Persoonlijk en vriendelijk advies!

Vriendelijk geholpen en goed advies gekregen.

Mooie winkel maar vaak weinig keuze van gabor

Hebben jammergenoeg niet heelveel van gabor in de collectie. Of ze moeten besteld worden.

Keurig geleverd

Mooie schoenen en een mooie prijs

Zo fijn dat er winkels zijn van Ziengs!

Sneakers online besteld en werden snel geleverd bij een ziens vestiging.

Snelle levering, makkelijk om te ruilen

Mooie schoenen, passen goed, bestelling goed verlopen.

Mooie schoenen, passen goed, bestelling goed verlopen.

Lange levertijd

Bestelling werdt pas na 7 dagen verzonden.

Goede service, wordt met de klant meegedacht

Ben tevreden over service en product

Goed geholpen in de winkel

Snel en interessante promo!

Snelle levering!

Besteld en vlotte levering! Top!

Redelijk lang op bestelling moeten wachten.

Redelijk lang op bestelling moeten wachten. Nadat ik zelf met klantenservice had gebeld omdat de bestelling maat niet kwam werd het pakket ineens de volgende dag bezorgd.

Ik heb diverse bestellingen gedaan in het verleden en die werden altijd correct en op tijd uitgevoerd. Ook als ik een artikel terugstuurde werd het bedrag netjes op tijd teruggestort. Ik ben zeer tevreden over Ziengs.nl

Snelle levering en goede kwaliteit!

Goede webshop, snelle levering, scherpe prijzen

Vriendelijk personeel, goede service

2 Weken geleden schoenen in de winkel gepast, maar helaas niet in mijn maat op voorraad. Verkoopster heeft via het magazijn alsnog voor me besteld en een paar dagen later had ik ze al in huis. Top service.

Veel keus en goede service!

Ik kom graag bij Ziengs. Heb ik laatst leuke laarsjes gezien. In de winkel niet de goede maat, bestellen zij meteen de juiste maat. Andere dag in huis en hadden due niet gepast had ik ze in de winkel mogen terugbrengen en mijn geld teruggekregen. Vriendelijke medewerkers, die bij binnenkomst goedendag wensen, laten je even rondkijken en vragen dan of ze misschien kunnen helpen. Ook hier vaak Gabor Rollingsoft sneakers, welke ik graag draag voor mijn voeten.

Besteding cadeacheck

Op de site is (of niet gezien) geen melding dat een fashioncheck tot maximaal €50 is te besteden. Bij de eerste afgebroken bestelling, is mij gemeld dat €100 weer op de fasopnch. staat en geadviseerd om opnieuw te bestellen. Zonder melding van Max bedrag. Bij tweede bestelling zelfde situatie. Eerst toen is door de service afdeling melding gemaakt van Max te besteden bedrag en geadviseerd in een fysieke winkel te bestellen. Vermeld DUIDELIJK op de site over het Mac te besteden bedrag met een cheque.

Warm and comfortable I like it

Warm and comfortable I like it and recommend it.

Behulpzaam en eerlijk

Ik ben trouwens een mevrouw. Geen dhr.

Zeer klantvriendelijk

Er waren wat problemen met de levering van mijn aankoop en dit is heel netjes en snel opgelost.

Ik vind Ziengs een fijn bedrijf, snelle afhandeling bij een retour zending etc. dus ga zo door

Redelijk goed.

Mooi product, aantrekkelijke prijs, te lange leveringsduur.

Industrieweg 34

9403 AB Assen

Over Ziengs.nl

Ziengs Schoenen is een familiebedrijf met een historie van meer dan 75 jaar, opgericht op 1 oktober 1946 door Berend Ziengs. Met 65 fysieke winkels en een webshop met meer dan 4000 unieke paren heeft Ziengs een ruim assortiment aan merkschoenen voor het hele gezin. De inkopers voor dames-, heren- en kinderschoenen van Ziengs zijn op de hoogte van de nieuwste trends en combineren deze met lekker lopende schoenen van hoogwaardige kwaliteit. Alle winkelmedewerkers geven jou persoonlijk advies doordat zij deskundig zijn op het gebied van schoenen, voeten en onderhoudsproducten. Hierdoor loop jij altijd lekker op modieuze schoenen de winkel uit! Deze kennis is vertaald naar de online winkel. Door het brede assortiment, on- en offline, en de deskundige winkelmedewerkers is het onmogelijk om niet te slagen voor het hele gezin, zoals blijkt uit de beoordelingen op Kiyoh. Maar wat voor merken biedt Ziengs dan aan? Met meer dan 100 verschillende merken is er genoeg keuze. In de damescollectie van Ziengs vind je merken, zoals Ann Rocks, Panama Jack, Birkenstock, Ecco, Gabor, Skechers en Tamaris. Voor heren is er keuze uit onder andere Invinci, Floris van Bommel, Puma, Bugatti, Adidas en Bugatti. De kindercollectie loopt uiteen van babyschoenen tot schoenen voor onze pubers met merken, zoals Muyters, Shoesme, Birkenstock, Red-Rag, Kipling en Timberland. Naast modieuze schoenen biedt Ziengs ook bijpassende riemen van Floris van Bommel, tassen van Burkely en Tamaris, sokken van Happy Socks en Sockwell, inlegzooltjes van Pedag en schoenverzorging van Collonil aan. Benieuwd? Ga dan snel naar www.ziengs.nl en vind jouw perfecte, lekker lopende schoenen!