Goed service

Hele goede service en ze zijn heel professioneel

bedroevend

Ziengs annuleert een bestelling maar tot nu toe is er geen geld retour overgemaakt

super producten

altijd snelle reactie, levering en prima producten.

Laarsjes door vlek niet gekocht, wel goede service

De enkellaarsjes die ik had besteld waren beschadigd: op een zijkant zat een grote lelijke vlek. Op zich vreemd, voor splinternieuwe laarsjes van Gabor. Ik had ze bij een Ziengs filiaal laten bezorgen, de verkoopmedewerkster heeft nog geprobeerd iets aan de vlek te doen maar dat lukte niet. Zij begreep ook wel dat ik ze zo niet wilde hebben en de laarsjes gingen dus retour, ik had de volgende dag het geld al terug. Ik was blij dat ik ze bij een filiaal had laten bezorgen, de medewerkster kon zelf meteen de lelijke plek zien toen de laarsjes uit de doos kwamen en heeft dit prima afgehandeld (daarom vul ik bij Aanbevelen? toch Ja in: de service was uitstekend, dat de laarsjes niet in orde waren kon de medewerkster niet helpen). Wat ik me later wel heb afgevraagd: als ik ze thuis had laten bezorgen en ze met deze vlek had teruggestuurd, zou Ziengs me dan ook zonder problemen het geld hebben teruggegeven?

Lekker zacht matriaal

Wachten op mooi weer zodat ik het kan dragen, maar zijn keurig geleverd en zitten goed.

Geweldig geholpen door Ziengs Alkmaar

Wij zijn geweldig geholpen door Ziengs Alkmaar. Daar de schoenen bekeken. Maar omdat ze onze maat niet op voorraad hadden (dochterlief mocht ook een paar nieuwe) hebben we de schoenen in de winkel besteld. Kortom perfect geregeld

Makkelijk besteld met mooie korting en de volgende dag geleverd

Snel geleverd, fijne schoenen

Snel geleverd, fijne schoenen

Mooie schoenen en snel in huis

Schoenen voor mijn kleinzoon gekocht. Niet zeker over de maat dus twee exemplaren (ja ik weet het). Schoenen zijn super en trotste kleinzoon en opa. Vervolgens dezelfde dag van ontvangst de andere maat schoenen retour gestuurd. Binnen 3 dagen geld retour ontvangen. Super schoenen en dito service.

Geleverd volgens afspraak en laarsjes passen prima. Vallen klein uit en ik heb 1 maat groter besteld.

Goede ervaring met bestelling

Bestelling verliep soepel en accuraat. Levering snel als beloofd op de website.

Naar winkel laten sturen, jammer dat dhl er een zooitje van maakt

Hele mooie espadrille

Vriendelijk en adequaat geholpen

De medewerkers in de einkel waren uiterst vriendelijk en behulpzaam Ondanks dat de hulp alleen in het Engels geboden kon worden, was niets hen te veel en namen ze alle tijd voor mij.

Tevreden

Al een paar jaar koop ik zonder problemen mijn schoenen, als ik iets wil terugsturen gaat alles vlot, ik ben iemand die achteraf betaald. Over het algemeen bestel ik een paar.

Heel tevreden

Mooie wit leren Fila sneakers passen goed , blij ermee , snel bezorgd op afgesproken dag en tijd

De bestelling en bezorging was prima geregeld

Volgens de medewerkster waren de lengte maten van de Dr. Martens schoenen allemaal gelijk. Ik heb een ander model in mt 40 gepast, die zat prima. Maar helaas de dr. Martens soft mt 40 was echt te klein en maat 41 niet meer voorradig bij Ziengs.

ik ben heel tevreden over de schoenen en de bezorging,alleen jammer dat ik geen kroontjes kan sparen als ik bestel omdat ik geen inlogcode heb en die ook niet kon aanvragen op dat moment. vriendelijke groet Els Bronkhorst

Keurig netjes door vriendelijk personeel geholpen

In winkel enkellaarsjes gepast waar de binnenzool uit kon ivm steunzolen. Deze zaten goed het waren alleen 2 verschillende schoenen qua uiterlijk? Geen probleem zei verkoopster, dan bestel ik meteen dezelfde laarsjes voor u via internet. En idd zo gezegd zo gedaan en 3 dgn later werden ze thuis bezorgd. Ik ben er heel blij mee.

Goede service selectie en kwaliteit

Prijs erg goed, dan kom je altijd weer terug.

Zeer goede service

Snelle, vlotte service. Zoals het hoort.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Prima bezorgservice

Prima service bij bestelling.

Vriendelijk aangesproken bij binnenkomst

Ze hebben tijd voor je en geven advies over hun schoenen.

Industrieweg 34

9403 AB Assen

Over Ziengs.nl

Ziengs Schoenen is een familiebedrijf met een historie van meer dan 75 jaar, opgericht op 1 oktober 1946 door Berend Ziengs. Met 65 fysieke winkels en een webshop met meer dan 4000 unieke paren heeft Ziengs een ruim assortiment aan merkschoenen voor het hele gezin. De inkopers voor dames-, heren- en kinderschoenen van Ziengs zijn op de hoogte van de nieuwste trends en combineren deze met lekker lopende schoenen van hoogwaardige kwaliteit. Alle winkelmedewerkers geven jou persoonlijk advies doordat zij deskundig zijn op het gebied van schoenen, voeten en onderhoudsproducten. Hierdoor loop jij altijd lekker op modieuze schoenen de winkel uit! Deze kennis is vertaald naar de online winkel. Door het brede assortiment, on- en offline, en de deskundige winkelmedewerkers is het onmogelijk om niet te slagen voor het hele gezin, zoals blijkt uit de beoordelingen op Kiyoh. Maar wat voor merken biedt Ziengs dan aan? Met meer dan 100 verschillende merken is er genoeg keuze. In de damescollectie van Ziengs vind je merken, zoals Ann Rocks, Panama Jack, Birkenstock, Ecco, Gabor, Skechers en Tamaris. Voor heren is er keuze uit onder andere Invinci, Floris van Bommel, Puma, Bugatti, Adidas en Bugatti. De kindercollectie loopt uiteen van babyschoenen tot schoenen voor onze pubers met merken, zoals Muyters, Shoesme, Birkenstock, Red-Rag, Kipling en Timberland. Naast modieuze schoenen biedt Ziengs ook bijpassende riemen van Floris van Bommel, tassen van Burkely en Tamaris, sokken van Happy Socks en Sockwell, inlegzooltjes van Pedag en schoenverzorging van Collonil aan. Benieuwd? Ga dan snel naar www.ziengs.nl en vind jouw perfecte, lekker lopende schoenen!