Alles perfect

Ik ben tevreden over Ziengs.

Ik ben tevreden over Ziengs. Ik heb schoenen besteld op internet bij Ziengs. Snel geleverd op zaterdag besteld en woensdag bezorgd.

Snelle levering en mooie korting op FvB schoenen

Prima geregeld

Prima geregeld. Ook schoenen passen goed!

Uistekend

Ziengs heeft altijd een goed assortiment mooie en goede schoenen en pantoffels, daarom koop ik er graag.

Nog geen schoenen ontvangen!

De DHL bezorger is op de afgesproken woensdagavond niet langsgekomen. Wij zijn wel thuis gebleven. De dag erna kwam er een mailtje in de bus dat de bezorger tussen 10.00 en 15.00 zou komen...dan werken wij. Er is een DHL afleverpunt op minder dan 100 meter van ons huis. De schoenen zijn retour gestuurd. Ik heb met (mail - robot?) Evelien gemaild dat er geen schoenen bezorgd zijn. Zij zou de retourzending in de gaten houden. Sindsdien niets meer gehoord. vandaag een mail gestuurd met de vraag om een update van de verzending. De bezorgservice krijgt van ons een zware onvoldoende. Communicatie met jullie voor nu voldoende, duurt wel lang voor de schoenen komen. Ik hoop dat er deze week een pakketje komt.

slecht

Wij bleven de hele dag thuis en in het bijzonder de afgesproken tijd tussen 12.00 en 18.00 uur, geen levering pas om 20.15 uur werd er gebeld ( wij wonen op de derde verdieping (lift) van ons appartementencomplex. Dat was de chauffeur van DHl om het pakketje boven te brengen. Geen pakket, dus ben ik naar de hal gegaan Beg.gr. geen pakket geen chauffeur. Uiteindelijk kwam ik de chauffeur tegen met nog een klant wij zochten naar ons pakket. De chauffeur was niet te verstaan ook in het Engels niet. Het bleek dat hij de beide pakketten had afgegeven op een ander adres. Voor onze buren nemen wij wel pakketten aan omdat zij moeten werken. Maar uit-sluitend van Post.nl nooit een probleem geweest.

Snel

Gemakkelijk te bestellen en snel geleverd!

De schoenen waren snel bezorgd in goede kwaliteit.

Goede service in de winkel

Het was een mooi laarsje maarhij viel heel klein en smal dus heb ik retour gedaan

Heel correct !

Het wisselen naar een maat groter is vlot en correct verlopen.

Ik vind Ziengs een fijne winkel om te komen, ook de service is erg goed

Kleine hapering… maar toch goede ervaring.

Pantoffels besteld. Op de aangegeven tijd afgeleverd, helaas twee verschillende exemplaren. Gebeld, geregeld en een dag later was alles in orde.

Goed gecommuniceerd.

Prettig personeel. Heb de laarsjes in de winkel laten bezorgen. Niet gekocht omdat ze niet geschikt waren. Kreeg direct mijn aankoop bedrag terug.

Altijd goed!

Goede kwaliteit snelle verzending.

Beste prijs met snelle levering

Mijn schoenen waren nog niet echt versleten maar ik dacht: als ik gelijkaardige skechers vind onder de 50 euro dan bestel ik er toch alvast nieuwe. Jullie waren de enige online webshop die mijn schoenen onder die prijs aanbood. Snel en correct geleverd dus ik ben tevreden.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Alles ok

GB

Weinig keus, wel geslaagd

Er was weinig keus in kinderschoenen. Uiteindelijk wel een schoentje gevonden, echter was de maat niet voorradig in de winkel. Dit is netjes opgelost door deze naar het thuisadres op te sturen.

Na een week schoenen nog niet ontvangen!

Verzending is nog niet gelukt.

Prima Schoenen

Het bestellen van de schoenen op de website ging eenvoudig en de levering ging vlot. De bestelde en geleverde voldoen volledig aan mijn verwachtingen en in lijn met een eerdere bestelling via de website. Prima alternatief ten opzichte van een bezoek aan de winkel. Schoenen koop ik al jaren bij Ziengs daar zij een goede kwaliteit schoen leveren tergen een aantrekkelijke prijs.

Prima, snel, deskundig en vriendelijk

In de winkel in Emmen gepast, maat groter besteld en de volgende dag al opgehaald!

Vriendelijk personeel

Heb laarsjes gekocht in Breda maar hadden mijn maat niet dus besteld maar nog steeds niks van dhl duurt heel lang nu al 10 dagen niks gehoord we waren daar een week nu hopen dat ze het naar Delft sturen

Simpel en snel geholpen

Filiaal binnen gestapt met de vraag of ik de verkeerde kleur schoenen bij hun voor de juiste kon ruilen. Dat was mogelijk en het werd snel afgehandeld.

probleemloos

Schoenen besteld in de winkel in Zoetermeer. Bijzonder vriendelijk personeel. Bij ophalen de schoenen gepast en alles was goed.

Levering op tijd

Mooie schoenen, maar niet meer in de juiste maat.

Industrieweg 34

9403 AB Assen

Over Ziengs.nl

Ziengs Schoenen is een familiebedrijf met een historie van meer dan 75 jaar, opgericht op 1 oktober 1946 door Berend Ziengs. Met 65 fysieke winkels en een webshop met meer dan 4000 unieke paren heeft Ziengs een ruim assortiment aan merkschoenen voor het hele gezin. De inkopers voor dames-, heren- en kinderschoenen van Ziengs zijn op de hoogte van de nieuwste trends en combineren deze met lekker lopende schoenen van hoogwaardige kwaliteit. Alle winkelmedewerkers geven jou persoonlijk advies doordat zij deskundig zijn op het gebied van schoenen, voeten en onderhoudsproducten. Hierdoor loop jij altijd lekker op modieuze schoenen de winkel uit! Deze kennis is vertaald naar de online winkel. Door het brede assortiment, on- en offline, en de deskundige winkelmedewerkers is het onmogelijk om niet te slagen voor het hele gezin, zoals blijkt uit de beoordelingen op Kiyoh. Maar wat voor merken biedt Ziengs dan aan? Met meer dan 100 verschillende merken is er genoeg keuze. In de damescollectie van Ziengs vind je merken, zoals Ann Rocks, Panama Jack, Birkenstock, Ecco, Gabor, Skechers en Tamaris. Voor heren is er keuze uit onder andere Invinci, Floris van Bommel, Puma, Bugatti, Adidas en Bugatti. De kindercollectie loopt uiteen van babyschoenen tot schoenen voor onze pubers met merken, zoals Muyters, Shoesme, Birkenstock, Red-Rag, Kipling en Timberland. Naast modieuze schoenen biedt Ziengs ook bijpassende riemen van Floris van Bommel, tassen van Burkely en Tamaris, sokken van Happy Socks en Sockwell, inlegzooltjes van Pedag en schoenverzorging van Collonil aan. Benieuwd? Ga dan snel naar www.ziengs.nl en vind jouw perfecte, lekker lopende schoenen!