Retour

Mooi schoentje valt iets groter uit dan mijn maat, 39. En de zijkant was rimpelig, ik vond dat persoonlijk niet mooi.

Super fijn bedrijf

Deskundig personeel en super vriendelijk.

Snelle keurige levering

De laarzen die ik heb besteld zijn geweldig. Levering was snel. En keurig verzorgd. Blij met mijn aankoop.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

hele fijne ervaring

Besteld en snel geleverd.

Mooie aanbieding, snelle levering

Hele fijne schoenen waar ik superblij mee ben. Volgende dag al bezorgd. Erg tevreden!

Fijne overzichtelijke webshop

Duidelijk en overzichtelijk.

Kan geen beoordelingen geven

Nog steeds niets ontvangen DHLheeft mijn pakket retour gedaan naar ziens. Heb wel contact gehad met een medewerker, die vertelde dat het goed komt. Dus dat hoop ik maar Ik heb wel een betaal bericht gekregen van Riverty Maar zolang ik niks ontvangen heb ga ik natuurlijk niet betalen

Bestelde Gabor Rollingsoft sneakers ontvangen.

Goed ontvangen.

Snelle levering, makkelijk retourneren

Deze schoenen besteld, werden snel geleverd. Helaas retour gestuurd ivm kleurverschil. Retourneren ging gemakkelijk. Zelfde dag nieuw paar besteld, deze werden de volgende dag al bezorgd! Nette levering. Super fijne, mooie schoenen!

Helemaal Super!

Zoals gezegd, netjes verpakt en snel geleverd!

Nadat ik hD geconstateerd had dat ik 1 vd 2 paar schoenen niet ontvangen had...

..heb ik contact opgenomen en kreeg ik een link die inderdaad aangaf dat mijn pakje zoek was. De 2e keer kreeg ik bericht waar ik op had gehoopt. De mailwisseling was prima!

Geweldig!

Bestelde vandaag en morgen in huis

Klantenservice heel goed

Goed personeel

Alle tijd voor me genomen.

Fijn bestellen en goede kwaliteit

Bestelling werd snel geleverd en van goede kwaliteit.

Snel, betrouwbaar

Heel fijne webwinkel. Snel, betrouwbaar en gratis retourneren.

Prima schoenen

Passen als gegoten

Geen op of aanmerkingen

Zie boven geen aanmerking

Snelle levering.

Eccoschoenen heb ik het liefst. Helaas was het enige tijd geleden dat ik mijn laatste Eccoschoenen kocht. De nieuw bestelde schoenen pasten niet omdat mijn voeten breder zijn geworden. De klittenbanden sloten niet meer. Heel jammer maar ik moest ze daarom terugsturen.

Altijd geweldige service

Na de bestelling, volgt er een snelle levering.

Goede ervaring met Ziengs

Ik heb mijn schoenen besteld en in een filiaal laten bezorgen. Ik ben daar heel goed geholpen en heb meteen een aantal items kunnen retourneren. Goede service!

Is goed snel en netjes geholpen

Keurig geholpen, de schoenen die ik zocht bleken niet voorradig in de winkel, daar gelijk besteld en supersnel geleverd. Zitten geweldig

Binnen 2 dagen bestelling binnen.

Industrieweg 34

9403 AB Assen

Over Ziengs.nl

Ziengs Schoenen is een familiebedrijf met een historie van meer dan 75 jaar, opgericht op 1 oktober 1946 door Berend Ziengs. Met 65 fysieke winkels en een webshop met meer dan 4000 unieke paren heeft Ziengs een ruim assortiment aan merkschoenen voor het hele gezin. De inkopers voor dames-, heren- en kinderschoenen van Ziengs zijn op de hoogte van de nieuwste trends en combineren deze met lekker lopende schoenen van hoogwaardige kwaliteit. Alle winkelmedewerkers geven jou persoonlijk advies doordat zij deskundig zijn op het gebied van schoenen, voeten en onderhoudsproducten. Hierdoor loop jij altijd lekker op modieuze schoenen de winkel uit! Deze kennis is vertaald naar de online winkel. Door het brede assortiment, on- en offline, en de deskundige winkelmedewerkers is het onmogelijk om niet te slagen voor het hele gezin, zoals blijkt uit de beoordelingen op Kiyoh. Maar wat voor merken biedt Ziengs dan aan? Met meer dan 100 verschillende merken is er genoeg keuze. In de damescollectie van Ziengs vind je merken, zoals Ann Rocks, Panama Jack, Birkenstock, Ecco, Gabor, Skechers en Tamaris. Voor heren is er keuze uit onder andere Invinci, Floris van Bommel, Puma, Bugatti, Adidas en Bugatti. De kindercollectie loopt uiteen van babyschoenen tot schoenen voor onze pubers met merken, zoals Muyters, Shoesme, Birkenstock, Red-Rag, Kipling en Timberland. Naast modieuze schoenen biedt Ziengs ook bijpassende riemen van Floris van Bommel, tassen van Burkely en Tamaris, sokken van Happy Socks en Sockwell, inlegzooltjes van Pedag en schoenverzorging van Collonil aan. Benieuwd? Ga dan snel naar www.ziengs.nl en vind jouw perfecte, lekker lopende schoenen!