Geweldig goede service en zeer behulpzame verkoopsters heb ik ervaren.

Ik zal zeker terugkomen als ik weer nieuwe schoenen of laarsjes nodig heb!!

Keurig op tijd en keurig verpakt en keurig afgeleverd

Gewoon goed zoals verwacht

Prima kwaliteit en service

Klantvriendelijke, deskundige medewerkers. Goede kwaliteit schoenen. Snelle levering.

Leuke aanbieding en snel geleverd

Ziengs is betrouwbaar met aanbiedingen en haar leverering. Service ook super

Prima winkel met goede schoenen

Al jaren koop ik er mijn schoenen, goede kwaliteit met redelijke prijzen

Prima filiaal Goede service

Geweldig geholpen en fijne schoenen

Er ging iets mis met mijn bestelling. 'S avonds om half 8 nog geholpen door iemand van de klantenservice en de volgende dag mijn bestelling in huis. Super tevreden over de service en over de schoenen. Fijne prijs voor goede kwaliteit. Precies zoals op de site beschreven en goede maat.

Superstore

Mijn laarzen waren prettig geprijsd en zeer snel verzonden. Ik beveel Ziengs.nl ten zeerste aan.

De laarzen passen perfect zitten lekker

Hartelijk en hulpvaardig

In de winkel in Zwolle geweest. Heel klantvriendelijk personeel. Hartelijk en attent. Leuk in de omgang. Top meiden!

Jammer en teleurgesteld

Ik heb mijn bestelling helemaal niet ontvangen. Ik heb gereclameerd en ik wacht op de oplossing.

Super goed geholpen.

Mijn dochter en ik kopen al een enige tijd onze schoenen bij de ziens. wij zijn erg tevreden over jullie collectie maar ook de medewerkers waar wij altijd goed door worden geholpen.

Snel

De schoenen waren er snel en een retour ook zeer snel afgehandeld

Winkel prima, schoenen vallen tegen. Nog steeds pijn.

In de winkel werd ik prima geholpen, maar ze hadden jammer genoeg niet de schoenen, die ik graag wilde hebben. Ze werden besteld. De schoenen van het merk, dat ik eerder heb gehad en prima zaten, doen vooral aan de rechter voet, na 2 weken, nog steeds pijn.

Heel goed geholpen

Makkelijk bestellen en betalen

Ik heb schoenen besteld en 2 dagen later had ik ze in huis. Met een retoursticker. Voor als het niet goed zou zijn. Dit was gelukkig niet nodig. Zeer tevreden

zeer snelle levering en goede prijs kwaliteit

Goede prijs kwaliteit

• Zou u ons aanbevelen? Yes

loopt lekker

De pasvorm is goed.

Veilige shop, mooie producten voor goede prijs

Soms kom ik langs in de winkel naar nu heb ik de afkitten online gedaan. Wetende dat ik altijd terug kan brengen naar de winkel. Ook dit keer weer in een keer geslaagd. Snelle levering, helemaal prima!

Heel goed perfect !

Zie boven.

Alles prima, helaas maatje te groot overigens mijn eigen fout.Maatje kleiner bestellen lukte helaas niet wegens uitverkocht. Erg jammer !!

Heel goed en netjes.

Alles netjes verzorgd.

Goed geholpen en besteliing was heel snel geleverd zonder problemen...top!

Snelle bezorging, helaas retour, bedrag werd binnen 3 dagen op mijn rekening teruggestort.

Al jaren klant.

Correct en snel.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Industrieweg 34

9403 AB Assen

Over Ziengs.nl

Ziengs Schoenen is een familiebedrijf met een historie van meer dan 75 jaar, opgericht op 1 oktober 1946 door Berend Ziengs. Met 65 fysieke winkels en een webshop met meer dan 4000 unieke paren heeft Ziengs een ruim assortiment aan merkschoenen voor het hele gezin. De inkopers voor dames-, heren- en kinderschoenen van Ziengs zijn op de hoogte van de nieuwste trends en combineren deze met lekker lopende schoenen van hoogwaardige kwaliteit. Alle winkelmedewerkers geven jou persoonlijk advies doordat zij deskundig zijn op het gebied van schoenen, voeten en onderhoudsproducten. Hierdoor loop jij altijd lekker op modieuze schoenen de winkel uit! Deze kennis is vertaald naar de online winkel. Door het brede assortiment, on- en offline, en de deskundige winkelmedewerkers is het onmogelijk om niet te slagen voor het hele gezin, zoals blijkt uit de beoordelingen op Kiyoh. Maar wat voor merken biedt Ziengs dan aan? Met meer dan 100 verschillende merken is er genoeg keuze. In de damescollectie van Ziengs vind je merken, zoals Ann Rocks, Panama Jack, Birkenstock, Ecco, Gabor, Skechers en Tamaris. Voor heren is er keuze uit onder andere Invinci, Floris van Bommel, Puma, Bugatti, Adidas en Bugatti. De kindercollectie loopt uiteen van babyschoenen tot schoenen voor onze pubers met merken, zoals Muyters, Shoesme, Birkenstock, Red-Rag, Kipling en Timberland. Naast modieuze schoenen biedt Ziengs ook bijpassende riemen van Floris van Bommel, tassen van Burkely en Tamaris, sokken van Happy Socks en Sockwell, inlegzooltjes van Pedag en schoenverzorging van Collonil aan. Benieuwd? Ga dan snel naar www.ziengs.nl en vind jouw perfecte, lekker lopende schoenen!