Ik heb geen enkele klacht!

Sneakers besteld, keurig op tijd geleverd en prima verzorgd en verpakt. Mvg Bert Bouman Leusden

Zeer tevreden over Ziengs

Goede kwaliteit sneakers en service van Ziengs is ook goed.

Ok

Fijne hulp in winkel

heb nog geen schoenen

geen ervaring heb de schoenen nog niet

Tevreden

Snelle levering. Verder prima

Mooie schoenen

Maar de bezorging via DHL is een ramp. Je krijgt een mail dat het pakje is bezorgd en terwijl je thuis bent is dit dus niet het geval. Al vaker met DHL problemen gehad.

geweldig

goede ervaringen met Timberland

Hele fijne schoenen.

Snel en keurig geleverd fijne pasvorm.zien er goed uit.

Geen eerlijke info

Bij het bestellen staat: voor 22 uur besteld, morgen in huis. Helaas is dat dus steeds niet zo. Op vrijdagochtend besteld, dinsdagavond bezorgd. Jammer. Wees gewoon eerlijk.

top

Ik kwam in de winkel op zoek naar een bepaald soort schoen en deze hadden ze niet in mijn maat. Op de website was deze wel en deze is gelijk voor mij besteld. Een dag later waren mijn schoenen al in huis. Echt een top service vanuit de winkel maar ook vanuit het online bestellen.

Prima webshop en goede levering

Prima, doe ik vaker nu

Tevreden

Super service

Beetje dubbel

Kreeg eerst dat de kaarsjes er niet meer waren en mijn geld werd terug gestort. Online kon ik ze echter wel gewoon bestellen. Zelfs als ik 3 paar invulde. Dus heb ik ze opnieuw besteld. En had ik ze de volgende dag al in huis. Geld van de eerste keer bestellen is terug gestort. Had ook de klantenservice gebeld maar kreeg een beetje warrig verhaal van een niet zo vriendelijke medewerkster. Gelukkig heb ik de laarsjes nu wel.

snelle service

duidelijke website, makkelijk bestellen

Ontvangst duurde even

Er was beloofd als je voor 22.00 gestelde volgende dag in huis. Het duurde echter 6 dagen

Besteld en na 2x mailen werdt de orde geannuleerd ,zonder opgave van redenen,

Echt waardeloos ,en bestelling geplaatst, met daar bij het wachten, Tenslotte weert de bestelling geannuleerd, daar krijg je dan 5 euro voor, Eerdere bestellingwaren prima,

Bestelling een week geleden retour gestuurd en nog steeds geen geld terug ontvangen

Schoenen waren mooi maar te groot dus retour gestuurd. Gelukkig gewacht om maat kleiner te bestellen want we hebben nog steeds geen geld terug ontvangen.

Snel, efficient

Zoals altijd uitstekende service

Snel en goede bezorgservice

Er wordt goed gecommuniceerd inzake bestelling en levering

Klaar mee

Is nu al de tweede keer dat ik een bestelling online plaats omdat de keuze in de winkel heel beperkt is. En ook is het nu de tweede keer dat het niet 'meer' voorradig is. Zou het 'aanvaardbaar' vinden als je niet van tevoren al moet betalen. Voor mij voorlopig geen Ziengs meer. En al helemaal niet online als je vantevoren moet betalen voor iets dat je toch niet ontvangt

Grote maten dames

Super vlug geleverd en verzorgd

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Late levering

Zou volgende dag worden bezorgd maar ontving de laarzen na het weekend op dinsdag pas. Had ze zaterdag verwacht.

Snelle levering en afhandeling van de retourzending!

Snel en betrouwbaar en een goed product. Ook het retourneren van het aankoopbedrag verliep sneller dan gemiddeld, top!

Snelle correcte levering!!

Goeie duidelijke website met correcte leveting

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Eindelijke leuke schoenen...

Eindelijke leuke schoenen gezien voor een niet al te dure prijs, bleek de winken op HC te Utrecht alleen 2 rechterschoenen te hebben en dus werden ze besteld en opgestuurd. Al met al ging dit best vlot, maar met het inspuiten van de schoenen, ontdekte ik dus wel een beschadiging aan de achterkant van de linkerschoen en daar baal ik van! Geen zin om ze terug te sturen en het maar te accepteren, het zit ook op de achterkant, dus niet direct in het zicht, maar dit laat mij wel een tweede keer nadenken over het feit of ik schoenen dan wel neem, als ze niet in de winkel verkrijgbaar zijn...

Industrieweg 34

9403 AB Assen