Prima service en klantcontact

Had schoenen tijdens een weekend in Zwolle gekocht, bleken toch te klein. Kon ze eenvoudig ruilen via een winkel in Woerden. Prima geholpen!

1 bestelling van 4 paar kwam in 2 delen

Bestellen en leveren ging super. Werd in 2 deel aangeboden. Ik hield 1 paar. Drie retour (in 2 delen). Retour melden bij Riverty is lastig omdat er geen plaatje bij staat van de schoenen. Retour melden gaat wel per bestelling. Dus de 3e retour kon nog niet gemeld. Ingewikkeld verhaal dat onrust geeft. Moraal. Als er 1 retour gemeld is kun je bij Riverty van 1 bestelling niet wijzigen. Dat kwam dus in 2 delen. Nu is 1 paar nog niet verwerkt . Fingers crossed

Bestelling is nooit geleverd

Helaas is de bestelling nooit geleverd. Na 4 dgn naar de winkel terug gegaan die beloofd had om het aankoopbedrag terug te storten. Ook dat is twee dgn later nog steeds niet gebeurd. Wat een gedoe zeg…

Gebruiksvriendelijk

Vlotte levering

Veel keuze, voor ieder wat wils

Snelle levering, keurig netjes verstuurd.

Top schoenen!

We waren in de winkel, maar deze schoenen waren er niet meer in de juiste maat. De verkoopster heeft de bestelling geplaatst en de volgende dag werden de aller leukste schoenen in de juiste maat thuis bezorgd! Iedereen blij!

Niet de juiste maat in de winkel,opgestuurd naar ons huis

Veterboots online.

Na het ontvangen van de melding dat de bewuste veterboots er weer was, online bestelling geplaatst. Deze boot kocht ik al eerder, zat heerlijk en was nog mooi ook. In de winkel nu niet meer te koop, maar uiteindelijk wel via een mooie aanbieding online. Zaterdagmiddag besteld, maandag al bezorgd. Heel blij mee.

Niet best

De verkeerde schoenen zijn geleverd.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Fijn geholpen om de winkel

Helaas was niet de juiste maat in de winkel. Dus is de oplossing geboden om het bij ons thuis te bezorgen.

Fijne website, prettig bestellen en zonodig retourneren.

Product zoals beschreven, goede maat, snelle bezorging

Makkelijk en overzichtelijk te bestellen.

Prima koop bijna alle schoenen bij ziengs

Altijd goed

Waardeloos

Nog niets ontvangen. Misschien handig om een soort van koppeling te hebben waardoor klanten die nog op hun bestelling zitten te wachten niet worden lastig gevallen met vragen waar ze dus geen antwoord op kunnen geven. De late levering schijnt met een achterstand bij DHL te maken te hebben. Misschien eens nadenken over een andere transporteur voor de bestellingen? Ik bestel heel weinig on-line maar als er problemen zijn is dit altijd met DHL. Dus 1 ster aangeklikt omdat ik anders niets kon versturen.

Prima zaak

Altijd goed, vrij ruime keus voor maat 43 voor de vrouw

Mooie laarzen, maar te smal .

Mooie laarzen, die vlot werden geleverd. Helaas was de schacht te smal voor mijn kuiten. Daarom retour.

Erg goed de service

Goede service,het personeel doet de moeite om je tevreden te stellen.

goed geregeld

Keurige levering

Makkelijk te bestellen en netjes en zoals afgesproken op tijd geleverd

schoene waren er niet in de winkel. Verkoopster wees er op dat ze opgestuurd konden worden. Binnen 24 uur geregeld. Top!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

slecht, mijn bestelling is niet aangekomen, ik heb wel betaald

medewerker gesproken, of ze me dan een ander paar kunnen sturen. en graag bevestiging via de mail van ons gesprek, helaas geen mail gehad en niets meer gehoord

Nette overzichtelijke site

Goede winkel, snelle reactie en goede service. Alleen bezorging met DHL ging een beetje verkeerd.

Industrieweg 34

9403 AB Assen

Over Ziengs.nl

Ziengs Schoenen is een familiebedrijf met een historie van meer dan 75 jaar, opgericht op 1 oktober 1946 door Berend Ziengs. Met 65 fysieke winkels en een webshop met meer dan 4000 unieke paren heeft Ziengs een ruim assortiment aan merkschoenen voor het hele gezin. De inkopers voor dames-, heren- en kinderschoenen van Ziengs zijn op de hoogte van de nieuwste trends en combineren deze met lekker lopende schoenen van hoogwaardige kwaliteit. Alle winkelmedewerkers geven jou persoonlijk advies doordat zij deskundig zijn op het gebied van schoenen, voeten en onderhoudsproducten. Hierdoor loop jij altijd lekker op modieuze schoenen de winkel uit! Deze kennis is vertaald naar de online winkel. Door het brede assortiment, on- en offline, en de deskundige winkelmedewerkers is het onmogelijk om niet te slagen voor het hele gezin, zoals blijkt uit de beoordelingen op Kiyoh. Maar wat voor merken biedt Ziengs dan aan? Met meer dan 100 verschillende merken is er genoeg keuze. In de damescollectie van Ziengs vind je merken, zoals Ann Rocks, Panama Jack, Birkenstock, Ecco, Gabor, Skechers en Tamaris. Voor heren is er keuze uit onder andere Invinci, Floris van Bommel, Puma, Bugatti, Adidas en Bugatti. De kindercollectie loopt uiteen van babyschoenen tot schoenen voor onze pubers met merken, zoals Muyters, Shoesme, Birkenstock, Red-Rag, Kipling en Timberland. Naast modieuze schoenen biedt Ziengs ook bijpassende riemen van Floris van Bommel, tassen van Burkely en Tamaris, sokken van Happy Socks en Sockwell, inlegzooltjes van Pedag en schoenverzorging van Collonil aan. Benieuwd? Ga dan snel naar www.ziengs.nl en vind jouw perfecte, lekker lopende schoenen!