alles goed

als ik niet zelf aan de bel had getrokken

wij maar wachten op de bestelling. toen hebben we maar zelf gemaild. het antwoord was; bij het inpakken bleek het product niet meer voorradig. slechte voorraad administratie eens maar nooit meer

Goed, snel.

Had schoenen besteld in maat 45. Kreeg ze binnen in maat 43. Dus foutje gemaakt bij versturing. Werd goed geholpen in Ziengs winkel, Barneveld.

Niet heel denderend

De enkellaarsjes die ik had gekocht hadden een paar vlekjes op het leer en de stickers onder op de zool waren al flink versleten. Jad het idee dat deze laarsjes wellicht als pasexamplaar in de winkel hadden gestaan…

Prima bestelproces

Het bestelproces verliep gemakkelijk. De stappen werden duidelijk uitgelegd en ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Deze was tevens binnen de gecommuniceerde tijd binnen en helemaal naar wens.

maatvoering niet correct

2 paar schoenen besteld, zelfde model, zelfde maat. Ene paar zit goed, andere paar is zeker 2 maten kleiner. Toen ik daar over belde met de winkel zei de medewerker doodleuk, ja, dat kan hoor, dat ze niet precies even groot zijn. Maar het verschil in zoollengte was zeker 1,5 cm. Dus geen maat 47 maar 45! Dat is gewoon een fout en niet een kleine afwijking.

Kwalitatief zeer hoog, snelle levering en betrouwbaar

Al jaren kom ik bij Ziengs, voor het online verkoop platform in hun fijne winkel in Haarlem. Nog nooit een miskoop gedaan. Plus altijd complimenten van mijn eigen voeten gekregen. Zo van.......oh wat een heerlijke schoenen heb je nu weer gekocht.

Goed passende en comfortabele schoen

Deze sneakers zitten ook dit keer weer heerlijk aan de voet van mijn zoon. Fijn dat het voetbed goed blijft na verloop van maanden. Mijn zoon heeft dit keer wel een maat groter dan hij normaal heeft. Nu 45 ipv 44. Hij vindt het lucht gedeelte ook prettig in de hak. Dit valt erg op het plaatje op, maar bij de echte schoen niet.

Duurt lang

Ik heb nog steeds niks ontvangen! Duurt lang dit keer!

Ruime keuze en snelle levering

Website werkt goed. Veel keus. Levering gaat heel vlot.

Netjes op tijd en snel geleverd

Geen levering

Geen levering omdat het niet op voorraad was terwijl het al besteld was. En dan maar tegoed bon van 5€ krijgen.

snel geleverd

De schoenen werden perfect in orde en heel snel geleverd .

• Zou u ons aanbevelen? Yes

De post deed er langer over .maar zijn goed aangekomen

Heel goed en goede service

Snel bezorgd, prima prijs

De ene dag besteld, de volgende dag besteld. Prima prijs voor Birkenstocks.

Teleurgesteld

Goedemorgen, Helaas klopt de tekst niet op jullie website niet, vandaag bestellen morgen in huis. Mijn bestelling kwam een dag te laat, ik had het nodig voor een speciale gelegenheid daarvoor had ik het oa gekocht.

Bestelling werd geannuleerd.

Voor 22:00 uur besteld, de volgende dag in huis. Dit was bij mij niet het geval. Het duurde 7!! dagen toen ik bericht kreeg dat mijn bestelde artikel er niet meer was. In de tussentijd ook niet een mailtje met het bericht dat ze druk zijn of personeel te kort waardoor ik heb gedacht dat ik mijn geld kwijt was. Mijn geld moet nog teruggestort worden, wat ook nog eens 5 dagen kan gaan duren. Nee, niet blij.

Altijd super goed en gauw in huis

Ik koop geregeld iets bij ziengs, super kwaliteit en vind het fijn de volgende dag ik huis

De winkel is prima, maar de bezorgservice is een drama!

Laarsjes besteld, af laten leveren in winkel. Dat heeft 15 dagen geduurd! Superslechte service van DHL. Aan de verkoopster lag het niet, ook zij werd wanhopig van DHL en deed haar stinkende best. De klantenservice van Ziengs beloofde het snel op te lossen nadat de laarsjes na 8 dagen er nog niet waren. Daarna duurde het dus nog week! En helaas bleken de laarsjes niet te passen, te ruim bij de hiel waardoor ik steeds omhoog slipte. Een inlegzooltje werkte ook niet. Superjammer want de laarsjes zijn prachtig!

Op aangegeven tijd afgeleverd en laarzen zien er top uit!

Fijne ervaring door filters

Tot op heden hebben wij nog geen bestelling ontvangen!

Vorige week woensdag 24 januari j.l. hebben wij een produkt besteld. Daarna niets meer van onze bestelling gehoord of ontvangen Met vriendelijke groet, A.F. de Ru.

Top winkel

De winkel, als de webshop zijn top. In beide gekocht. Mooie producten tegen een prima prijs. Webshop doet exact wat ze beloven en dat is precies zoals het hoort. Ook de mogelijkheid om te retourneren (waar ik overigens geen gebruik van heb gemaakt) zijn meer dan OK. Ik kan nog wel een tijdje doorgaan, maar Ziengs is 100% ok en dat lijkt me voldoende

Goede service. Klant vriendelijk.

Er wordt altijd een oplossing gedaan.

Industrieweg 34

9403 AB Assen