besteld. Verzendkosten betaald zodat ik het snel thuis kon ontvangen. Kreeg geen bevestiging in m’n mail, kon niet zien wanneer het zou worden bezorgd. Na paar dagen heb ik even nagevraagd waar m’n bestelling bleef. Kreeg alsnog bevestiging en m’n pakket werd ineens snel geleverd. De schoenen zijn helemaal prima.

Helaas te smalle leest

Mooie schoen met snelle levering echter de schoen zat te krap. Direct retour gebracht en na een dag het geld alweer teruggestort. De service van Ziengs is uitstekend en daarom de vijf sterren.

Goed geholpen

Snel, vriendelijk en goed geholpen i.v.m. koop eerste loopschoentjes 1jarige.

Bij Ziengs heb je een zeer snelle levering, wat ik echt geweldig vindt. De volgende dag al in huis.

Alles verliep soepel.

Snelle levering van pracht schoenen

Snelle levering, schoenen komen volledig overeen met de foto’s.

Ik weet goed geholpen leuk ver welkom

D bestelling zou later komen dus meteen een mail ontvangen. Netjes

Prettige winkel om te zijn.

Het personeel is zeer behulpzaam, kunnen een hoop winkels van leren. Ze weten wat er te koop is en wat de mogelijkheden zijn. Ook weten ze wie er binnen komt. Ze maken een grapje zoals het in mijn ogen hoort. Ik kom hier graag terug om mijn volgende schoenen te kopen.

Industrieweg 34

9403 AB Assen

Over Ziengs.nl

Ziengs Schoenen is een familiebedrijf met een historie van meer dan 75 jaar, opgericht op 1 oktober 1946 door Berend Ziengs. Met 65 fysieke winkels en een webshop met meer dan 4000 unieke paren heeft Ziengs een ruim assortiment aan merkschoenen voor het hele gezin. De inkopers voor dames-, heren- en kinderschoenen van Ziengs zijn op de hoogte van de nieuwste trends en combineren deze met lekker lopende schoenen van hoogwaardige kwaliteit. Alle winkelmedewerkers geven jou persoonlijk advies doordat zij deskundig zijn op het gebied van schoenen, voeten en onderhoudsproducten. Hierdoor loop jij altijd lekker op modieuze schoenen de winkel uit! Deze kennis is vertaald naar de online winkel. Door het brede assortiment, on- en offline, en de deskundige winkelmedewerkers is het onmogelijk om niet te slagen voor het hele gezin, zoals blijkt uit de beoordelingen op Kiyoh. Maar wat voor merken biedt Ziengs dan aan? Met meer dan 100 verschillende merken is er genoeg keuze. In de damescollectie van Ziengs vind je merken, zoals Ann Rocks, Panama Jack, Birkenstock, Ecco, Gabor, Skechers en Tamaris. Voor heren is er keuze uit onder andere Invinci, Floris van Bommel, Puma, Bugatti, Adidas en Bugatti. De kindercollectie loopt uiteen van babyschoenen tot schoenen voor onze pubers met merken, zoals Muyters, Shoesme, Birkenstock, Red-Rag, Kipling en Timberland. Naast modieuze schoenen biedt Ziengs ook bijpassende riemen van Floris van Bommel, tassen van Burkely en Tamaris, sokken van Happy Socks en Sockwell, inlegzooltjes van Pedag en schoenverzorging van Collonil aan. Benieuwd? Ga dan snel naar www.ziengs.nl en vind jouw perfecte, lekker lopende schoenen!