Als ik thuis ben op het afgesproken tijdstip. wordt het niet afgeleverd.

Verwarring waar mijn schoenen opgehaald konden worden, slordig van Post N.L.

Prima levering

Snelle en keurige levering van mijn bestelling.

Fijne schoenen, helaas elders nu veel goedkoper.

Fijne schoenen, helaas elders nu veel goedkoper.

Fijne winkel,slaag goed bij ziengs

Zeer klantvriendelijk

Schoenen terug gebracht in de winkel. Alles keurig afgehandeld

Snelle levering, goed product

Nogmaals top.

Snelle levering en goede kwaliteit schoenen.

Stipte en correcte service

Perfecte dienstverlening

Altijd een warm welkom

John en Ingrid zorgen in de winkel in Hoogeveen altijd voor een warm welkom en een goed advies. Zelfs als ik online de verkeerde maat bestel helpen ze met een lach! Topteam!

Alles naar wens

Pantoffels zitten zeer goed en kunnen aankopen met een mooie korting. Nadien duidelijke informatie en goede levering.

Prettig telefoongesprek.

Zeer goed behandeld

Super snel en netjes

Super snelle levering

Vrijdagavond besteld, zaterdag binnen. Mooie schoenen In de sale. Had hier nooit eerder besteld en ondanks de goede (en mindere) beoordelingen besteld met Klarna. Keurig geleverd

kan beter

website werkt goed, maar er zijn wel een aantal verbeterpunten: - winkel kan niet bij de gegevens van de bestelling - levering kwam in 3 x. Van de eerste 2 heb ik netjes bericht gehad, van de laatste pas achteraf

Niet wat ik van Ziengs gewend ben

Er was een artikel uitverkocht. Ik ontving een mail dat de laarsjes er waren in mt 40. Anders kun je dit niet meer aanvinken. Dus ik vink mijn mt 40 aan en bestel de laarsjes. Vervolgens ontvang ik geen bestelling. Toen ik het erg lang vond duren, belde ik zelf de klantenservice. Ze waren uitverkocht en het geld was terug gestort. Oh en dat laat je niet weten aan mij? Vreemd dat ik ze wel kon bestellen en dat ze toch uitverkocht bleken te zijn. Heel slordig dit!!

Uitgebreid assortiment tegen een goede prijs

Prima service, ga zo door

Kiezen voor bezorging in winkel gaat niet goed

Ik had gekozen voor bezorgen in winkel zodat ik de schoenen dan gelijk kon passen. Ik kreeg mail van DHL dat mijn pakket niet kon worden afgeleverd?? (logisch, want na 18uur is de winkel gesloten en het was 18.20u...) maar dat ik het op kon halen bij DHL punt. Om te weten waar dat was had ik postcode nodig. Dit bleek postcode van Ziengs winkel te zijn, dus eerst daarheen om die te vragen (verkoopsters wisten die niet, maar waren wel behulpzaam) en daarna zoeken naar het DHL punt. Hele slechte levering zo, dus ik zal niet snel meer opnieuw bestellen!

Snelle levering en mocht het niet goed zijn dan een snelle afhandeling van retouren. Shop er graag Ziengs online.

Snelle bezorging en terug betaling

Helaas paste de laarsjes niet. Maar terugsturen ging niet goed daar de site een fout melding had. Gebeld, en super snel opgelost

Kwaliteit

Goede kwaliteit schoenen, snelle levering en goede service.

Goede stro, snelle levering

Geen opmerkingen of bijzonderheden, gewoon prima

assortiment met voor ieder wat wils

Industrieweg 34

9403 AB Assen